Eşinle konuşsan bu durumu.Beklentileri nelermiş,nasıl olmanı istermiş?Seni tanımadığım için şöyle ol böyle ol diyemem.
Eşinin kadın gibi kadın tanımı nedir acaba?
çoğu evde bakımlı ilgili,hoş sohbet bir eş bekler.Ama kendileri ne kadar görevlerini yerine getiriyor o da ayrı bi tartışma konusu.:mymeka:
ben konuyu şimdi gördüm kan kardeş
peki ne gibi yanlışların var diğer kadınlardan farkın ne bunu sor eşine
eğer senin farkın yoksa eşin olacak kürdana
şimdi başka birşey söylemek isterimde ayıp olur sonuçta eşin
deki sen erkek ol bana kadın olduğumu hissettir ozaman
belki biraz gururu incinirde senin gururunu düşünür
tövbe tövbee
kırıcı bi söz can acıtıcı evet
kadın gibi olmak temiz olmak öncelikle pratik olmak annem her zaman der eşiniz geldiginizde dagınık olmayın saçınız başınız kıyafetiniz düzgün olsun der hasta bile olsam tüm günü eşofmanla bile geçirsem eşimin karşısına böle çıkmam - sonra eşimi başkalarının içinde asla rencide etmem yüceltirim bi eksigini bi hatasını görsem o anlık örter evde yanlızken çözümlemeye çalışırım - kadın olmak zor özveri istiyo evi toparlayan çekip çeviren çocuga annelik eşe yol gösterici etmek gerektiriyo kadındır adamı yönlendiren örnek veriyim ben bi şey yapıcaksam biyere gideceksem giderim altından girer üstünden çıkar yaparım bunu eşimi ii tanıyorum zaaflarını zayıf noktolarını biliyorum onu hoş tutuyorum ve karşılıgınıda görüyorum
valla canım belli ki eşin seni psikolojikman ezmek istiyor bence güçlü olup buna izin vermemelisin, izin verdikçe, köşeye sıkıştıkça daha çok bastıarcaktır
bol para harca eve temizlikçi bulher gün gez akşamları dışarda yemek iste kuaföre git manikür pedükür agda derken dünyanın parasını harca bayan arkadaşlarınla turlar düzenle velhasılı anlasın............öyle tutumlu olum gereksiz para harcamayım saçımı süpürge edim dersen böyle dangoz dangoz konuşuyorlar .......elleri yok ama pabuç kadar dilleri olur
İşte böyle insanlara haddini bildirebilmek gerekli,sen sustukça o kendini bişey sanır sen ezilirsin.Snra sonra da işte böyle konuşmaya başlarlar ve eminim devamı da gelir.Chess arkadaşımın yazını okuyunca kısmen hak verdim ona da,hem kocanla yüz göz olursun hem de daha kırıcı bir şey söylerse senin canın acır.Ama karşısında dimdik durabiliyorsan haddini bildir derim ben.
genelde onu sinirletmeden sakin hatta espirili bi dille konuşmaya çalışıyorumhmm baya zor bi konu yaa o zaman seninle neden evlendiğini sor yada sen aynı şeyi söyle ona bende seni bir erkek olarak görmüorum de madem ööle düşünüosan sen ban ne değer veriosun de bi şaç kremi bile kullanmana izin evrmiosa tatlım sen fazla tepene cıkrmıssın sac kremiyle ne alakası varki yani gereksiz buluomus o gereksiz bulabilir ama ben bulmuom de madem kadın gibi olamamı istion o zaman isteklerimi yerine getirmen lazım de sen benden kısarsan bende kadınlığımdan kısarım de benim böyle olmama sebeb sensin biraz aynaya dön bak de bi vitrine baktıgımda beni çekiştiren sensin de halvbuki i vitrine birlikte baksak sen beni onalrın içinde düşünsen hangisinin yakısacagını söylesen illa lamak sart deil vs. desen hani ters şekilde deilde yumusak tonalrda konussan sende ne bileyim allah yardımcın olsun zor cidden yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?