Kadın doğuma mı jinekologa mı gitmeliyim yaşayan var mı ?

dolunaayyy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
56
12
Hanımlar gebelikte 12+4 deyim. Yaklaşık bir iki haftadır bilmiyodum bugün kontrol ettim genital iç kısımda aft gibi küçük bi yara var . Sadece peçeteyle sildiğimde iğne ucu kadar kan geliyordu bugün pembemsi akıntım çamaşırımda oldu . Öncesinde de çok nadir kaşıntı yapıyordu .kadın doğuma mı gitmem gerekir. Bu ve buna benzer ne yaşadınız ?? lütfen yazarmısınız. Gecen ay idrar yollarından enfeksiyon çıktı 10 ğün antbyt içtim yine üreme var yazıyor idrar kültüründe. Çok endişeleniyorum 😔😔😔

Son düzenleme:
Hanımlar gebelikte 12+4 deyim. Yaklaşık bir iki haftadır bilmiyodum bugün kontrol ettim genital iç kısımda aft gibi küçük bi yara var . Sadece peçeteyle sildiğimde iğne ucu kadar kan geliyordu bugün pembemsi akıntım çamaşırımda oldu . Öncesinde de çok nadir kaşıntı yapıyordu .kadın doğuma mı gitmem gerekir jinekologa mı. Bu ve buna benzer ne yaşadınız ?? lütfen yazarmısınız. Gecen ay idrar yollarından enfeksiyon çıktı 10 ğün antbyt içtim yine üreme var yazıyor idrar kültüründe. Çok endişeleniyorum 😔😔😔
İkisi ayni sey zaten 🤦🏼‍♀️

Hanımlar gebelikte 12+4 deyim. Yaklaşık bir iki haftadır bilmiyodum bugün kontrol ettim genital iç kısımda aft gibi küçük bi yara var . Sadece peçeteyle sildiğimde iğne ucu kadar kan geliyordu bugün pembemsi akıntım çamaşırımda oldu . Öncesinde de çok nadir kaşıntı yapıyordu .kadın doğuma mı gitmem gerekir jinekologa mı. Bu ve buna benzer ne yaşadınız ?? lütfen yazarmısınız. Gecen ay idrar yollarından enfeksiyon çıktı 10 ğün antbyt içtim yine üreme var yazıyor idrar kültüründe. Çok

Hanımlar gebelikte 12+4 deyim. Yaklaşık bir iki haftadır bilmiyodum bugün kontrol ettim genital iç kısımda aft gibi küçük bi yara var . Sadece peçeteyle sildiğimde iğne ucu kadar kan geliyordu bugün pembemsi akıntım çamaşırımda oldu . Öncesinde de çok nadir kaşıntı yapıyordu .kadın doğuma mı gitmem gerekir. Bu ve buna benzer ne yaşadınız ?? lütfen yazarmısınız. Gecen ay idrar yollarından enfeksiyon çıktı 10 ğün antbyt içtim yine üreme var yazıyor idrar kültüründe. Çok endişeleniyorum 😔😔😔

Kadın doğunla jinekolog aynı değil mi 🙈
yanlış yazmışım kadın doğumda gebe polinkinliği bakar mı

X