• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın doğum doktoru aydan biri???

tupuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
524
3
0
Ankara
merhaba arkadşlar ....benim reglimi günümü 7 gün geçti ve kanda idrarda negatif çıktı....ben üni.öğrencisiyken yumurtalıklarımda kıst ve sağ yumurtalığımın çalışmamasından dolayı okuduğum şehirde 1 yıla yakın bir tedavi gördüm...o zaman doktorum dikkat etmem gerektiğini yoksa oprasyonluk sonuçlar çıkabileceğini sölemişti....bu zaman kadar hep dikkat ettim ama bu aralar başka sıkıntılala uğraştığım için kendime dikkar edemedim..regl dönemim bu kadar geçince hastlağımın tekrarlamasından korktum aydan biriye git dedi bi kaç arkadaşım ama bu arkadaşlarımın hep gebelik takibini yaptı...bole hastalık durumlarında nasıl ona göre özel yazanesinden randevu alacam cevaplarınızı bekliyorum

ya kimsenin bilgisi yok mu lütfan kızlar..yada ankarda bu konularda uzman başka doktorda olabilir

Canım gebelik bölümünde doktor ve hastane tavsiyeleriniz başlığına yazarsan daha faydalı olur bence :34:

Back