CanımmmmEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Merhaba sizde yarışmaya katılın maharetlerinizi görelim. Hem arkadaşlara sunum nasıl yapılır göstermiş olursunuzSunum biraz daha şık ve uyumlu olmalıydı.
Elinize sağlık. Başarılar
Canım çok teşekkür ediyorumHarika görünüyor tadını hissettim sankibaşarılar pinkiee
Yaaaaa birşey diyenziiii şöylekiii hava durumu muhalefeti … yaparken gün ışığı tüm güzelliğiyle içeri sızıyor ama iş bitince gel gör kara bulutlarBişey diyceynzi yapım aşamalarını niye artistik çekiyon?
Teşekkür ediyorumEllerine sağlık canım. Çok güzel görünüyor.
Yarışmada başarılar diliyorum
Oooooo sunumaaa baakkkkmuhteşem olmuş, çok şık eline sağlık başarılar dilerim canım benim
Sütlaç kadan da olmasaÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık başarılar diliyorum
Teşekkür ediyorum canımEllerine emeğine sağlık bol şanslar pinkcim❣
Teşekkür ederim… neden ki dağılıyor mu ?Ayyy ellerine sağlık çok severim ama hiç beceremem bunuu
Evet ya kadayıflı denemedim hindistan cevizli olanı denedim hep parçalandıTeşekkür ederim… neden ki dağılıyor mu ?
Evet canım ya muhallebicin kıvamıyla alakalı ya da dolapta durma süresi … dolapta en az 5 saat durmalıEvet ya kadayıflı denemedim hindistan cevizli olanı denedim hep parçalandı
5 saat durdurmadım hiçEvet canım ya muhallebicin kıvamıyla alakalı ya da dolapta durma süresi … dolapta en az 5 saat durmalı