• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadın çalışmaları-kariyer

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
merhaba bayanlar

forumdaki hemen hemen tüm bayanlar iş kariyer derdindeyiz. ben işletme lisans mezunuyum. iki dilim var donanımlıyım fakat istediğim işi henüz bulamadım. sürekli araştırma içersindeyim. yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.

gözüme kadın araştırmaları/kadın çalışmaları diye bir bölüm çarptı ve çok hoşuma gitti. Ülkemizde en çok ihtiyaç duyulan alanlardan biri aslında. Hem kendimi geliştirirken hem de topluma gerçekten faydalı bir birey haline gelip etrafımdaki herkesi de bilinçlendirebileceğim düşüncesindeyim. siz ne düşünüyorsunuz? bu bölüm hakkında fikriniz var mı? gelecekte neler yapabilirim kariyerime yönelik?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba, bahsettiginiz bölüm Kadin Arastirmalari yurtdisinda Gender Studies adiyla gecer. Arastirma alani baska bircok bölümle baglantilidir özellikle Sosyoloji, Sosyal Bilimler, Edebiyat gibi. Özellikle akademik kariyer yapmayi düsünüyorsaniz tavsiye ederim. Gercekten insanin ufkunu acan, toplum yapisini farkli gözlerle görmeyi saglayan bir egitim.

merhaba, bahsettiginiz bölüm Kadin Arastirmalari yurtdisinda Gender Studies adiyla gecer. Arastirma alani baska bircok bölümle baglantilidir özellikle Sosyoloji, Sosyal Bilimler, Edebiyat gibi. Özellikle akademik kariyer yapmayi düsünüyorsaniz tavsiye ederim. Gercekten insanin ufkunu acan, toplum yapisini farkli gözlerle görmeyi saglayan bir egitim.

cevabınız için çok teşekkür ederim. akademik kariyer düşünmeye başladım ve birşeyleri değiştirmek istiyorum toplumumuzda. bu alanda başarılı olacağıma inanıyorum şimdi siz birçok bölümle bağlantılı olduğunu söyleyince de daha çok umutlandım. tekrar teşekkür ederim

Back