regl gecikmemin 10.gününde gittim, 5+3 haftalıktı hem son reglime göre hem de ultrasondaki ölçümlere göre. beta hcg de 12bin civarındaydı. keseyi görmüstük
regl gecikmemin 10.gününde gittim, 5+3 haftalıktı hem son reglime göre hem de ultrasondaki ölçümlere göre. beta hcg de 12bin civarındaydı. keseyi görmüstük
Merhaba ben 5+2 günlük hamileyim şuan sağlık ocağından beta takibi yapıyorum değerim geçen hafta pazartesi 127, çarşamba 360 çıktı bu sabahta kan verdim ve perşembe günü tekrar kontrole gidicem sizce doktora ne zaman gitmem lazım sağlık ocağı erken olduğu için takip aşamasında şuan tsh değerim yüksek çıktı bilmiyorum bilenler var mı onun içinde perşembe günü doktora gidicem bir onun için bir beta için kan veriyorum sürekli ama daha bir kadın doğuma gitmedim gidince en azından keseyi de görebilelim istiyorum betaya göre mi haftaya göre mi gitmek lazım bilenler cevap verebilir mi?
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gitmiştim 4 buçuk haftalardaydı sadece kese vardı 5+5te gittim bebeğimi ve kalp atışını duydum kişiden kişiye değişiyor bence bu ama 6. Haftanı gör derim