Kadın hastalığı:(

çok şükür ki kullanmama gerek kalmamış hiç. inşallah bundan sonra da kalmaz. duymamışım bile ne mutlu bana :)

tabi ki inşallah kullanmazsınız da düşünsenize bu hastalık sebebi ile doktor size fitil yazıyo ve onu vajina yerine anüse yerleştirmeye çalışıyosunuz? yani bence korkunç. öğrenmeniz iyi oldu. umarım kullanmak zorunda kalmazsınız tabi ki.

Daha önce cinsel birliktelik yaşamamış Kişiler vajinal fitil kullanamazlar doktora tekrar danışın

prospektüsünü okumadan ilaç kullanmam ben merak etme !

Doktor sordu özellikle bekar mısın diye bende evet dedim ama niye verdi bilmiyorum ki
Kremini kullan, iç çamaşırına dikkat et pamuklu ve ütülü olsun. Birde pH değerini dengeleyen vajina şampuanları var onlardan alın.

8-10 senedir mantar belasıyla uğraşıyorum, bir kere bile fitil kullanmadım.

benim dediğim anüse sokulan, vajinaya sokulan fitil de mi varmış aman Allahım :)
Evlisiniz, çocuğunuz var yani doğum yapmışsınız ve vajinal fitili bilmiyorsunuz. Duyunca aman Allahım diyorsunuz üstelik. Çok ilginç geldi doğrusu. Ben de kullanmadım ama bir tanıdıktan, akrabadan filan da mı duymadınız..

duymadım Allah Allah nesi garip anlamadım! duysam niye duymadım diyeyim bana da siz garip geldiniz şu an.

duymadım Allah Allah nesi garip anlamadım! duysam niye duymadım diyeyim bana da siz garip geldiniz şu an.
Ben 11-12yaşında, komşu oturmasına gelmiş teyzeler konuşurken duymuştum gayet normal geliyor sanırım bana. Ha hap yutmuşsun, ha iğne olmuşsun, ha fitil kullanmışsın

Emin misiniz ? Soru sorulduğunda Allah Allah olabilir mi acaba diye sorgulamadan bebekler bile kullanıyor, bekaret ne alaka demiş.

heh aynen bir aklı selim insanla karşılaştım nihayet. konu sahibine yorum yazmaktan çok benim vajinal fitil duymamış olmama takıldılar. hamile kalana kadar kadın doğumcuyla karşı karşıya gelmemiş insanım. çok şükür ki bu tarz sağlık problemlerim olmadı. etraftan da duymadım. duymadım dedikçe garipsemeler, hayrete düşmeler. vs. ben de bu tarz insanları çok garipsiyorum :)))

bence kullanma ben olsam tekrar ayni doktora giderim fitil yazdigi anda sorsaydin keske bakire isen kesinlikle kullanma kizligina zarar verebilirsin

Bakireye doktor nasıl fitil veriyor yahu

Kimi fitiller hem ağız hem vajina yoluyla kullanılabiliyor öyle bir ilaç olmasın bu ?

Doktor nasıl kullanacağınızı söylerken ben nasıl fitil kullanayim ki ? Demediniz mi

çünkü yalnızca bebeklere verilen fitilden haberim var vajinal fitilden haberim yok DİYORUM ELLİ KERE.
ben sizi anladım merak etmeyin
vajinal fitilden bîhaber birinin fitil kelimesini duyunca ilk olarak makattan atılan fitil olarak tahayyül etmesi gayet normal ama arkadaşların şaşırası gelmiş, şaşırsınlar boşverin

kimileri birileriyle polemiğe girmeye bayılıyor. bunu yaşam felsefesi haline getirmişler maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…