• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadife havlu su çeker mi?? acilll yardımm

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
kızlar çeyizime kadife incili özdilek bornoz seti aldım. ama şimdide kararsız kaldım kadife suyu çeker mi? kullanışlı mı? eğer güzel değilse geri vereyim hemen. resminide koyuyorum buraya.. $incili-salyaka-bornoz.webp$Bincili.webp

kadife suyu çekmez..bu ürünler gelinlerin çeyizi için hazırlanmış göstermelik ürünler..anca paranın suyunu çeker.pamuklu ürünler tercih et bence..

Kadie havlu suyu emmez ancak bir tarafı kadife bir tarafı normal havlu olan ürünler tasarım olarak güzel ve hoş gözüktüğü için tercih ediliyor.

kadife suyu çekmez ama dış yüzü kadife,içi farklıysa çekebilir. benim sana tavsiyem bornoz seti için en kullanışlı olan bambu olanlardır.değiştirme imkanın varsa bi değerlendir istersen

kesinlikle kadife havlular su çekmiyor.ben de özendim aldım özdilekten Allah'tan tek tarafı kadife benimkiler.idare ediyoruz.ama dediğim gibi idare ediyoruz.bir daha kesinlikle almam kadife havlu ...

Kadife havlu tabiki de suyu çeker , kadife havlunun gösterişi açısından kullanılıyor kızlar.Kadife havlunun bir tarafı havlu yani pamuklu oluyor o tarafıyla kullanacaksınız.diğer tarafı gösteriş için :)

Back
X