• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın Hastalıkları İlk Muayne

huzunluprenses58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
7
0
1
25
Merhaba, 8 aylık evliyim. Kadın hastalıkları bölümüne gidip kontrol yapmam gerekiyor. Adetim düzenli maksimum 3-4 gün oynuyor. Genel, kontrol bu tarz muaynelerde neler yapılıyor. Alttan bakılıyor diyorlar nasıl oluyor o

Merhaba, 8 aylık evliyim. Kadın hastalıkları bölümüne gidip kontrol yapmam gerekiyor. Adetim düzenli maksimum 3-4 gün oynuyor. Genel, kontrol bu tarz muaynelerde neler yapılıyor. Alttan bakılıyor diyorlar nasıl oluyor o
Evet alttan muayene de normal karından ultrason da oluyor.korkulacak bi şry uok hafif bi acı duyabilirsiniz.Sağlığınız için

Ben bugün gittim Altan ultrasonla baktı sinir testi yaptı birde korkulacak bişey yok jinekolog baktı bana

Back