• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğuma çocuğum olmuyor diye gittim,süprizle karşılaştım hanımlar

Dilek hanim bnde normal 1 hafta erken oluyodum son 3 ay felan bu sefer olmadi en son 2 ocakta regl olmustum 7 şubatta kontrolum eger kânatimce eger olmazsam hamileyim ama test yapicam 2dir bas dönmesi halsizlik oldu bide canim uyku ile uyaniklik arasinda canim mandalin istedi daha erken ama bacak agrisi Agrilar devam ediyor
Ben o sikayetim olunca gittim hatta 1.5 yil evliyim cocuk istiyoruz kafasindaydim

Dilek hanim bnde normal 1 hafta erken oluyodum son 3 ay felan bu sefer olmadi en son 2 ocakta regl olmustum 7 şubatta kontrolum eger kânatimce eger olmazsam hamileyim ama test yapicam 2dir bas dönmesi halsizlik oldu bide canim uyku ile uyaniklik arasinda canim mandalin istedi daha erken ama bacak agrisi Agrilar devam ediyor
Anladım inşallah bebeğiniz sizinledir kontrole kadar test yapıp takip edin koyulaşıyor mu

Insallah bol bol dua et Ben 1 yildir hep dua ediyorum.Allah Kabul ediyor icten isteyince bide stres yorgunluk beslenme onemli hayt otu da denedim gecen yaz işe yaramadi tabi o ayri
Ben hiçbir şey yemiyorum denemiyorum sadece Kasım'da klomen ve ovitrelle kullandım nasip olmadi akışına bıraktım artık

Bence kan testi verip bi bakın siz de ya da e-nabızda vardır sonucunuz ordan bakın. Eğer kese oluşacak seviyede değilse beta hcg değeriniz ondan ileri bi tarihe ertelemiştir. Rahim filmi dememiştir bence çünkü rahim filmi için kesinlikle hamile olmamanız gerekiyor.
Verdim Kan testi hormon testi dr.muayeneden sonra rahim duvarin kalın regl olabilirsin enfeksiyon var bide ilac yazicam hormon sonucuna yine bi bakalim dedi ama suphelendi de soylemedi neyse yada fitil gibi bisey kullandim ondan mi artti agri bilmiyom

Verdim Kan testi hormon testi dr.muayeneden sonra rahim duvarin kaldin enfeksiyon var ilac yazicam hormon sonucuna yine bi bakalim dedi ama suphelendi de soylemedi neyse yada fitil gibi bisey kullandim ondan mi artti agri bilmiyom
Kaç beta sonucunuz görebiliyor musunuz e nabızdan ona göre hareket edersiniz

Iste verdi beta 51.18 cikmis dr.ordan anladi galiba
Evet betaya göre hamilesiniz zaten benim demek istediğim test yaparak takip ederseniz sağlıklı mı olduğunu anlarsınız ya da en iyisi hiç düşünmeden kontrolü beklemek stres de olmamış olur

Rahim ve yumurtalık ağrısı
Regl duzensizligi 10 senedir vardı sikayet
1.5 yillik evlilik ve cocuk olmaması
Şikayeti ile gitmistim 3 gun once
Regl daha olmamistim...
Doktor muayene yapti rahme yumurtaliklaraaletle Bakti herseyin normal oldugunu regl olabilecegimi hersey normal cocuk olmasi icin enfeksiyon oldugunu hormon testi istedi ve ilac yazdi yarin gel Kan sonucuna bakalim dedi.Umutsuz olarak ciktim Kan verdim,uzuldum tabii..Enfeksiyon idrar yolu enfeksiyonu oluyodum ikidir kendimi sucladim..
Ertesi sabah gittim ve dr.sonucuma Bakti uzun uzun bi sorun mu var dr.bey dedim asistan dalga gecti tabi hamilesinn Haha diye guldu şaka dedi sinirlendim nasil yani darken ama dr.snra sen gebesin daha yeni hemde dedi bnde Mehmet bey cidden mi şaka yapmayin dedim guldum hayir cidden gebesin ilac kullanma sakin yeni bir gebelik 10 gun snra rahim filmi cekicem kese var mi bebekte diye bakicam dedi..Ben şokkk😁🙄😅Inanamadim esimi aradim,cok sasirdi ve sevindii..
Çok istedigim biseydi Anne olmak ve Allah dualarimi Kabul etmisti cook sukur rabbime 7 subati sabirsiz ve heyecanla bekliyoruz esimle bende gelicem seninle is felan bile yaptirtmiyor simdiden 😁😁Devamini yazicam ilk paylastim burda duramadim daha esimin ailesinin haberi bile yok insallah guzel sonuclarla devam ederim minik suprizimi yazmaya dua edin olur mu bana..
Inanirmisinz okurken gulumsedim kendim yasamis gibi hissettim Rabbim saglikla kucagina almayi dogurmayi nasip etsin insaAllah Allah o herseye gucu yetendir yoktan var edendir .doktora gitmissinzdr simdi 7 subat gecmis acaba son durumuz nedir

Inanirmisinz okurken gulumsedim kendim yasamis gibi hissettim Rabbim saglikla kucagina almayi dogurmayi nasip etsin insaAllah Allah o herseye gucu yetendir yoktan var edendir .doktora gitmissinzdr simdi 7 subat gecmis acaba son durumuz nedir
7 subatta malesef iptal edildi deprem oldugu haftaydi yarin gidicem kontrole 7 haftalik olduk bugun inanır msnz heyecandan uyuyamadım bile haberdar edicem mutlaka insallah hersey yolundadir dua edin 💕💕🥰

7 subatta malesef iptal edildi deprem oldugu haftaydi yarin gidicem kontrole 7 haftalik olduk bugun inanır msnz heyecandan uyuyamadım bile haberdar edicem mutlaka insallah hersey yolundadir dua edin 💕💕🥰
Umarım herşey yolundadır 💗 yazdıklarınızı kendi başıma gelmiş gibi sevinerek okudum 🌺

Umarım herşey yolundadır 💗 yazdıklarınızı kendi başıma gelmiş gibi sevinerek okudum 🌺
Mutlu oluyorum sizde böyle yazınca😊hersey normalmis cok sukur rabbime 8 tup kan verdim bugun 10 gun sonra tekrar gidicem insallah bulanti ilaci istedim ve vitamin yazdi ama hicbir eczane de bulamadim meyvelerle idare edicem getirtirene kadar iyi aksamlar

Back