Kadın Doğum Tahlil sonuçlarım. Lütfen biri yardım etsin :(

Red Phoenix

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
8.255
24.785
548
Hanımlar merhaba,
adet göremediğim için doktora gittim kan verdim sonuçlarım çıkmış internetten ulaştım fakat yorumlayamıyorum. Biriniz yardım eder misiniz lütfen?? 28 tane sonuç çıkmış ama önemli olduklarını düşündüklerimi yazıyorum.
EOS: 0,28 referans aralığında 0-0.7 yazıyor. ama sonucum 0.28
Beta-Hcg: <2.0 hiçbir şey anlamadım bu ne demek? Hamileyimdir inşallah
FSH: 3.95
RDW-SD: %43.7
e2: 9.35
PCT: 0.27 Referans değeri olarak 0.1-0.4 yazıyor.
Prolaktin: 33.14
LH: 6,61

Kızlar ne olur anlayan birisi varsa yardım etsin bana

Beta hcg 2den kucuk yani hamile deilsin.
Lh fsh dan buyukse pko oluyor diye biliyorum. Prolaktin referans yazmamissin ama normal degerler genelde 23.3 e kadar oluyor o biraz yuksek cikmis. Diger hormonlari bilmiyorum.

Beta hcg 2den kucuk yani hamile deilsin.
Lh fsh dan buyukse pko oluyor diye biliyorum. Prolaktin referans yazmamissin ama normal degerler genelde 23.3 e kadar oluyor o biraz yuksek cikmis. Diger hormonlari bilmiyorum.
Prolaktin referans değerinde 6-29.9 yazıyor. bana da yüksek geldiği için yazdım. bu duruma göre Lh'ım Fsh'ımdan büyük hemde yarı yarıya

Prolaktin referans değerinde 6-29.9 yazıyor. bana da yüksek geldiği için yazdım. bu duruma göre Lh'ım Fsh'ımdan büyük hemde yarı yarıya

PKO tanısında hem fsh/lh oranı hem de usg de kistlerin bulgusu önemlidir. usg yapıldımı? prolaktin yüksekliği önemli değil o kadar, çünkü fazla artış yok. Ben de pazartesi yaptırdım prolaktin 34 çıktı ama doktor stresten, önemli bir artış değil dedi. Tabi pko da prolaktini yükseltebiliyormuş.

Usg yapılmadı, haftasonları doktor olmadığı için soramıyorum da bilir kişiye

Usg yapılmadı, haftasonları doktor olmadığı için soramıyorum da bilir kişiye
Yeni farkettim, adet göremediğim için yazmışsın. Bu hormon testi adetin 3. günü yapılır ama, adetli değilken olmazki Neyse doktora gittiğinde usg isteyecektir zaten, 1 gün daha dayan canım :)

Yeni farkettim, adet göremediğim için yazmışsın. Bu hormon testi adetin 3. günü yapılır ama, adetli değilken olmazki Neyse doktora gittiğinde usg isteyecektir zaten, 1 gün daha dayan canım :)
Adetin 3.günü falan denedi umut87'cim ya. Gittim direkt kan testi aldı bugünde işten çıkıp bir türlü gidemedim içim içimi yiyor. Doktor pko diyecek diye ödüm kopuyor

Adetin 3.günü falan denedi umut87'cim ya. Gittim direkt kan testi aldı bugünde işten çıkıp bir türlü gidemedim içim içimi yiyor. Doktor pko diyecek diye ödüm kopuyor

İlk kez duydum bunu da canım pko teşhisi için lh/fsh oranına bakılır ama adetin 3.günü bakılması gerekli. Aksi halde yanıltıcı sonuçlar çıkabilir. Yıllardır pko hastasıyım, hiç adet dışında kanda hormon tahlili yapılmadı, doktor özellikle sorar hatta, 3. gündemisin diye. Belki farklı bir doktora gitsen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…