kadeh-bardak seti nerden aldınız?

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
merhaba

misafir için kadeh-bardak-sürahi seti arıyorum...hangi markaları önerirsiniz?alanlar resimlerini ve fiyatlarını ekleyebilir mi?

ben desensiz düz kadehler ve bardaklar kullanıyorum. kırıldığında benzerini bulmak kolay olsun takım bozulmasın diye. Metrodan 12'şer tane kırmızı ve beyaz şarap kadehi,12 viski, 12 meşrubat , 12 rakı,12 likör 120 tl cıvarında tuttu. güzel sürahi ve karaflar da vardı.diger takımlar genelde 6'şar oluyor misafir çok geldiğinde yetmiyor.

ben toplam set olarak alışveriş merkezinden almıştım..300 civarıydı 2 sene önce.. üzerinde taşı fln vardı..
ama şimdi olsa ayrı ayrı alırdım..
markası lemons.

37 PARÇA -6 PARÇA

-6 ADET ÇAY BARDAĞI -2 ADET KÜLLÜK

-6 ADET ÇAY TABAĞI -1 ADET GONDOL

-6 ADET LİMONATA BARDAĞI -1 ADET VAZO

-6 ADET SU BARDAĞI -1 ADET MEYVELİK

-6 ADET AYAKLI BARDAK -1 ADET ŞEKERLİK KAPAKLI

-6 ADET VİSKİ BARDAĞI

-1 ADET ŞİŞE

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar...

sinoplu güzelmiş canım...güle güle kullan..ama 6 kişilik misafire az değil mi :26:

çok ta pahalılar...12 kişilik yapsak 600 lira oluyor...

Son düzenleme:
Canım ben yemek takımımla aynı desen aldım, takım almadım parça parça aldım. 12 su bardağı, 12 çay bardağı, 12 ayaklı bardak bide sürahi olarak aldım. 240 civarı tuuttu. Kristal galerisindne aldım. Arama motoruna yazınca çıkıyo bakma istersen.

işte benimde aklımdaki fikir buydu öyle bi sürü set almak hiç mantıklı değil mesela ben viski,likör içmem neden bardaklarını alayım zaten vitrin kullanmıcam nereye koycam onları :)
aklımda du bardağı şarap bardağı meşrubat bardağı almak var birde rakı bardağı ile bira bardağı alıcam metroya dün bakmıştım çok hoş görünüyorlardı bir de alıcı gözüyle bakayım bare :)

ben vtrin için değil kullanmak için aldım.pahalı takımlar aldığında misafirin gözünün içine bakıyorsun kırılmasın diye (bide çoçuklu geldiyse ).
sadeler de masada şık duruyor aslında.
birde kadeh takımının modelini yemek takımına uydurmak çok zor oluyor bu nedenden dolayıda sade tercih etmiştim

evet benimde baktığım bardaklar,kadehler yemek takımıma uymuyor...sade bir şey almayı düşünüyorum bende...

bu arada bal böceği netten alışveriş yapmıyorum ben canım...

teşekkür ederim yine de.....

ben de vitrin almadım.o yüzden su takımı almama gerek kalmadı.kendim sade takımlardan oluşturucam bardaklarımı.öle likör bardağı vs almayacağım.kadeh ve meşrubat bardağı alıcam

canım bende karacadan yemek takımı almıştım onunla aynı desende bardak setini de aldım çeyizim için (12 kişilik kare yemek takımı ve 12li bardak setini toplam 1200tlye almıştım ekimde)

Annem bana bunun benzerini 650 tl almıştı geçen yıl.12 kişilik.

Son düzenleme:
sade ve biraz da şık olarak düşünürseniz mudoda güzel modeller var. kadeh ve bardaklar tane ile satıldığı için istediğiniz adette alabiliyorsunuz. kadeh ile aynı renk bardak ve sürahiler de var.
bir bak istersen. ayrıca % 50 indirimleri takip edersen tadından yenmez olur

bence paşabahçe den bak derim arkadaşım, alternatif olarak da bernardo derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…