Kızlar benim nikahım 12.Haziran.2010 cumartesi kadıköy evlendirme dairesinin kokteyl salonunda..fakat daha önce orda hiç kokteylli nikaha katılmadım, bilgisi olan var mı acabaa:kedi:
heyecan sardıııııııeyvahedigeldismilezemuszemus
ben de nikahtan sonra orda yemek olsun istemiştim olmadı
resimlerde çok üzel görünüyor kokteyl salonu,kötü olacağını sanmıyorum
hatta süper olur inşallah
nikah orda kıyılır ardından yemek,ikram her heralde
ben de nikahtan sonra orda yemek olsun istemiştim olmadı
resimlerde çok üzel görünüyor kokteyl salonu,kötü olacağını sanmıyorum
hatta süper olur inşallah
nikah orda kıyılır ardından yemek,ikram her heralde
inşallah canımyerimseniben nikah kıyılıyo, ardından aparatif bişeyler dağıtılıyo, biz yemekli istemedik meyve suları kanepeler filan verilicek, sora pasta kesilip dağıtılıcak:1rolleyes:
bakalım nasıl olucak heyecan doruktaaaa:teytey:
Kızlar benim nikahım 12.Haziran.2010 cumartesi kadıköy evlendirme dairesinin kokteyl salonunda..fakat daha önce orda hiç kokteylli nikaha katılmadım, bilgisi olan var mı acabaa:kedi:
bagcicek selamlar
umarım nikahın planladığın gibi harika geçmiştir.
ben de kadıköy zübeyde hanımda nikah kokteyl düşünüyorum. 150 kişilik bir davet olacak. sen memnun kaldın mı mekandan hizmetten?
fiyat olarak nasıldır, salon ve müzikler nasıl hiç bir fikrim yok :44:, burada bir nikaha da katılmadım daha önce. bu nedenle deneyimini benimle paylaşabilirsen çok mutlu olurum.
Ben orda bir nikaha katılmıştım. Akşam son nikahtı, ardından kokteyl oldu, alt salonda, sadece duvara dayalı kısımda sandalyeler var, yaşlılar için. ortalarda ara ara masalar, köfte ve kanepeleri garsonlar ellerinde dolaşarak ikram ediyor, içecekler ise masada 2 garson tarafından dolduruluyor. Nikahtan sonra, takı töreni ve bu arada oynanacak müzikler. takıdan sonra, gelininde biraz oynayabileceği rakkas tarzı müzikler. yani kısa sürede nikah, yemek, eğlence tamam. Nikah gibi kısacık bir şey içiin insanlar gelip gitmemiş oluyor, düğün gibide saatlerce yerleşmiyor. Bence çok güzel ve pratik. menü seçimi zaten kişiye kalmış. Fakat bende fiyatını merak ediyorum. Yapan arkadaşlardan fiyat bilgisi bekliyoruz.
kızlar ben fiyat için haftasonu konuştum. fiyatlar biraz tuzlu gibi.
en uygun menü fiyatı sınırsız alkol ile birlikte kişi başı 41 tl. içki almazsanız 31-32 civarı.
ekstraları da şöyle;
foto+video 500
pasta kişi başı 3 ya da 4tl
nikah masa çiçeği 150
gelin yolu 150
masalara çiçek 15tl
bu fiyatlar bana biraz fazla geldi, sizce nasıl?
ben hala mekan arıyorum. merkeze yakın yerlerde nikah kokteyl için önerileriniz varsa paylaşın lütfen.
Evet 41tl artıya başka yerlerde bulunabilir, ekstralar her yerde oluyor zaten fakat ben kokteyl'in nasıl kişibaşı hesaplanabileceğine anlam veremedim 250 kişidersin 270 gelir, kim nasıl anlayacak ki? Neyse o zamanlar gelince anlarım herhalde
Umarım gönlüne ve cebine uygun bir yer bulabilirsin
Evet 41tl artıya başka yerlerde bulunabilir, ekstralar her yerde oluyor zaten fakat ben kokteyl'in nasıl kişibaşı hesaplanabileceğine anlam veremedim 250 kişidersin 270 gelir, kim nasıl anlayacak ki? Neyse o zamanlar gelince anlarım herhalde
Umarım gönlüne ve cebine uygun bir yer bulabilirsin