Şekercim "kadın gibi kadın olmak" konusunda bir kaç şey söylemek isterim.
Bana göre "kadın" örnek veriyorum Anadolu'nun köylerinde, sabah akşam demeden çalışan, güneşten yüzü lekelenmiş, çocuklarına bakmaktan, dertten stresten saçları ağarmış, titizlikten ve temizlikten yanakları al al olmuş, "Ben" demeden çocukları ve kocası için fedakarlık yapmış insanlardır en "kadın gibi kadın" olanlar.. O kadınlar ki, saçım başım üstü mbaşım demez, çoluğum çocuğum yemeğim aşım derler..
Ama işte çalışan çabalayan kadınlar bir süre sonra erkek gibi görülüyor,çünkü erkekten daha çok erkek rolünü üstleniyorlar. Belliki maddi olarak çok rahat değilsinizki, sen kuaföre gitmiyorsun, yüzüne bir pudra bir allık bile almıyorsun..
Yapman gereken bence şu: mutlaka kaşlarını aldır, saçın fönlü olsun.. kendine bi pudra yada fondoten al, ve evde kat kat giyinip dolaşma. ıç çamaşırın geceliğin vs seksi olsun .. gerekirse üşüdüğünde üstüne örtü alırsın, şal alırsın vs.. yani önce sen kendin için bakımlı ol bikere, vitrinlere bakıp alamadığın söylüyorsun, göz kalemi ve rimel sadece kullanıyorum diyorsun, demekki sende istiyorsun ama fedakarlıktan yapmıyorsun.. bu kadar fedakarlık yapmamalısın demekki..
bu resme bak canım bu ikisi aynı kadın, ne demek istediğimi anlarsın :)