Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KADINLAR KULÜBÜKadınları ne ister peki eşlerinden,sevgililerinden, annesinden, babasından, çocuklarından, yakın dost ve arkadaşlarından, iş arkadaşlarından veeeeee tabiki HAYATTAN.......
erkegımız bıze ...dışarda olduğu gıbı evdede saygılı olsun...kucuk bır ornek..ıc çamaşırıyla degıl an azından pijamasıyla otursun... bızden beklerler kendılerı oooh maşallah fırırkık... analarımız babalarımız bız hala cocukmuşsuz gıbı davranırlar..oyle yap böyle yap...annem.. yapmayınca...ya kalaylanırız ya da kardeşın benı dınler sen dınlemezsın der.. kardeşler arasında durum farklı sayılmaz...bırbırımızı aramak ıcın acıl bırşey olması gerek... önceden her gun arardım bıraktım ve sonuç ...acıl aramaları bekler olduk.. kayınpeder (kımse fıkrını asla degıştıremez )benım ıcın bıraz olumlu.. kayınvalıde gorumce..hepsı bırbırını çözen yumaklar..o yüzden tek gonul yapmak yetmıyor.. arkadaş,dost komşu...yaş 40 hala çözemedım...herkese farklı davranmak lazım kanımca...o da olamayacağına gore...ortada kalıyorsun ...konuşulanlara duyulanlara şaşıp kalıyorsun..ben uzaydan mı geldım nedır anlamadım..