• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadin Aldatma Evlilik

Filiz2006

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
44
16
3
51
Merhaba..Ben aldatildim...
Bunu soylerken her ne kadar icim acisada, utanmiyorum.Aldatildim degil aldandim demek istiyorum.Eminim bir cok kadin bunu yasiyor.Erkek egemen bir toplumda "erkegin elinin kiri,cocugun icin affet,bosansan daha mi iyi olacak,erkekler hep boyledir,guzel cirkin fark etmez vs vs vs"

Peki kim bu ikinci kadinlar ? Hemcinslerine bu aciyi yasatmaktan aldiklari haz nedir? Kendi baalarina gelse nasil davranacaklar..Yuvayi yikarak mutlu mu olacaklar? 10.yil.sonunda ogrendigimde sorguladim kendimi,esimi,o.kadini..belki tuhaf gelebilir size ama,en cok o kadini dusundum

Nasil bir evlat,insan oldugunu.Bile bile sevdigi adam baska bir kadinin(!) Yanina gidiyor.Hadi biz aldatilanlar bilmiyoruz ama o !bununda bir ruh haataligi oldugu kanisindayim..Siz ne dersiniz?
Not:bayram sonrasi ilk adres avukatim

.

Utanacak olan aldatan zaten. Çocuk yoktur umarım. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bazı kadınlar ya gerçekten çok saf oluyor aldatan adam onlara da seni seviyorum sen benim aşkımsın gibi yalanlarla kandırıyor ya da kimi kadın para için kimi kadın psikolojisi bozuk olduğu için kimi de hiç aldatılan bir kadın olduğunun daha farkında bile değil onu da aldatıyor diperini de

Bence o kadınların büyük kısmı parasını yiyor adamın. Gözümüzün önünde evli zengin erkeklerin aldatması normalleştiriliyor. Malum medya zengini ve gayri meşru çocuğu ve malum kadın mesela. Bakın o kadın, bir "ikinci kadın." nasıl yüzsüz. Milletin kocasını çaldığı yetmiyor, boşandıkları gün "BOŞANDILAR" diye snap atıyor. Terbiyesiz. işte böyle normalleştirmeye çalışıyolar galiba aldatmayı bilinç altından altından sokuyorlar erkeklere.

Ama bi yuva yıkan asla mutlu olamaz emin olabilirsiniz. Sizin ahınızı alarak kurduğu yuvada da mutluluk olmayacaktır

Bu tür kadınlar; erkeklerin eşlerine rağmen kendilerini seçtikleri için diğer kadına karşı zafer kazanmış gibi hissediyorlar.

Hakkında hayırlısı olsun.
Erkek yapar daha iyisinimi bulcan oda yapar bu tarz seyleri kuranlar geneli kadın konuyu durumu basitleştiren yine kadınlar.
Bu kabul edilir bir durum degil, karşı tarafa ben böyle bir durumla karşılaşsam suc bulmazdim. Tüm suç o kadina gidende.
İyi bayramlar cocugunla birlikte sana güzel bir hayat diliyorum.

Yazık yaa Allah hidayet versin. 5 yıl hiç mi şüphelenmediniz
Bırakın madem kendi pisliklerinde boğulsunlar.
İnşallah evladınla güzel bi hayata başlarsın.
Her kadin hisseder ama konduramaz ya..zamaninda eve gelen,disari cikmayan,cocugu ve eviyle ilgili bir adam dusunun..kavga yok denecek kadar az vs..

5 sene boyunca aldatılmışsınız boşanmamışsınız kadınları mı suçluyorsunuz?
Karaktersizlik eşinizde, o kadın olmaz başkası olur. Karşılık alamıyor diye aldatmayan erkek sadık mıdır?

Bekarım diye basından kandırmıştır belki kadın da kaptirdiysa kendini yine de ogrendiginde bitirmeliydi sanmiyorum bile bile adamın evli olduğunu bilerek başlatan kadın azdır suç eşinizde kadın sizi ilgilendirmez içten içe tabi kıyaslama yapıyorsunuzdur nasıl içi rahat ediyor diyorsunuzdur da 5 yıl da gerçekten çok uzun hicbir erkeğe güvenmiyorum babama bile

Asıl sorun eşinizde,yoksa o kadın olmasada başka bir kadın olurdu.Sorgulamanız gereken kişi eşiniz.Neden aldattı,neden size verdiği sözü tutmadı?

Back