Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Bölümde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorun.

Sila008

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
8
0
6
34
İstanbul
Merhaba Arkadaşlarım , Kadın Hastalıkları ve Doğum Cerrahi Bölümünde Çalışıyorum , İstediğiniz Her şeyi sorabilirsiniz.Merak ettiğiniz ,şüphelendiğiniz(hamilemiyim,vs.)herşeyi...Severek cevap vereceğim. Akıntı , hamilelik , cinsellik ve kasık ağrıları,regl,rahim vb. şeyler .Saolun.

Son düzenleme:
size danşmak istediğim probşemim : hamileyim ve geçen ay doktor gittiğimde idrar tahlilimde bol lokosit görüldü bunun için ilaç verdi 3 günlük vajinal tablet bunu kullandım geçer gibi oldu fakat bu lokositten çok benim sıkıntım akıntım acayip kremsi kıvamda akıntım war her gün 2 kez iç çamaşırı değişiourm ve bu akıntım parça parça oluyor küçük küçük nokta şeklinde parçaçıklar oluyo ve ilişki yaşarken de gözüküyor bulaşıyor bunun sebebi nedir ilaç kullanmama ragmen geçmedi nden böle haliyle eşimd de tiksinti oluştu o gelen şeylerden ötürü

merhaba benim prolaktinim 31 cıktı doktor yuksek dedı tekrar kan ıdrar aldı pazartesi bakıcak ben sehir dısında okuyacagım doktorum uzman yasım 18 bekarım verecegı ılac cok agır olurmu bşde omur boyumu kullanmak gerekıyo bilgi alabilir miyim:26:

gerçekten çok teşekkür ederim şuanda sizin gibi birine ihtiyacım vardı.
bende kaşıntı problemi çok var şu sıralar idrarımıda yaparken yanıyor. bugün doktor travazol verdi birde fitil ama regli olduğum için sonra dedi. sizce bu krem beni rahatlatırmı başka yapabileceğim bişey varmı?
sağolun:)

öncelikle merhaba allah sizi gönderdi bana herhalde kafam allak bullak oldu iki aydır bende kist vardı 1 ay ilaç kullandım sadece 5cm 3 cm küçülme oldu sonra sogan kürünü duydum onu yaptım doktorum şok geçirdi kist erimiş kaybolmuş yumurtalıkların iyi durumda dedi buarada bende polikistlik over var iki günra sonra adet tarihime 1 hafta kala bulaşık şeklinde acık pembe kanamalarım başladı bugün 5 gün haka bulaşık şekilde devam ediyor gebelik olabilir mi acaba

asya ben sana sogan kürünü öneririm bebişte istiyorrsan ona da faydası oluyormuş

öncelikle merhaba allah sizi gönderdi bana herhalde kafam allak bullak oldu iki aydır bende kist vardı 1 ay ilaç kullandım sadece 5cm 3 cm küçülme oldu sonra sogan kürünü duydum onu yaptım doktorum şok geçirdi kist erimiş kaybolmuş yumurtalıkların iyi durumda dedi buarada bende polikistlik over var iki günra sonra adet tarihime 1 hafta kala bulaşık şeklinde acık pembe kanamalarım başladı bugün 5 gün haka bulaşık şekilde devam ediyor gebelik olabilir mi acaba

bir soru da benden olsun
30 ağustosta çatlatma iğnemi oldum. 19 eylülde hasta olmam gerekiyo. ki her ay iki gün erken adet olurum. gebelik testini ne zaman yapmalıyım?:44:

cevapladığınız için şimdiden teşekkürler

Mrb ben 2 eylulde adet oldum 6 sinda bitti 9nda birliktelk oldu edimle ovulasyon donemimde ben hesapliyorm 11 i interntten hesapliyorm 13 u bu süreçte spermlet canli kalirsa döllenme olur mu acaba lutfennn yardmci olrmusnz

bu konuyu açan muhterem iki defa aynı konuyu açmışsın ve bir tane dahi cevabın yok bir de cerrah! olduğunu iddia ediyorsun kafa mı buluyorsun ???

cerrahım dememıs bolumunde calısıyorum demıs herkes sormus amacevap vere yok

korunma iğnesi vurulup hamile kalan var mı yada guvenılırmı bılgın varsa paylasırsan sevınırım tskler...

şimdi sen bu işin içindesin illaki dikkatini çekmiştir fmf hastası olupta hamileliğinde sorun yaşayan hastalara denk geldin mi hiç ya da fmf hastası olup bebeği olmayan

Uc aydir adet olamadigim icin doktora gitmistim adet sokturucu verdi sonra dogum kontrol hapina baslayacaksin dedi. Adet soktruucu ilacim bitti uzerinden bes gün gecti yani bugun besinci gunum hala olamamam normal mi? :2:

Öncelikle yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim ben de beyaz bir akıntı oluyor su gibi normal mu bilmiyorum doktorumada söylemeyi unutuyorum 31 haftalık hamileyim bide yatış pozisyonum hep sola dogru yatıyorum sırt üstü yatma hissi hissediyorum bebeğe zarar vermek istemiyorum bebeğim sagliklimi degilmi düşüncesi aklimdan çıkmıyor kahvaltıda yumurtalı birşey var ise muhakkak çamaşır suyu kullanıyorum ne bileyim bunun gibi seyler çok aklımda yardimcı olursanız sevinirim Teşekkürler

Öncelikle yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim ben de beyaz bir akıntı oluyor su gibi normal mu bilmiyorum doktorumada söylemeyi unutuyorum 31 haftalık hamileyim bide yatış pozisyonum hep sola dogru yatıyorum sırt üstü yatma hissi hissediyorum bebeğe zarar vermek istemiyorum bebeğim sagliklimi degilmi düşüncesi aklimdan çıkmıyor kahvaltıda yumurtalı birşey var ise muhakkak çamaşır suyu kullanıyorum ne bileyim bunun gibi seyler çok aklımda yardimcı olursanız sevinirim Teşekkürler

37+2 günlük hamileyim pazar gece başlayan bel ağrım ve kasık sancım pazartesi gecesi acillik yaptı fakat nst de ssncılar 20 ile 40 arası çıktı aslında biraz korktum oraya gidince geçti ağrılarım. ertesi gün gayet iyiydim evi fln temizledim dün yani çatşsmba günü kasılmalarım ve bel ağrım yeniden başladı bugünde ara ara bel ağrım var ne oluyor anlamadım bu arada alttan muayenede açılma yok fakat rahim yumuşamış dedi hemşire.doğum yakında olabilir yaşancı sancılarda olabilir dedi. bugün göğüslerimde çok sızlıyor saatte 1 sancım oluyor kasılmam oluyor özellikle tuvaletim geldiğinde ve sonrasındada devam ediyor.bu ne anlama geliyor doğum yakınmı sizce tuvaletim de aşırı sıklaştı bebeğim çok kasıyor kendini karnımda bi fikir verin nedir bunlar

Merhaba benim merak ettiğim bir konu var eşimle korunmasız ilişkiye girdik ve 2 gün sonra muayeneye gittim kadın doğum doktoruna ve çatalda bakıldı o ilişkiden gebe kalma şansım yok sanırım

canım bu sogan kürü nedır soganı bekletıp suyunu cıkarmakmı bılgı verırsen sevınırım yanma ve kasıntı bendede cok da

canım 1 tane sogan 2 su bardagı kadar su koyuyorsun kaynatıyorsun agzı kapalı sonra ılınca içiyorsun her aksam 15 gün boyuna ben yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…