- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
:82::82: bebikim seni arıyordum.buldunmu kendine avatar
gözlükün olayım yavrum yok bulamadım cnm yaw bakınıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:82::82: bebikim seni arıyordum.buldunmu kendine avatar
çok güzeller yaaaa.kuzu ben yemeğe çıkacam.kulittanın topiğini fazla kirletmeyeyim.geldiğimde güzel bir avatar bulmuş olgözlükün olayım yavrum yok bulamadım cnm yaw bakınıyom
canım sen harıkasın valla cokkkk saolllBuyur canım elimden gelen budur.
Eki Görüntüle 339071 ..Eki Görüntüle 339072 ..Eki Görüntüle 339073 ..Eki Görüntüle 339074 ..Eki Görüntüle 339075 ..Eki Görüntüle 339076
gözlükün olayım yavrum yok bulamadım cnm yaw bakınıyom
çok güzeller yaaaa.kuzu ben yemeğe çıkacam.kulittanın topiğini fazla kirletmeyeyim.geldiğimde güzel bir avatar bulmuş ol
Canım avatarları sen kendin mi yapıyorsun.Yani efektlerini flan ?:26:
Muhteşem ve çok anlamlı bir avatar canım. Umarım beğenirsin.
Eki Görüntüle 340165 ..Eki Görüntüle 340166 ..Eki Görüntüle 340167 ..Eki Görüntüle 340168 ..Eki Görüntüle 340169
kulittacım tyaa bana şöyle güzel bir gelin damat avatarı bulabilir misin, hareketli olcak şekilde istiyorum çok aradım ama bulamadım
Çok azını tatlım, özel istek olanlara efekt veriyorum.
Diğerleri nette bulduğum çeşitli boyutlardaki gifleri KK avatar boyutuna getirmekten ibaret.
Kendi avatarını düzenleme konusuna ilgi duyuyorsan verdiğim linkten faydalanabilir ve sorularını orada paylaşabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...1202-photoscape-resim-duzenleme-programi.html
hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık yapan arkadaşıın
merhaba kulıtaa ben resım eklemek ıstıyorum buraya hareketlendırmen içi ama nasıl yapacagımı bılmıyorum bana yardım edebılırmısın:26::26::26:
Teşekkür ederim canım.
Tatlım eklemek istediğin resmin üzerine sağ tıklayıp, açılan pencerede resmin adresini kopyala varsa onu tıklıyorsun.
Yoksa Özellikleri tıklayıp, açılan pencerede Adres i kopyalayıp, yorum yazdığımız bölüme geleceksin.
Üst kısımdaki eklentilerden bende Insert Image olarak gözüküyor, içinde ağaç olan küçük kareyi tıklayacaksın.
Açılan pencerede Forum URL tıklayıp, URL boşluğuna kopyaladığın adresi yapıştırıp Retrieve remote file and reference locally nin
işaretini kaldırıp OK dediğinde resim eklenmiş olacak.
Deneme tahtasında çalışırsan yardımcı olmaya çalışırım canım.
Talım İnternetin hangi sürümünü kullanıyorsun? Opera indirip denesen.yok ıkısıde yok neyse artık yaaa tesekkur ederım cevabın için...