Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel Göztepe hastanesinde Gülşen Barçınlı var. Bana baya öneren oldu ama tavsiye diyemem, tanımıyorum, gitmedim. Yorumları iyiydi, bir bak istersen. Ben başka sebeplerle başka doktor seçtim.Arkadaşlar İstanbul Anadolu Yakasında Göztepe, Ümraniye Ataşehir civarı tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? (Goztepe Medicalpark, Çamlica Medipol, Erdem Has. Medicana vb. hastanelerde olabilir)
Çok teşekkür ederimÖzel Göztepe hastanesinde Gülşen Barçınlı var. Bana baya öneren oldu ama tavsiye diyemem, tanımıyorum, gitmedim. Yorumları iyiydi, bir bak istersen. Ben başka sebeplerle başka doktor seçtim.
Ben bakkalköyde soner doganyilmaza gidiyorum özel muayenehanesi var çokta memnunum cok guzel iletisimi var 37.hftaya geldik kendisiyle☺Arkadaşlar İstanbul Anadolu Yakasında Göztepe, Ümraniye Ataşehir civarı tavsiye edeceğiniz kadın doğum doktoru var mıdır? (Goztepe Medicalpark, Çamlica Medipol, Erdem Has. Medicana vb. hastanelerde olabilir)
Evet şimdi baktım Acıbademdeymiş. Teşekkür ederim tavsiye için. Geçen hafta ilk tahlillerim için gittiğim bir doktorum var ama duruma göre değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden acil olarak arayış içindeyimParavana Seyidova'yı çok duydum ben de Acıbadem Ataşehir e geçti şu an daha önce Memorial daydı, henüz hamilelik olmadığı için kişisel tecrübem değil ama çok tavsiye ettiler çevremden de. Hamile kalırsam kendisine bir gitmeyi düşünüyorum ben de ama başka tavsiyelere de açığım. Konuyu takipteyim güzel öneriler gelir umarım
Memnun kaldığınız biri olursa paylaşın buradan da lütfen tam yazdığınız bölgelerde doktor arıyorum ben de Parvana Hanım aklımda ama her ihtimale karşı ikinci bir doktoru da belirlemek istiyorum kafamda ben deEvet şimdi baktım Acıbademdeymiş. Teşekkür ederim tavsiye için. Geçen hafta ilk tahlillerim için gittiğim bir doktorum var ama duruma göre değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden acil olarak arayış içindeyim
Tamam inşallah memnun kaldığım veya tavsiye aldığım doktor olursa buradan paylaşacağımMemnun kaldığınız biri olursa paylaşın buradan da lütfen tam yazdığınız bölgelerde doktor arıyorum ben de Parvana Hanım aklımda ama her ihtimale karşı ikinci bir doktoru da belirlemek istiyorum kafamda ben de
Merhabalar ben de başka başlıkta yazmıştım. Aynı şekilde Anadolu yakasın da sancaktepe, Ümraniye, çekmeköy ve e-5 üzerindende olan doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın.
Malesef kimse yazmadı ordadaAmin inşallah.. Diğer başlıkta önerilen doktorlar varsa buraya da yazabilir misiniz rica etsem
Malesef kimse yazmadı ordada
Öneriniz için teşekkür ederim. Ben de aynı hastanede Canan Kaplana gittim en son o da iyiydi.Merhabalar medipol Çamlıca Zeynep elmalı öneririm. Ben kendisine gidiyorum. Çok memnunum şuan için.
Çamlıca Medipol de Ayşe Şeyma hanıma gittim ama malesef whatsapp bumarası vermiyor. Acil durumlarda da hastaneden ulaşmak okadar zor ki hep meşgul ya da hat düşüyor. Oyüzden gitmiyorum artıkMerhabalar medipol Çamlıca Zeynep elmalı öneririm. Ben kendisine gidiyorum. Çok memnunum şuan için.
Aynı dertten ben de muzdariptim acil bir durum oldu bir türlü Çamlıca Medipole ulaşamadım, sonra gidince Dr. Canan Hanıma ilettim sağolsun numarasını paylaştı benimle.Çamlıca Medipol de Ayşe Şeyma hanıma gittim ama malesef whatsapp bumarası vermiyor. Acil durumlarda da hastaneden ulaşmak okadar zor ki hep meşgul ya da hat düşüyor. Oyüzden gitmiyorum artık
Çamlıca Medipol de Ayşe Şeyma hanıma gittim ama malesef whatsapp bumarası vermiyor. Acil durumlarda da hastaneden ulaşmak okadar zor ki hep meşgul ya da hat düşüyor. Oyüzden gitmiyorum artık
Benim gittiğim dontor vermeyince ben de gitmedim bir daha. Acil durumda da 2 gün boyunca ulaşamadım hastaneye oyüzden medikalpark ı tercih edicem sanırım. Zaten muayene ücretleri ortalama heryerde aynıbari hizmeti daha iyi biyer olsun ve whatsapp veren doktorlarla iletişime geçip kendimi güvende hissetmek daha mantıklı geliyor.Aynı dertten ben de muzdariptim acil bir durum oldu bir türlü Çamlıca Medipole ulaşamadım, sonra gidince Dr. Canan Hanıma ilettim sağolsun numarasını paylaştı benimle.
Başka doktorlar vermeyebilir ama kadın doğumda bu malesef mantıklı gelmiyor banaEvet medipolun öyle bir kuralı var maalesef. Hiçbir doktor vermiyor.