Kadın doğum polikliniğinde çalışıyorum,yardımcı olabilirim..

kocam 20 gün önce varikoselden ameliyat oldu en erken ne zaman hamle kalabilirim ben herhelde örnekleri olmuştur elinde canım çok sağol....

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ve en geç 1 ay sonra hamile kaldım şu an 4 yaşında bir kızım var....

dogum konturol hapı adet düzensizligi için doktor ver fiyat olarak diger haplara göre palı sanırım iyisi kulanmaya başlayalı gogsumde şişkinlik oldu sankı buyutuyo gibi bıraktım ilacı suan yok eskı halıne döndu yan etkısımıdır ilacın?

canım sen bence başka bi doktora daha git bi sakıncası yoksa kilon kaç bak ben sana kendimi anlatıyım zaten benzediği için dikkatimi çekti ben ilaç kullanmadan kesinlikle ama kesinlikle adet olamıyorum normalde 3,5 sene oldu evleneli çocuk istemeye başladım doktora gittim banada tamamen aynı şeyi söyledi kilon fazla olduğu için yumurtalıkların baskılanmış aşırı derecede yumurtalık tembelliğin var dedi önce farlutal verdi adet söktürücü 10 tane var içinde bi sabah bi akşam 5 gün alıyosun bittikten sonra adet oluyosun sanada vermişlerdir belki sonra glikofen verdi senin ilacının aynısı yani ayrıca ben çocuk istediğim için klomen diye bi ilaç verdi bu ilaç yumurtalıkları uyarıyo yumurta gelişimi sağlıyo neyse çok uzattım diyceğim şu ki glukophage yumurtalık çalışması için olan bi ilaç değil direk olarak bu insülin direncini kırmaya yarayan bi ilaç dolaylı yoldan yumurtalıkların çalışmasınada yardımcı oluyor

cnm saol cvp verdıgın için boy 1.60 kilo 73 goruntude bıraz topluyum doktor serephene dıye hap verdı 1 ay kullandım işe yaramamıs daha agır ılac vercem ddı ıyı guzelde ben o ilaçları kullana kullana kilo aldm evlenmeden once 62 dı kilo 1 yılda 10 kg aldm cocuk ıstyrm dıye kullanmadıgım sey kalmadı ama eskı kılomlada adet olamıydum canı ısterse gelıyodu hatta dügünde gördm düsünsene :(

sen hangi ildesin canım hiç işe yaramamış dedi iyi güzelde başka bi öneri sunmadı mı ? Mesela şu ilaca geçeriiz veya iğneye başlarız gibi ?

hatayda yasıyorum cnm esım asker tayınde cıkabılır o yuzden bu ara verdm doktora 3 ay once gıttm 1 ay işe yaramadıda cok sıstm haptan bende bıraz ara vermenın dogru olcanı dusundm doktor iğnelik daha bısey yok bu hapı kullan 2 ay daha devam ddı e guzelde bana kilo yaramıyo bu hapta kilo yapıyo cok sınırlerım bozuluyo ya soğan suyu içim diyorum o da adet olcam bellisiz ne zaman baslasam doğru olurki

ya öyle demeyin ben çok inanıyorum işe yarayacağına ama:(((((

tabıkı her bunye aynı deil bende ıse yaramadı cok umutluydum umarım sende ıse yarar benım sımdıkı doktorum bırak o tedavıler eskıdı artk ddı güldü bide pişkın pişkın buranın en ıyı kadın dogumcusu hataydayım ben sen kullan her doktorun gorusu farklı

5 yıl olmamıs arkadasım da asker esıydı bızımkıler mesleklerınden dolayı sıkıntı yasıyolar bu konuda ve adamı doktor amelıyat etmıs 1 ay sonra hamile kalmıs kızı sımdı 3 yasında

merhaba

benimde bir sorum var :)
2 yili geckin evliyim
4 ay önce dogurdum
gebelikten once 3-4 kere mantar sorunu yasadim vajinal mantar
hatta dogum yaptigim haftada varmis dogumda antibiyotik verdiler damardan
ben bu illetten nasil tamamen kurtulabilrim
esim cok sinir oluyor
hakli
cok seyi etkliyor
ne yapabilirim i?

ben aranıza yeni katıldım hepinize selamlar...ben 4 yıllık evliyim bundan 11 ay önce 4 aylık hamileyken bebeğim karnımda öldü ve ben kürtaj olmak zorunda kaldım.sonrası benim için hiç kolay olmadı cok üzüldüm cok istediğim birşeydi onu kaybetmek cok zoruma gitti.çocuğum yok yani daha olmadı.herkes kürtaj dan sonra hemen hamile kalırsın dedi ama ben daha hamile olmadım ve zaman geçtikce korkuyorum ya olmazsa diye üzülüyorum.ama bu ay 2 günüm geçti sonra hafif sancım oldu ama adet kanaması olmadım biraz leke oluyordu ama yatınca geçiyordu çarşamba günü doktora gittim gebelik testi yaptık 26.9 cıktı doktor belli değil dedi olmayabilir olabilirde dedi sonra bugün(cumartesi) yine gittim ama bu sefer 13 cıktı doktor gebelik yok dedi negativ olması için 0-10 arası olması gerekiyormuş moralim bozuk bana yardımcı olabilirmisiniz?bu ne demek doktor haklımı?bana adet düzenleyici verdi ama ben hemen kullanmak istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum sizce ne yapmalıyım?

ben aranıza yeni katıldım hepinize selamlar...ben 4 yıllık evliyim bundan 11 ay önce 4 aylık hamileyken bebeğim karnımda öldü ve ben kürtaj olmak zorunda kaldım.sonrası benim için hiç kolay olmadı cok üzüldüm cok istediğim birşeydi onu kaybetmek cok zoruma gitti.çocuğum yok yani daha olmadı.herkes kürtaj dan sonra hemen hamile kalırsın dedi ama ben daha hamile olmadım ve zaman geçtikce korkuyorum ya olmazsa diye üzülüyorum.ama bu ay 2 günüm geçti sonra hafif sancım oldu ama adet kanaması olmadım biraz leke oluyordu ama yatınca geçiyordu çarşamba günü doktora gittim gebelik testi yaptık 26.9 cıktı doktor belli değil dedi olmayabilir olabilirde dedi sonra bugün(cumartesi) yine gittim ama bu sefer 13 cıktı doktor gebelik yok dedi negativ olması için 0-10 arası olması gerekiyormuş moralim bozuk bana yardımcı olabilirmisiniz?bu ne demek doktor haklımı?bana adet düzenleyici verdi ama ben hemen kullanmak istemiyorum biraz daha beklemek istiyorum sizce ne yapmalıyım?

canım geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın öyle acılar. sanırım sen gebe kalmışsın ama tutunamamış bebeğin yani değerlerin her geçen gün yükselmesi gerekiyo seninki düşmüş bence sen yinede başka bi doktorada git allah korusun dış gebelik falan olmasın üzülme bak sonuçta sen hamile kalabiliyorsun en azından buna şükret sabırlı ol allah en hayırlı zamanda bebeğini sağlıklı kucağına verir inşallah

dogum konturol hapı adet düzensizligi için doktor ver fiyat olarak diger haplara göre palı sanırım iyisi kulanmaya başlayalı gogsumde şişkinlik oldu sankı buyutuyo gibi bıraktım ilacı suan yok eskı halıne döndu yan etkısımıdır ilacın?

gayet normal. doğum kontrol hapları vücutta su tutulmasına sebep olabiliyor, göğüsler de buna bağlı olarak bir miktar büyüyebiliyor. hap bırakılınca suyun atılmasıyla her şey eski haline dönüyor.

mol gebelik geçirdim ve kürtaj oldum...mol gebelik kötü bir düşük şeklimidir tehlikelimidir..tekrar gebe kalabilirmiyim..çok az görülen bir düşük şekliymiş sanırım genel olarak bilgi verebilir misin?

kusura bakmayın da ben doktor olduğum halde böyle bi konu açmıyorum
siz nasıl bi cesaretle konu açıyorsunuz anlamadım
doktor bile olsaydınız hastayı görmeden etmeden nasıl tavsiye verebilirsiniz
poliklinikte çalışınca bilmiş mi oluyorsunuz yani??

Back