- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
çok şükür ki kullanmama gerek kalmamış hiç. inşallah bundan sonra da kalmaz. duymamışım bile ne mutlu bana :)Al benden de o kadar. Hayretler içerisinde okuyorum.
çok şükür ki kullanmama gerek kalmamış hiç. inşallah bundan sonra da kalmaz. duymamışım bile ne mutlu bana :)
Doktor sordu özellikle bekar mısın diye bende evet dedim ama niye verdi bilmiyorum ki
Daha önce cinsel birliktelik yaşamamış Kişiler vajinal fitil kullanamazlar doktora tekrar danışınArkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı
prospektüsünü okumadan ilaç kullanmam ben merak etme !tabi ki inşallah kullanmazsınız da düşünsenize bu hastalık sebebi ile doktor size fitil yazıyo ve onu vajina yerine anüse yerleştirmeye çalışıyosunuz? yani bence korkunç. öğrenmeniz iyi oldu. umarım kullanmak zorunda kalmazsınız tabi ki.
Kremini kullan, iç çamaşırına dikkat et pamuklu ve ütülü olsun. Birde pH değerini dengeleyen vajina şampuanları var onlardan alın.Doktor sordu özellikle bekar mısın diye bende evet dedim ama niye verdi bilmiyorum ki
Evlisiniz, çocuğunuz var yani doğum yapmışsınız ve vajinal fitili bilmiyorsunuz. Duyunca aman Allahım diyorsunuz üstelik. Çok ilginç geldi doğrusu. Ben de kullanmadım ama bir tanıdıktan, akrabadan filan da mı duymadınız..benim dediğim anüse sokulan, vajinaya sokulan fitil de mi varmış aman Allahım :)
Kadin hastaligi akut vajinit diyor. Iyilesmesi icin fitil vermis doktor ee dogal olarak uygulanacak yerde belli. Anus ne alaka yaniiibenim dediğim anüse sokulan, vajinaya sokulan fitil de mi varmış aman Allahım :)
duymadım Allah Allah nesi garip anlamadım! duysam niye duymadım diyeyim bana da siz garip geldiniz şu an.Evlisiniz, çocuğunuz var yani doğum yapmışsınız ve vajinal fitili bilmiyorsunuz. Duyunca aman Allahım diyorsunuz üstelik. Çok ilginç geldi doğrusu. Ben de kullanmadım ama bir tanıdıktan, akrabadan filan da mı duymadınız..
Ben 11-12yaşında, komşu oturmasına gelmiş teyzeler konuşurken duymuştumduymadım Allah Allah nesi garip anlamadım! duysam niye duymadım diyeyim bana da siz garip geldiniz şu an.
konuyu çözdünüz herşey okey,belleza nın vajinal fitili bilmemesine mi taktınız gayet normal bilmemesi. ki vajinal şikayetle doktora gidip, fitil alıp anüsüne sokmaya çalısmaz zaten beyin fonksionlari yerinde olan bi insan
heh aynen bir aklı selim insanla karşılaştım nihayet. konu sahibine yorum yazmaktan çok benim vajinal fitil duymamış olmama takıldılar. hamile kalana kadar kadın doğumcuyla karşı karşıya gelmemiş insanım. çok şükür ki bu tarz sağlık problemlerim olmadı. etraftan da duymadım. duymadım dedikçe garipsemeler, hayrete düşmeler. vs. ben de bu tarz insanları çok garipsiyorum :)))konuyu çözdünüz herşey okey,belleza nın vajinal fitili bilmemesine mi taktınız gayet normal bilmemesi. ki vajinal şikayetle doktora gidip, fitil alıp anüsüne sokmaya çalısmaz zaten beyin fonksionlari yerinde olan bi insan
teşekkürler..konuyu çözdünüz herşey okey,belleza nın vajinal fitili bilmemesine mi taktınız gayet normal bilmemesi. ki vajinal şikayetle doktora gidip, fitil alıp anüsüne sokmaya çalısmaz zaten beyin fonksionlari yerinde olan bi insan
çünkü yalnızca bebeklere verilen fitilden haberim var vajinal fitilden haberim yok DİYORUM ELLİ KERE.Emin misiniz ? Soru sorulduğunda Allah Allah olabilir mi acaba diye sorgulamadan bebekler bile kullanıyor, bekaret ne alaka demiş.
bence kullanma ben olsam tekrar ayni doktora giderim fitil yazdigi anda sorsaydin keske bakire isen kesinlikle kullanma kizligina zarar verebilirsinArkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı
ben sizi anladım merak etmeyinçünkü yalnızca bebeklere verilen fitilden haberim var vajinal fitilden haberim yok DİYORUM ELLİ KERE.
kimileri birileriyle polemiğe girmeye bayılıyor. bunu yaşam felsefesi haline getirmişler maalesef.ben sizi anladım merak etmeyin
vajinal fitilden bîhaber birinin fitil kelimesini duyunca ilk olarak makattan atılan fitil olarak tahayyül etmesi gayet normal ama arkadaşların şaşırası gelmiş, şaşırsınlar boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?