Kadin agladiginda erkek ne hisseder ?

ne sıklıkta ağladığına göre değişir :27: ben deterjan reklamına bile ağladığım için çok etkili olmuyor artık :27:

Üzülen de var merhamet eden de sinirlenen bile gördüm:9: bir arkadaşım evlenmek istediğin erkeğin yanında ağla tepkisine göre karar ver derdi:9:

Valla öyle de olmuyomuş o işler :)) Nişanlıyken kimbilir kaç kere ağladım zırladım yanında. Hep gönlümü almaya çalışırdı. ''Sevdiğim, ay yüzlüm ağlama n'olur. Özür dilerim bıla bıla bilmemne... '' derdi. Şimdi ağladığımda sinirleniyo, aynen bi arkadaşın dediği gibi ''ufff bitse de gitsek, uyusam artık, dişlerimi falan fırçalasam.'' diyerek ağlama krizimin geçmesini bekliyo yatak odasında uyuyarak!!! :)

Kişiden kişiye değişir bence.. Mesela benim abim çok merhametlidir ve bunu dışarı vurmaktan hiç çekinmez. Bi kere eve çok geç gelmiştim. Erkek arkadaşımla luna prka gitmiştik. lisedeydim o zaman. Abim bana vurmuştu. Ağlaya ağlaya odama çıkmıştım. Arkamdan gelip özür dilemişti. Gözleri dolu dolu yanağımı okşayıp öpmüştü. Başka zamanlarda başka sebeplerle de her ağladığımda sebebini bilmese bile ağlayacak gibi olur, beni teselli etmeye çalışır şaşkın şaşkın. Eşim farklı tabii... O da çok merhametllidir ama nedense (belki çok ağladığım için artık umursamıyo olabilir.) çok da peşimde koşup ilgilenmez. Hatta daha geçen gece ben salonda namaz kılarken ağlamaya başladım hüngür hüngür (onun yüzünden), merak edip de yanıma gelip bakmadı bile niye ağlattım ben bu kadını diye. Sonra gitti yattı. Ben de yanına gidip üstünden pikeyi çektim sert bi şekilde. Niye benimle ilgilenmiyosun dedim. ''E sen hep ağlıyosun, içim dayanmıyo artık. Çok üzülüyorum. Daha çok ağlıcaksın diye sormaya bile korkuyorum'' dedi. Her ne kadar bana öküzlük gibi gelse de, o bana içinden kıyamıyo :)

Okurken benim de gozlerim doldu ,esimin umrunda degil yazmissin bende oyle dusunurdum cunku duygularini gostermiyorlarki biz de anliyalim seviyorlarmi yoksa nefret mi ediyorlar . Ama ne kadar duygusal bir abiye ve ese sahipsin masallah diyeyim .adamin ici eziliyormus seni oyle gorunce aglama artik kiz .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Her zaman merak etmisimdir , biz kadinlar aglayinca erkekler ne hisseder ? Bizi seven , taniyan veya hicbirbagimizin olmadigi tanimadigimiz erkekler aglayan bir kadin gorunce ne dusunur ne hisseder ? Nerden cikti diyenler olabilir aranizda , gecen sene yasadigim sehirden ayrildigimda gozyaslarimiz sular seller gibi akmisti , evin onune gelen taksicinin , erkek komsularimiz tek gozyasi bile dokmediler ama cok merak ettmistim beni tanidiklarimla vedalasip aglarken izleyen erkekler acaba ne dusunuyorlardi ne hissediyorlardi ? Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir .

ağlayan kadının konumuna bağlı bence
:51::51::51::51:
bir bankta tek başına ağlayan bir kadın görürlerse
- lan hadi bir bakalım insanlık namına derler
:31::31::31::31:

yanında erkek arkadaşı varken ağlayan bir kadın görseler

- aha mutsuz bir kadın adam giderse teselli edelim
:52::52::52::52::52::52:

- senin durumundaki gibi
ailesi için vedalaşırken filan ağlayan bir kadın görürlerse

- yaa bu kadınlarda ağlamaya bahane arıyorlar
:35::35::35::35::35::35:

kendisi için ağlayan bir kadın görürlerse de
- bir damla gözyaşına ben öleyim
:14::14::14::14::14::14:

derler

amannn bırak onları ne derse desinler

bence kimsenin karşısında ağlama

:50::50::50::50::50::50::50:

o ağlattıysa genelde pişmanlık hisseder...
tabi sürekli ağlayan bi kadınsa sinirlenir insan yani...

Bu soru sanırım ağlama sıklığı ile ilgili
Normalde kolay ağlayabilen bir insanım
Ama eşimle aramız gerginse asla akmaz yaşlarım
Eğer ağlayacak duruma gelmişsem konunun vehametini bilir, ona göre davranır, gıkı çıkmaz alttan alır ama bu uzun bir savaştan sonra son noktadır. Ağlamamı ona silah olarak kullanmam
Hayvanlarla ilgili ağlıyorsam ilk lafı; anan baban öldü önce onlara ağla olur

Ben de sürekli ağlayanlardanım ve erkek arkadaşım "öküzgillerden" :51: ben ağlayınca bakar öyle "niye ağlıyorsun YİNE" demekle yetinir sadece bi de peçete bulmaya çalışır:43: üzülmüyosun dediğimde "nerden biliyorsun üzülmediğimi sen sürekli ağlıyorsun geçerli sebeplerle ağlasan tamam" der bunu çok kafama takıyordum ayyyyy bana kıyabiliyor demekki diye ama kabahat biz çok ağlayan kadınlarda galiba. Tek tük ağlasak şaşırıp üzülürler herhalde:27::27::27::27:

aglayan kadinin kim oldguna bagli.. babalar mesela iclerinden aglarlar.. icleri acir ama dislarina pek yansitmazlar..
diger konularda da bence neden agladigina gore degisir ne hissetikleri..

erkek arkadasim beni uzdugu icin agliyosam hic dayanamaz ozur diler.. cok buyuk bi kavga oldugunda bazen kendi de aglar.
eger bir film beni etkiledi de agladiysam anaa agladin mi sen benm yufka yureklim der..

en yakinindakiler disinda hicbiri birsey hissetmez bence

Son düzenleme:
İyi de burası kadınlar kulübü adı üzerinde yani biz nereden bilelim ağlayan kadın görünce ne hissediyorlar bunun içinde konu mu açılır derdiniz bu mu yani hayatta başka dert kalmadı acaba erkekler kadınlar ağlarken ne düşünür henüz beyin okuyan bir alet icat edilmedi. Sizi tanımayan birileri neden bir şey düşünsün ki kardeşinse babanda üzülürler tabii ki ama belli etmezler yabancılara gelince ne düşünmelerini bekliyorsunuz acımalarını mı, üzülmelerini mi. Herkesin karakteri farklı bazısı kadın milleti işte yine açtı muslukları ne var bunda ağlayacak der, bazısı üzülür yazık der ama kendi hayatına da devam eder yani şöyle düşünür diye bir genelleme yok bende merak etmem elin adamı ben ağlayınca ne düşündü diye.

Üzerinde düşünülmesi gereksiz bir soru..
Sonuçta erkeklerin ne hissedeceğinden öte sizin ilgi alanınıza giren kişinin ne hissettiğini önemlidir.
Benim masamın yanındaki adamın benim ağlamamdan ne hissettiği önemli değil.
Muhtemelen kadınları sulu göz buluyorlardır.

Ben çabuk ağlayamazdım evleneli sinirden cinnet geçirir gibi olunca ağlıyorum eşim üzülüyorum diyor ama hep ağlatıyor dedim demekki yeterli sevmiyorsun 2damla göz yaşına kıyamam lafları boşmuş seven ağlatmaz

Her zaman merak etmisimdir , biz kadinlar aglayinca erkekler ne hisseder ? Bizi seven , taniyan veya hicbirbagimizin olmadigi tanimadigimiz erkekler aglayan bir kadin gorunce ne dusunur ne hisseder ? Nerden cikti diyenler olabilir aranizda , gecen sene yasadigim sehirden ayrildigimda gozyaslarimiz sular seller gibi akmisti , evin onune gelen taksicinin , erkek komsularimiz tek gozyasi bile dokmediler ama cok merak ettmistim beni tanidiklarimla vedalasip aglarken izleyen erkekler acaba ne dusunuyorlardi ne hissediyorlardi ? Umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir .

Canim 5 tane abim var valla annm uzuldugunde hadi kalk aglama artk derlerdi bnde agladgmda gec odaya tek basina agla derlerdi valla canim aci ámá gercek belki uzuluyorlar bni diger odaya kovuyorlar belki:55::43::77:

Erkegin karakterine, sevgiyi gosterme bicimine, kadinin agladigi seye ya da sikligina gore degisir.
Mesela babam annemle evlenirken annem agliyor diye aglamis adamdir :)
Esim de ben agladigimda sarilir, eger trip atip aglamissam onun da gozleri dolar, aglamamak icin kasilir :)
Genel olarak sulugozlu olarak bakiliyor erkekler tarafindan ama bu onemli degil.
Onemli olan cevremizdeki erkekler.
Bir baskasinin agladigimda ne dusundugunu umrumda olmaz :)

Tanisin veya tanimasin farketmez ego tatmini.

Kimisinin empati kabiliyeti yuksektir uzulur veya normal karsilar.

Kimisi de ego ego diye bagiran benligi ile gerizekali diye icinden hakaret eder.
Bi de akli sira duygularini belli etmemeyi erkeklik sandiklarindan kendisiyle kiyaslayip daha bi guc kazandigini zanneder.
Ustune de icten ice hakaretlerle zekaca ustun oldugu kanisina varip memnun olur.

Tanidiginiz bir erkekse soz konusu bu usttekiler gecerli oldugu gibi ilaveten acima duygusu ekleniyor nedense...

Hatta kendinden oturu ise o gozyasi yine empati yapmasina bagli olarak vicdan yapiyorlar.

Bazı erkekler duygulanmıyor sulu göz bu kadınların hepsi diyip geciltiriyor içinde.bazısı etkilenmiyor ama duygulanmış gibi yapıp gözyasını siler.bu tip erkekle evlenince herseye ağlıyorsun sulugöZsün tepkisiyle karsılasılıır.kimiside cok üzülür gercekten hem kalben hem fiilen sana destek olmak ister..
Kadınların tümünü aynı kefeye koyamadığımız gibi erkekleri de koyamayız. Kaldı ki coğu erkekten daha duygusuz kadınlarımız da var. Hemcinsi ağlafığında duygu sömürüsü yapıyor diye düşüneni de var...
Yani sonuç olarak erkekler ne düşünür diye tek bir cevap olmaz.her insan baskadır her insan farklıdır.

beni ağlattıktan sonra ne önemi var ki ..
ağlatacak değil , güldürecek erkekler lazım bize ..

Erkegin karakterine, sevgiyi gosterme bicimine, kadinin agladigi seye ya da sikligina gore degisir.
Mesela babam annemle evlenirken annem agliyor diye aglamis adamdir :)
Esim de ben agladigimda sarilir, eger trip atip aglamissam onun da gozleri dolar, aglamamak icin kasilir :)
Genel olarak sulugozlu olarak bakiliyor erkekler tarafindan ama bu onemli degil.
Onemli olan cevremizdeki erkekler.
Bir baskasinin agladigimda ne dusundugunu umrumda olmaz :)

Masallah diyeyim hem annene hemde babana , cok sevmisler birbirlerini ne kadar guzel . Allah banada nasip etsin insallah boyle duygusal bir eş.

Back
X