- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
fitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
Bebeklere verilen fitil vajinadan konulmuyor bilginize.Ayrıca belli yaştan sonra fitil önerilmiyor.fitili bebeklere bile veriyorlar, bekaretle ne ilgisi var :)
Aynı hastlık bende de var. Doktor bakire olmadığınızı düşünmü yada dikkat etmemiş olabilir bu konuda. Kullanamazsınız zaten, çünkü vajina haznesine sokuluyor fitil. Krem vermiştir onu kullanın, pamuklu iç çamaşırı ve en ufak akıntıda çamaşır değiştirin mutlaka. Günlük pedlerden uzak durun. Geçmiş olsun..Arkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı
biliyorum nereden verildiğini o yüzden bekaretle ne ilgisi var dedimBebeklere verilen fitil vajinadan konulmuyor bilginize.Ayrıca belli yaştan sonra fitil önerilmiyor.
benim dediğim anüse sokulan, vajinaya sokulan fitil de mi varmış aman Allahım :)Vajinaya sokuluyor ya hani. Senin dediğin anüse sokulan fitil olmasın :)
Kadın hastalıkların mantar,akıntı vs.gibi durumlarda vajinadan fitil verilir.biliyorum nereden verildiğini o yüzden bekaretle ne ilgisi var dedim
Kadın hastalıkların mantar,akıntı vs.gibi durumlarda vajinadan fitil verilir.biliyorum nereden verildiğini o yüzden bekaretle ne ilgisi var dedim
vajinal fitil hiç duymamıştım. kadın olmak da zor yaKadın hastalıkların mantar,akıntı vs.gibi durumlarda vajinadan fitil verilir.
benim dediğim anüse sokulan, vajinaya sokulan fitil de mi varmış aman Allahım :)
çok şükür ki kullanmama gerek kalmamış hiç. inşallah bundan sonra da kalmaz. duymamışım bile ne mutlu bana :)Evli ve çocuklu olup vajinal fitili bilmemeniz garip geldi.
Al benden de o kadar. Hayretler içerisinde okuyorum.Evli ve çocuklu olup vajinal fitili bilmemeniz garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?