Doktor bilememiş biz nasıl bilelim:) baska doktora gidin..Acil yardim istiyorum arkadaslar sizden bugun doktora gittim kadin doğuma aciline adetim bittikten 1 hafta sonra aşırı sol kasigimda sancilar yasamaya basladim gecer dedim ama gecmedi 3 bucuk hafta surdu halende suruyor doktor ultrason goruntusu verdi ve hic birsey demedi tahlilde yapmadi goguslerim agrimaya basladi asiri ates basmaya basladikarin agrisi ve kramp yasadim dr.bana kist oldugunu cozemedigini soyledi degisik bir kist dedi cikolata kistimi dedim yok dedi polikistik kistmi dedim yok dedi dermoidmi dedim yok dedi miyommu dedim oda degil dedi yardimlarini bekliyorum lutfen gebelikmi yoksa degilmi deneyimli arkadaslardan yorum bekliyorum
Doktor bilememiş biz nasıl bilelim:) baska doktora gidin..
Bebekmis ama doktor cahilliginden bilememis asistanlari koyuyorlar doktor diye bebeğe kist dedi inanabiliyormusunuzCanim sen baska dr a gorun en iyisi, Allah korusun dis gebelik falan olur.
Tebrik ederim canim, peki her sey yolundami? Maalesef bogle doktorlar da cok, 4 doktor degistirdim 1 yilda. Allh yardimcin olsun.Bebekmis ama doktor cahilliginden bilememis asistanlari koyuyorlar doktor diye bebeğe kist dedi inanabiliyormusunuz
Sol tarafımda halen agri ve sanci var dun gece sol tarafima döndüm ani kramp girdi kalakaldim sizlandim oldugum yerde su anda 5+1 günlük hamileyim doktorlara artik guven olmuyor malesef önüne geleni acile koyuyorlar benden onceki bayan aglaya aglaya geldi 3 aylik hamileyim yogun kanamam var dedi git yanda igne vurdur evine git dedi kadin aglayarak cikti sonra bi hamileye sira verdim acil diye kadin 7 aylik hamile sancisi tutmus kadinin eline ultrason kagidi verdi bebeginiz erkek dedi kadin dediki dr.hanim sancim var dedi gecer dedi yolladi banada kist dedi polikistikmi dedim yok dedi cikolatami dedim yok dedi miyommu dedim yok dedi hemoroid kistmi dedim yok dedi farkli bisey cozemedim baska doktora git dedi elimde ultrason kagidiyla kala kaldim sancim icin hic birsey yapmadi bile asıl doktorluk buysa biz hic yasamayalimTebrik ederim canim, peki her sey yolundami? Maalesef bogle doktorlar da cok, 4 doktor degistirdim 1 yilda. Allh yardimcin olsun.
Allah korusun bogle doktorlardan hepimizi, gecen yaz olumden dondum doktorun yalnisi yuzunden. Kendinize iyi bakinSol tarafımda halen agri ve sanci var dun gece sol tarafima döndüm ani kramp girdi kalakaldim sizlandim oldugum yerde su anda 5+1 günlük hamileyim doktorlara artik guven olmuyor malesef önüne geleni acile koyuyorlar benden onceki bayan aglaya aglaya geldi 3 aylik hamileyim yogun kanamam var dedi git yanda igne vurdur evine git dedi kadin aglayarak cikti sonra bi hamileye sira verdim acil diye kadin 7 aylik hamile sancisi tutmus kadinin eline ultrason kagidi verdi bebeginiz erkek dedi kadin dediki dr.hanim sancim var dedi gecer dedi yolladi banada kist dedi polikistikmi dedim yok dedi cikolatami dedim yok dedi miyommu dedim yok dedi hemoroid kistmi dedim yok dedi farkli bisey cozemedim baska doktora git dedi elimde ultrason kagidiyla kala kaldim sancim icin hic birsey yapmadi bile asıl doktorluk buysa biz hic yasamayalim
AminAllah korusun bogle doktorlardan hepimizi, gecen yaz olumden dondum doktorun yalnisi yuzunden. Kendinize iyi bakin
Ben adetten 1 hafta sonra yumurtladim bi kac gun sonrada sol kasigimdan yukariya bilye gibi birsey ciktigini hissettim o gunden beridir sol kasigimda siddetli sanci var ara arada sag kasigima vuruyor beyaz akintim da var ama bana doktorlar cikolata kistin var polikistik over var sen hamile kalamazsin demisti tüp bebek yaptirman lazim demisti hic birsey yaptirmadan tedavide görmeden hamile kaldim demekki herseyin günü var zamani var Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah ben 3 yildir hamile kalamiyordum insallah hamilesindir sende goguslerimde sızı var gece sol gogusume bicak saplanir gibi oluyo birde oldugum yerde kala kaliyom böyle doktorlugu bizde yapariz ilgi yok alaka yok köpek gibi muamele yapiyorlarNe değişik insanlar var kist mi ne anlamadım ne demek şikayet etsenize. Bende de aynı belirtiler var doktora gittim yumurtlama olmuş dedi bir ultrason kağıdı verdi kese gibi birşey bu ne diye sordum yumurtlamışsın ama bende anlamadım dedi önce yumurtan var dedi sonra çatlamış sanki ya dedi kendi kendine başka doktordan randevu aldm bekliyorum
İnsan napıcanı şaşıyor valla zaten bilgisiziz bide stres yaratıyolar. Ya bilmeden ilaç içsek kötü bi sonuc doğsa. Bende adetten bir hafta sonra yunurtladım yumurtlama haftamı değerlendirdim en son yumurtlamadan bir gün sonraki ilişkimden sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım eşimle yemeğe gittik sandalyede oturmakta zorlandım kasıklarım ve belim çok kötüydü adetime dokuz gün var hala aynı biraz hafifledi ama kasık ağrısı ve akıntı devam ediyo göğüslerim acıyor üstüne yatamıyorum ara ara ter basıyo suratıma sence gebe olabilir miyim bu belirtileri ilk defa yaşıyorum ovulasyondan sonra.Ben adetten 1 hafta sonra yumurtladim bi kac gun sonrada sol kasigimdan yukariya bilye gibi birsey ciktigini hissettim o gunden beridir sol kasigimda siddetli sanci var ara arada sag kasigima vuruyor beyaz akintim da var ama bana doktorlar cikolata kistin var polikistik over var sen hamile kalamazsin demisti tüp bebek yaptirman lazim demisti hic birsey yaptirmadan tedavide görmeden hamile kaldim demekki herseyin günü var zamani var Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah ben 3 yildir hamile kalamiyordum insallah hamilesindir sende goguslerimde sızı var gece sol gogusume bicak saplanir gibi oluyo birde oldugum yerde kala kaliyom böyle doktorlugu bizde yapariz ilgi yok alaka yok köpek gibi muamele yapiyorlar
Vallaha benimde yumurtlamadan bi kac gun sonra belim suratim avuc icim hep terledi sonraki haftada ise tabi sol kasik agrisi devam ediyor bu sure icinde sol bacagima agrilar vurmaya basladi ve ayak altim yanmaya basladi sonra suphelendim folik asit icmeye basladim ya bebek varsa diye cunku yaz aylarinda sanci cekmeyi bilmezdim halende agrilarim devam ediyo saga yatamıyorum sola donuyorum oyle uyuyorum insan vucudundaki degisikligi hissediyo hic yasamadigi degisiklikleri hemen anliyoİnsan napıcanı şaşıyor valla zaten bilgisiziz bide stres yaratıyolar. Ya bilmeden ilaç içsek kötü bi sonuc doğsa. Bende adetten bir hafta sonra yunurtladım yumurtlama haftamı değerlendirdim en son yumurtlamadan bir gün sonraki ilişkimden sonra çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım eşimle yemeğe gittik sandalyede oturmakta zorlandım kasıklarım ve belim çok kötüydü adetime dokuz gün var hala aynı biraz hafifledi ama kasık ağrısı ve akıntı devam ediyo göğüslerim acıyor üstüne yatamıyorum ara ara ter basıyo suratıma sence gebe olabilir miyim bu belirtileri ilk defa yaşıyorum ovulasyondan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?