- 1 Temmuz 2018
- 1
- 0
- 0
- 36
- Konu Sahibi Kbkbkb2018
Mrb arkadaşlar! 29 yaşındayım 13 ay önce evledim,evliliğimizin 4.üncü ayında şiddetli adet ağrılarıyla doktora gittim çikolata kisti teşhisi kondu,kistin küçük oluşundan ilaç veya ameliyat önerilmedi,biliyorsunuz ki çikolata kisti gebe kalmaya büyük bir engel,her ay hayal kırıklığı acı Ve zaman geçtikçe umutsuzluk...Hep kadınlar klübünü açar ilgili makaleleri ağlaya ağlay okurdum eğer bir gün bende gebe kalırsam umut olacağım öğrendiğim gün üye olup yazacağım dedim.1 yıl sonra yani Haziran ayında gebe olduğumu öğrendim ve üye olup tüm duygularımı,yaşadığım acıları sizlerle paylaştım sanırım becerememişim.8 haftalık gebeyim kalp atışlarını duyabilmek için 2 haftadır doktora gidip geliyorum lakin Yok,bebeğimin kalp atışlarını duyamıyoruz doktor 6 haftadan sonra kalbi durmuş diyor çünkü o haftaki kontrolümde azda olsa duyabilmişti... bugün yine kontrole gittik eşimle yine duyamadık minik kalbinin sesini...Herşey olumsuz lakin 1 hafta daha bekleyelim dedi doktorum! Eşim bu acı bekleyiş bitsin diyince yarına kürtaj için gün verdi... Fakat kafam çok karışık,acaba diyorum ! Ne yapmalıyım sizce ? Benim yaşadıklarımı yaşayan varmıdır aranızda acaba ?