Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba,diğer topiklerde sorunlarınıza bende cevap yazıyorum ama ayrı bir topiğim olsun istedim.ben özel hastanede kadın doğum polikiliğinde çalışıyorum.sormak istediğiniz bişeyler olursa burdan sorabilirsiniz.....
arkadaşlar merhaba,diğer topiklerde sorunlarınıza bende cevap yazıyorum ama ayrı bir topiğim olsun istedim.ben özel hastanede kadın doğum polikiliğinde çalışıyorum.sormak istediğiniz bişeyler olursa burdan sorabilirsiniz.....
Mrb bende pko luyum ve söktürücüsüz adet göremiyorum cok dertlıyım bu konuda yardım edın boyle olan varmı 2 yıl olacak evlenelı cocuk ta olmuyo esımede anlatamıyrm dogum k hapı ıcmek ıstemıyrm yumurtlama hapı tedavısıde ıse yaramadı cvp layın lütfeeeen
ben geçenlerde ilk jinekolojik muayenemi oldum ve hiç bir sorun görülmediğini söyledi doktorum..benim adetlerim çok düzensiz 2 ayda da oluyorum,5 aydada farketmiyor,ne zaman canı isterse misali:))liseden beri bu böyle..ve ben 30 yaşımdayım
4 senelik evliyim ve artık bebek istiyoruz...korunma yöntemimiz sadece ilişki sonrasında hemen lavabo...( idrar yolu ile temizlenmek yani )
glukofen verdi ve bunu düzenli sabah akşam kullanmamı bu ilacın hamile kalmamı kolaylaştıracağını söyledi doktorum..
şimdi benim sizlere sorum şu..bu gerçekten doğrumu..çok araştırdım ama hep benzer yorumlar var her sitede...bunu gerçekten düzenli kullanıp hamile kalan arkadaşlarımın geçirdiği evreleri merak ediyorum..
Beni bilgilendirirmisiniz
canım sana doktorun tam olarak ne dedi n teşhis koydu yani birde yumurtlama hapı olarak ne kullandın ?
polıkıstık over ddı kılo ver duzelır ddı sadece gluphage vermıstı oda adetımı getırmedı boyle nereye kadar hıc normal kadınlar gıbı adet olamıcammı ben yumurtalıklarım tembel calısıymus
Serephene kullandım bır ay doktor hıc ıse yaramamıs ddı bende kılo aldım 4 kg bırden o hap yuzune ara verdım suan bır tedavıde gormuyrm
arkadasım bende 6 ay gluphage kullandım aynı haptan bende bır ıse yaramadı malesef
kocam 20 gün önce varikoselden ameliyat oldu en erken ne zaman hamle kalabilirim ben herhelde örnekleri olmuştur elinde canım çok sağol....