Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Bölümde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorun.

benimde sormak istedigim birşey var adetimden önce gögüslerim şişti ve adetim bitmesine ragmen şişi geçmedi neden olabilir acaba buarada bebek düşünüyorum tabi olmayanlardanım beş ay önce gebe kalmayı başardım karnımda ölmesi hasebiyle kürtaçla sonuçlan dı ve şuanda olmuyor ne yapabilirim

merhabalar ben yasmin kullanıyorum. ilacımı her aksam 9da alıyordum ancak şimdi saatler geri alınınca kafam karıstı. yine aynı saatte mi almam gerekir yoksa 8de mi almam gerekir. mantıken düşününce dün aksam 9da aldım bu aksam da 9da alacak olursam aradan 24 değil de 25 saat geçmiş olacak.bu da koruyuculuğu düşürür sanırım. işin içinden çıkamadım:18: yardımcı olursanız, acil cevap verirseniz çok sevinirim

Ben 14aylik evliyim evlenmeden önce heray 28 gunde bir reglim olurdu simdi gunlerde biraz sapma oldugu icin ovulasyon gunlerimi hesaplamakta zorluk çekiyorum bana yardimci olurmusunuz ? Gunlerimi yazıyorum size 8 haziran 9 temmuz 11 agustos 12 eylül 11 ekim 6 Kasım :/

Ben 14aylik evliyim evlenmeden önce heray 28 gunde bir reglim olurdu simdi gunlerde biraz sapma oldugu icin ovulasyon gunlerimi hesaplamakta zorluk çekiyorum bana yardimci olurmusunuz ? Gunlerimi yazıyorum size 8 haziran 9 temmuz 11 agustos 12 eylül 11 ekim 6 Kasım :/

slmlar cnm bu konuyu açan kişi açtığı gibi sır olmuş o yüzden pek cvp bekleme sana tavsiyem yumurtlama günlerini öğrenmek istiyorsan ovulasyon testleri var adetin bittiği gibi yapmaya başla çift çizgi aynı koyulukta olduğunda yumutlaman başlıcaktır aynı gebelik testi gibi bişiy sadece tek fark sabah idarrıylan yapmıyorsun öğleden sonra 3 yada 4 saat sıvı almamaya dikkat et ve idara sıkışmış bi şekilde yaptığında net bi şekilde sonucu görürsün zaten çift çizgiyi net gördükten sonrada yapmaya devam et silikleşmesi lazım silikleştiği zaman yumurtlama olmadığını gösterir ( pöööfff ammada çok yazmışım kusura bakma ) takıldığın bişey varsa sorabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…