- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi helloeverybody
ne sıklıkta ağladığına göre değişir
ben deterjan reklamına bile ağladığım için çok etkili olmuyor artık 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülen de var merhamet eden de sinirlenen bile gördümbir arkadaşım evlenmek istediğin erkeğin yanında ağla tepkisine göre karar ver derdi
![]()
Kişiden kişiye değişir bence.. Mesela benim abim çok merhametlidir ve bunu dışarı vurmaktan hiç çekinmez. Bi kere eve çok geç gelmiştim. Erkek arkadaşımla luna prka gitmiştik. lisedeydim o zaman. Abim bana vurmuştu. Ağlaya ağlaya odama çıkmıştım. Arkamdan gelip özür dilemişti. Gözleri dolu dolu yanağımı okşayıp öpmüştü. Başka zamanlarda başka sebeplerle de her ağladığımda sebebini bilmese bile ağlayacak gibi olur, beni teselli etmeye çalışır şaşkın şaşkın. Eşim farklı tabii... O da çok merhametllidir ama nedense (belki çok ağladığım için artık umursamıyo olabilir.) çok da peşimde koşup ilgilenmez. Hatta daha geçen gece ben salonda namaz kılarken ağlamaya başladım hüngür hüngür (onun yüzünden), merak edip de yanıma gelip bakmadı bile niye ağlattım ben bu kadını diye. Sonra gitti yattı. Ben de yanına gidip üstünden pikeyi çektim sert bi şekilde. Niye benimle ilgilenmiyosun dedim. ''E sen hep ağlıyosun, içim dayanmıyo artık. Çok üzülüyorum. Daha çok ağlıcaksın diye sormaya bile korkuyorum'' dedi. Her ne kadar bana öküzlük gibi gelse de, o bana içinden kıyamıyo :)
Her zaman merak etmisimdir , biz kadinlar aglayinca erkekler ne hisseder ? Bizi seven , taniyan veya hicbirbagimizin olmadigi tanimadigimiz erkekler aglayan bir kadin gorunce ne dusunur ne hisseder ? Nerden cikti diyenler olabilir aranizda , gecen sene yasadigim sehirden ayrildigimda gozyaslarimiz sular seller gibi akmisti , evin onune gelen taksicinin , erkek komsularimiz tek gozyasi bile dokmediler ama cok merak ettmistim beni tanidiklarimla vedalasip aglarken izleyen erkekler acaba ne dusunuyorlardi ne hissediyorlardi ? Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir .
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
Bence erkekleri erkeklerden daha iyi taniyan biz kadinlariz , malesef onlar bizler kadar iyi gozlemci degiller
Her zaman merak etmisimdir , biz kadinlar aglayinca erkekler ne hisseder ? Bizi seven , taniyan veya hicbirbagimizin olmadigi tanimadigimiz erkekler aglayan bir kadin gorunce ne dusunur ne hisseder ? Nerden cikti diyenler olabilir aranizda , gecen sene yasadigim sehirden ayrildigimda gozyaslarimiz sular seller gibi akmisti , evin onune gelen taksicinin , erkek komsularimiz tek gozyasi bile dokmediler ama cok merak ettmistim beni tanidiklarimla vedalasip aglarken izleyen erkekler acaba ne dusunuyorlardi ne hissediyorlardi ? Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir .
Erkegin karakterine, sevgiyi gosterme bicimine, kadinin agladigi seye ya da sikligina gore degisir.
Mesela babam annemle evlenirken annem agliyor diye aglamis adamdir :)
Esim de ben agladigimda sarilir, eger trip atip aglamissam onun da gozleri dolar, aglamamak icin kasilir :)
Genel olarak sulugozlu olarak bakiliyor erkekler tarafindan ama bu onemli degil.
Onemli olan cevremizdeki erkekler.
Bir baskasinin agladigimda ne dusundugunu umrumda olmaz :)