Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gittim bugün doktora ultrasonla baktı bişey çıkmadı yumurtalıklarda Allahıma şükürler olsun. Yarın sabah kan ve idrar testine gidicem hormonal düzensizlik olabilirmiş kullandığım ilaçlardan dolayı.
Gittim bugün doktora ultrasonla baktı bişey çıkmadı yumurtalıklarda Allahıma şükürler olsun. Yarın sabah kan ve idrar testine gidicem hormonal düzensizlik olabilirmiş kullandığım ilaçlardan dolayı.
Tahlillerimin sonucunu gösterdim bugün biraz demir eksikliği varmış onun için ilaç verdi doktor. Adetimin düzensizleşmesine kullandığım antidepresanın etkisi varmış hormonlarımı yükseltmiş onunda tedavisine başlıcaz. Korktuğum gibi çıkmadı Allahıma şükürler olsun