merhaba arkadaşlarım , kadın hastalıkları ve doğum cerrahi bölümünde çalışıyorum , istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .saolun.
gerçekten çok teşekkür ederim şuanda sizin gibi birine ihtiyacım vardı.
Bende kaşıntı problemi çok var şu sıralar idrarımıda yaparken yanıyor. Bugün doktor travazol verdi birde fitil ama regli olduğum için sonra dedi. Sizce bu krem beni rahatlatırmı başka yapabileceğim bişey varmı?
Sağolun:)
merhaba arkadaşlarım , kadın hastalıkları ve doğum cerrahi bölümünde çalışıyorum , istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .saolun.
Merhaba Arkadaşlarım , Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Bölümünde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.Merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...Severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .Saolun.
Merhaba Arkadaşlarım , Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Bölümünde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.Merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...Severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .Saolun.
asya ben sana sogan kürünü öneririm bebişte istiyorrsan ona da faydası oluyormuş
canım bu sogan kürü nedır soganı bekletıp suyunu cıkarmakmı bılgı verırsen sevınırım yanma ve kasıntı bendede cok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?