Kadın-Erkek(eş-partner) Cinsel Problemleri

ZzeynooZz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
59
151
31
Kızlar herkese selam. :KK24:
Sizlerde ya da eşlerinizde/partnerlerinizde olan cinsel problemleri konuşup fikirleşmek ve içimizi dökebileceğimiz, aynı zamanda psikolojik olarak da rahatlayabileceğimiz bu başlığı oluşturmak istedim.

Ne yaptığımızı buraya mı yazacağız :KK64:
her şeyi yazabiliriz bence. neler yaptığımızı, sorunlarımızı, eşlerimizdeki problemleri, cinsel problemlerimizi her şeyi yazabiliriz. çünkü fikirleşmek, paylaşmak çok iyi gelecektir bize. Hem öğretici de olur. birbirimizden bi şeyler öğrenmiş oluruz.

Neler yapacagımızı deilde hangi sorunlarımız varsa paylaşabiliriz yani
tabiki tabiki canım onlar da olur. her şey olur. burda maksat problemlerimizi sorunlarımızı dile getirmek, yanlış bildiğimiz bilgiler varsa düzeltmek, birbirimizden fikirler almak. bu başlık altında dayanışma sağlayıp problemlerimizi çözmeye çalışmak. aynı zamanda bunları yaparken de bi yandan rahatlamaya çalışmak.

Öncelikle ben başlayayım. Ben yaklaşık 2 senedir vajinismusum yani öyle olduğumu düşünüyorum bi kaç doktora da gittim vajinismus olabilirsin terapi gerekebilir dediler. fakat ben çok korktum, nasıl olacağını, nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim. evde egzersizleri ve vajinismus aparatını da denedim kaç kez ama bi türlü bu durumdan kurtulamadım. Eşimle aramda çok büyük problemler oluyor çoğu zaman birbirimizden uzaklaşıyoruz sanal alemde vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bazen sadece arkadaşmışız gibi yaşıyoruz. kaç kere denedik bilmiyorum fakat her seferinde geriliyorum, korkuyorum. bu sitede benim gibi olan bir sürü kişiye rastladım. sadece bende değilmiş diyip bi nebze olsun rahatlamaya çalıştım. fakat bu durum çok huzursuz ediyo beni ve evlilik hayatım şu an çok kötü durumda.

Öncelikle ben başlayayım. Ben yaklaşık 2 senedir vajinismusum yani öyle olduğumu düşünüyorum bi kaç doktora da gittim vajinismus olabilirsin terapi gerekebilir dediler. fakat ben çok korktum, nasıl olacağını, nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim. evde egzersizleri ve vajinismus aparatını da denedim kaç kez ama bi türlü bu durumdan kurtulamadım. Eşimle aramda çok büyük problemler oluyor çoğu zaman birbirimizden uzaklaşıyoruz sanal alemde vakit geçirmeye çalışıyoruz. Bazen sadece arkadaşmışız gibi yaşıyoruz. kaç kere denedik bilmiyorum fakat her seferinde geriliyorum, korkuyorum. bu sitede benim gibi olan bir sürü kişiye rastladım. sadece bende değilmiş diyip bi nebze olsun rahatlamaya çalıştım. fakat bu durum çok huzursuz ediyo beni ve evlilik hayatım şu an çok kötü durumda.
Bir şey merak ediyorum klasik pozisyon mu deniyorsunuz hep?

genelde evet. ama ben bazen hakimiyet bende olsun ki bi şey olursa hemen kaçarım diye düşünerek üstte denesem yapabilir miyim ki diye defalarca denedim ama yine olmadı. :110:
Bence hakimiyet sen de olmasin kacarsin o zaman. Yani arkan dönük olsun partnerine kendini rahat bırak. Oyle denemek daha mantikli geliyor bana. 🤷🏻‍♀️

Bence hakimiyet sen de olmasin kacarsin o zaman. Yani arkan dönük olsun partnerine kendini rahat bırak. Oyle denemek daha mantikli geliyor bana. 🤷🏻‍♀️
o şekilde de denedik kaç kere canım ama maalesef. hatta ben önüme film açıp dikkatimi dağıtmaya çalıştım sanki hiç oralı değilmişim gibi sanki o sırada içime hiç girmeyecekmiş gibi umursamaz tavırlar bürünerek öylece uzanıp filme konsantre olmaya çalıştım ama kendimi istemsizce o kadar çok çok kasmışım ki. bir türlü olmadı.

hatta bazen şöyle düşündüm klasik pozisyondayken hep daha da çok kaçıyodum savunmasız ve köşeye sıkışmış olmak da çok kötü psikolojik olarak kötü etkiliyor beni. o yüzden üstte olup hakimiyetin bende olmasını istedim ki istediğim zaman bırakma imkanımın ve kaçma imkanımın olduğunu bileyim diye. ama her seferinde yine hüsran.

hatta bazen şöyle düşündüm klasik pozisyondayken hep daha da çok kaçıyodum savunmasız ve köşeye sıkışmış olmak da çok kötü psikolojik olarak kötü etkiliyor beni. o yüzden üstte olup hakimiyetin bende olmasını istedim ki istediğim zaman bırakma imkanımın ve kaçma imkanımın olduğunu bileyim diye. ama her seferinde yine hüsran.
İnşallah hallolur bu problem. Sonrası çok güzel çünkü. :KK8: Terapi al daha fazla bekleme.

İnşallah hallolur bu problem. Sonrası çok güzel çünkü. :KK8: Terapi al daha fazla bekleme.
inşallah amin. sonrasının olmasını o kadar çok istiyorum ki artık. bi doktorla görüştüm daha yeni. terapi gerekiyor dedi. şu anda düşünüyorum terapi almayı ama yine de korkuyorum. sende de böyle bi sorun var mıydı peki?

inşallah amin. sonrasının olmasını o kadar çok istiyorum ki artık. bi doktorla görüştüm daha yeni. terapi gerekiyor dedi. şu anda düşünüyorum terapi almayı ama yine de korkuyorum. sende de böyle bi sorun var mıydı peki?
Ya ben de biraz baslarda kastim ama uc bes denemeye gecti. Tam vajinismus sayilmaz sanırim. Terapiden hic korkma o senin çözümün canım. Bi de bu cinsellik illa olması gereken bir sey gibi düşünülmemeli. Olursa her sey çok çok daha güzel oluyor diye düşünülmeli. 🥰

Ya ben de biraz baslarda kastim ama uc bes denemeye gecti. Tam vajinismus sayilmaz sanırim. Terapiden hic korkma o senin çözümün canım. Bi de bu cinsellik illa olması gereken bir sey gibi düşünülmemeli. Olursa her sey çok çok daha güzel oluyor diye düşünülmeli. 🥰
inşallah başarırım ve hallolur canım. şu terapiye bi başlayalım da inşallah üstesinden gelirim.

Buyrun cinsel problemler başlığımız. Herkes yazsın şikayetini, yaşadıklarını, cinsellikte başına gelen komik ya güzel olayları. Her şeyi yazabilirsiniz konuşabiliriz burda

2 yil oldukca uzun. 3 4 gunde halleden jinekologlari biliyorsunuzdur. Ben de onlarla aşan biriyim.neden denemediniz maddi sebeplerden mi? ( fiyatlar uzucu ve uçuk farkindayim)

X