• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın hastalığı:(

35mavi_siyah35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
324
62
98
Arkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı:(

Arkadaşlar merhabalar dün tahlil verdim vajinadaki kaşıntı ve akıntı için idrar ve kan tahlili.Doktor önemli bi durum yok akut vajiit dedi.Verdiği ilaçlar içinde fitilde var ama ben daha evli değilim nasıl kullanacağım o ilacı.Bu ilacın zara bi zararı olur mu?Kullanmayı düşünmüyorum.Yorum yapabilirseniz sevinirim.Kafam çok karıştı:KK43:
Aynı hastlık bende de var. Doktor bakire olmadığınızı düşünmü yada dikkat etmemiş olabilir bu konuda. Kullanamazsınız zaten, çünkü vajina haznesine sokuluyor fitil. Krem vermiştir onu kullanın, pamuklu iç çamaşırı ve en ufak akıntıda çamaşır değiştirin mutlaka. Günlük pedlerden uzak durun. Geçmiş olsun..

Doktorunuzla görüşün. Daha önce cinsel ilişki yaşamamış insanlara tedavi için vajinal fitil vermezler normalde. Sizin de daha önce bir birlikteliğiniz olmadıysa bunu doktorunuza söyleyin, doktorunuz size uygun bir ilaç yazsın. Gerekli ilaçları kullanmazsanız vajinal iltihaptan kurtulamazsınız..

Back