• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum muayene yardım

Gittim bugün doktora ultrasonla baktı bişey çıkmadı yumurtalıklarda Allahıma şükürler olsun. Yarın sabah kan ve idrar testine gidicem hormonal düzensizlik olabilirmiş kullandığım ilaçlardan dolayı.

Çok sağolun kızlar hiç bişey çıkmaz inşallah.

Gittim bugün doktora ultrasonla baktı bişey çıkmadı yumurtalıklarda Allahıma şükürler olsun. Yarın sabah kan ve idrar testine gidicem hormonal düzensizlik olabilirmiş kullandığım ilaçlardan dolayı.

Ohh çok şükür. Hadi geçmiş olsun canım. Bir problem çıkmayacak merak etme :16:

Gözün aydın çok çok sevindim.
diğer tahlillerden de bişey çıkmayacak inşallah .

cok sevındım canım benım.hcı bsycık cıkmaz ınsallah sen ıcını ferah tut :16:

Çok sağolun kızlar Allah razı olsun sizden dualarınız için inşallah çıkmayacak hiç bişey:31::31:

Tahlillerimin sonucunu gösterdim bugün biraz demir eksikliği varmış onun için ilaç verdi doktor. Adetimin düzensizleşmesine kullandığım antidepresanın etkisi varmış hormonlarımı yükseltmiş onunda tedavisine başlıcaz. Korktuğum gibi çıkmadı Allahıma şükürler olsun:31::31:

Back