- 18 Ağustos 2024
- 314
- 497
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Erken dogumu her hastane kabul etmez yenidogan yoğun bakim ünitesi olan hastaneye sevk edilirAaa bu gibi durumlar hakkında da hiç bilgim yok mesela. Şok şaşırdım. Neden kabul etmediler acaba?
Amin çok teşekkür ederim Mihrimah hanımcım, zamanında anlattığınız her güzel duyguyu yaşıyorumAy çok sevindim, gözün aydın cnm kavuşmuşsunuz maşallah, rabbim huzur içinde büyütmeyi nasip etsin, en güzel zamanlarınız bol bol kokla öpo kadar hızlı büyüyorlar ki
Ay ne kadar şanslıymışsınız.. Doktorunuz kimdi acaba?Ben gebeliğimden doğuma kadar aynı doktorla devam ettim. Benim için önemli olan sürekli ulaşılabilir olmasıydı. Acil durumlarda kendisi cevap vermeyince asistanını arayıp geri dönüş sağlardık. Bence bu çok önemli. Pazar günü benim için kliniğini açmıştı iki kez acil olarak canım doktorum
Yani ilk olarak ulaşılabilir olması, sorduklarıma akıcı eveleyip gevelemeden net cevaplar vermesi psikolojinizi düşünerek sizi rahatlatması benim için önemli. Hamilelik boyunca ne dediyse hepsini tek tek yaşadım falcıya girmiş gibiydim
Paket olayını da yeni duyuyorum meselaBen özelden paket aldım. Hamilelikte bir sorun yaşadığımda telefondan doktoruma rahatlıkla ulaşıp soru sormak istiyordum. Bir de doktor biraz beni rahatlatan bir karakterde olsun istedim. Çünkü heyecanlı bir tipimyakın zamanda doğum yapan arkadaşlarıma danıştım, internette tarama yaptım. Gidip birkaç doktorla görüştüm. Öyle seçim yaptım. Doktorun içine sinmesi gerçekten önemli.
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimErken dogumu her hastane kabul etmez yenidogan yoğun bakim ünitesi olan hastaneye sevk edilir
Hamileliğim riskli olduğu için çok evhamlıydımAy ne kadar şanslıymışsınız.. Doktorunuz kimdi acaba?
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba ben özele gidiyorum. 7 aylık hamileyim. Son iki ayım kaldı .Hastanenin evime yakın mesafede ulaşım için kolaylık olmasına da dikkat ettim.
İlk başta bayan doktor tercih ettim .
Araştırıyorken diğer hastaların yorumlarını dinledim.
sonra seçtiğimde ilk baştan gitmeye başladığımda ilgisine alakasına baktım.
pozitif ılımlı sakin birisi .
memnun kalınca devam ettim.
doğumuda burda yapayım diye karar verdim.
Sizin de hakkınızda inşallah hayırlısı olur.
☺
Teşekkür ederimBen kişisel muayenehaneden memnun kaldım bu arada. Daha az bekleme süresi, daha hijyenik, daha uzun muayene süreleri falan. Belki ona da bakabilirsiniz
Sağol tşk ederim.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
gelengiden doğum yaptın mı ? Nasılsın ?
Hayırlı olsun .
Darısı bana inşallah .
bugün doktordan döndüm.
Haftayı söyledi .
☺
Daim olsun inşallahAmin çok teşekkür ederim Mihrimah hanımcım, zamanında anlattığınız her güzel duyguyu yaşıyorum
Yorgun yılgınım ama her şeye değer
Tebrik ederim.Yaptım Sedoş,
Sezaryen oldu 38+6
Çok teşekkür ederim ağrım sızım var ama geçecek inşallahemzirmeye devam ediyorum
Evet gördüm senin bebek kaç kilo ki sezaryan o kadar iri mi bebiş
Sağlıkla gelsin
ErkekTebrik ederim.
cinsiyeti neydi ?
doktor bi iki kilo almış dedi.
Evet hayırlısı olsun inşallah.
zaten benim çekingem var dı . Normal doğumla ilgili
Maşallah.Erkek
Sezaryen de kolay değil bitanem kendini ona göre hazırla ağrı sızı oluyor
Önerdikleri bir şey oldu mu Sedoş bende faydalanayımMaşallah.
Hazırlıklı olurum.
2 ablamda sezaryan yaptığı için aşamalardan bahsettiler .
Toparlanmaları 1 haftada oldu .Önerdikleri bir şey oldu mu Sedoş bende faydalanayım