Tüp Bebek Merkezleri Kadıköy Acıbadem'de tüp bebek tedavisi gören var mı?

sevgili şerife,yeniden hamile kalmaya karar vermene çok sevindim...allahım inşallah bu kez sana nurtopugibi bir evlat nasip eder canım...sevgiler...

sevgili şerife,yeniden hamile kalmaya karar vermene çok sevindim...allahım inşallah bu kez sana nurtopugibi bir evlat nasip eder canım...sevgiler...

Allah razı olsun doras korkuyorum bi yandan da evet düşünmeye başladım yaşadıklarımı biliyorsun sanırım..sonu yine aynı olacak diye korkuyorum elimde olmadan:çok üzgünüm:

Allahım dualarımı kabul eder inşallah artık acı çekmek istemiyorum evlat acısını bi daha yaşamak istemiyorum kimsede yaşamasın tek ben değil...sevgiyle kal teşekkür ederim ...

ay cnm allah bağışlasın.. ikiz zor ama sanırım bende şu anda tercih ediyorum..çünkü ikinci çocuk için de uğraşmak istemiyorum..olmuşken iki tane olsun aradan çıksın :)) ama dediğin gibi hamilelik dönemi de doğumdan sonrası da çok zor.. Allah sana kolaylık versin..:CüvCüv:

çok teşekkürler elsinore,allah senin de gönlüne göre verir inşallah,ikiz demek katmerli zorluk ve katmerli mutluluk demekmiş...

evet şerife yaşadıklarını biliyorum ve inan okuduklarım karşısında gözyaşalrımı tutamamıştım...korkmakta da çok haklısın ,ama ben inanıyorum ki bu sefer herşey çok güzel olucak...içimden öyle geldi gerçekten...allahım kimseye evlat acısı vermesin...

arkadaşlar merhaba çok heyecanlıyım yarın ilk iğneme başlayacağım.. daha sonra kalçadan da yapılacak iğnelerim var sizde bu şekilde mi yaptımıştınız? Bu iğneleri hastaneye mi yaptırmam gerekecek acaba? Bir de ben bu iğnelerin prospektüsünü okudum bayağı bir uyarı ve yan etki yazmışlar sizde sorun olmuşmuydu ? tşkler

merhaba cnm
valla ben bilmiyorum igneler hakkinda birsey
bende ayin 23 de istanbuldayim cem beye tedaviye baslicam tup bebek icin
okadar heycanliyimki anlatamam hicbir bilgim yok tedavi hakkinda
insallah hepimiz icin herseyin hayirlisi olur rabbim bizlerinde emeklerini bosa cikarmasin
bizlerde insallah en yakin zamanda bebislerimize kavusuruzz
allah yardimcin olsun canim dualarimizi birbirimizden esirgemeyelim insallah

elsinore tedavin hayırlı olsun cnm,sana tavsiyem o ilaç prospektüslerine fazla takılma...kendini cem bey e emanet et ve gerisini düşünme...bu arada benim iğnelerim hep karından yapılıyordu...kalçadan sadece çatlatma iğnesi pregnyl vurulmuştu...karından iğnelerini sen ya da eşin sana yapabilir...çok basit oluyor ancak
kalçadan vurulanlar için hastaneye gitmen gerek...

merhabalar ilk iğnemi bugün karından yaptım onunla ilgili zaten aşılamadan dolayı deneyimliydim ama gerçekten de haklısın prospektüsleri okumamaya ve takmamaya karar verdim ..çünkü içlerinde acayip şeyler yazıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…