- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
ben açıklama yapıyorum zaten, ama bu sefer bir başkası yazıyor açıklamaları okumadan. ona da cevap vermek durumunda kalıyorum
gercekden sizinle münakaşaya girecek değilim boyle on yargılı bir şekilde cevaplar veriliyorsa ki bn sizinle ilgili bir itamda bulunmadım ve siz konu açarken iyi kotu yorumları giz önünde bulundurmadan açmışsınız size iyi diyen yok kotu diyen yok yazık...bana söylemek yakışmıyor ama hakedenin üzerine çok yakışıyor!
Boş verin, zaten ileriki sayfaları okuyunca görecekler. Siz böyle herkese cevap verdikçe sayfalarca sürer gider.ben açıklama yapıyorum zaten, ama bu sefer bir başkası yazıyor açıklamaları okumadan. ona da cevap vermek durumunda kalıyorum
bilmemek ayıp değil diyip duruyorsunuz ama bilmiyorum diye elli kere yorum yaptınızinsanlar on sayfayı birden okumuyor. ilk sayfaya bakıp yorum yazıyor. her yoruma tek tek cevap vermek zorunda değilsiniz. ayrıca allahın belası insanlar demeniz de hoş değil. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. iyi ki öğrendim diyeceğinize hiç kullanmamakla övünmeniz ilginç.
işin garibi de o zaten. konuyu açan ben değilim. ama konu sahibine cevap verekleri yerde bana cevap veriyorlar. lafım da o insanlara.gercekden sizinle münakaşaya girecek değilim boyle on yargılı bir şekilde cevaplar veriliyorsa ki bn sizinle ilgili bir itamda bulunmadım ve siz konu açarken iyi kotu yorumları giz önünde bulundurmadan açmışsınız size iyi diyen yok kotu diyen yok yazık...
ama durduk yere Allahın belası diye bir itamda bulunan sizsiniz...işin garibi de o zaten. konuyu açan ben değilim. ama konu sahibine cevap verekleri yerde bana cevap veriyorlar. lafım da o insanlara.
durduk yere mi?? neyse!! ben de uzatmak ve kimseyle münakaşa etmek istemiyorum.ama durduk yere Allahın belası diye bir itamda bulunan sizsiniz...
hastaya iyi veya kotu bir yorumum mu var hanımefendi... Yazılan yoruma gülmek kotu birseymi acaba Allahın belası dediginiz için sizi kınıyorum...iyi gunlerdurduk yere mi?? neyse!! ben de uzatmak ve kimseyle münakaşa etmek istemiyorum.
güldüğünüz yorum hastaya değil, bana. ya neyse ne. benim de Allah'ın belası söylemim bana gereksiz ve boş yorum yapanlara. gidin konu sahibine yorum yapın. başlıcam milletin fitiline ya! sabahtan beri bana yorum yazıyorlar.hastaya iyi veya kotu bir yorumum mu var hanımefendi... Yazılan yoruma gülmek kotu birseymi acaba Allahın belası dediginiz için sizi kınıyorum...iyi gunler
ben de kullanmadim ama biliyordum...çok şükür ki kullanmama gerek kalmamış hiç. inşallah bundan sonra da kalmaz. duymamışım bile ne mutlu bana :)
olabilir. bu herkesin bileceği anlamına gelmiyor.ben de kullanmadim ama biliyordum...
Bebeklere fitil makattan atılıyo. Vajinal fitil nerden atılıyo bilmiyosunuz sanırım. Biliyosanız da eğer dam başında saksağan vur beline kazmayı olmuş yorumunuz.fitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
vajinal fitil hiç duymamıştım. makattan atılan fitili biliyorum yalnızca. o yüzden öyle bir yorum yaptım.Bebeklere fitil makattan atılıyo. Vajinal fitil nerden atılıyo bilmiyosunuz sanırım. Biliyosanız da eğer dam başında saksağan vur beline kazmayı olmuş yorumunuz.
Esnek zar herkesde olmuyor amaHer konuya yazıyorum, buraya da yazayım. 5 senelik evliyim, 37 haftalık hamileyim. Aşılama ile hamile kaldım, vajinal ultrason, tuşe ve spekulum denilen aletle çeşitli muayenelerden geçtim. Hala "bekaret zarı" zimbirtisi yerinde duruyor. Haftaya doğum için çatı muayenesi yapılacak. Eğer sezeryanla doğum yaparsam, evli, çocuklu ve bakire olarak kalacağım
Vajinaya sokuluyor ya hani. Senin dediğin anüse sokulan fitil olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?