Bebek İkinci El KAÇIRMAYIN Pierre Cardin PS 102 Tam Yatarlı Lüks Puset Bebek arabası satıyorum/tek ürün satışı yasak

Yildiz3335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
233
81
36
Pierre Cardin PS 102 Tam Yatarlı Lüks Puset Bebek Arabası Siyah

Kullanışlı file sepeti
8 adet sağlam ve dayanıklı teker
Sağlam dayanıklı ve hafif alüminyum çatı
Kalın lüks kaliteli oturma bölümü
5 noktalı emniyet kemeri
Tam yatabilen sırt dayanağı(160 derece eğimle)
Katlandığında baston şeklini alabilme
Süspansiyonlu ve 360 derece dönen ön tekerler
Rahat ve kullanışlı sürüş özelliği
çift kilitleme sistemi
Çift Körüklü özel tente
Ayak kısmı hareketli
Ön barı ile katlana bilme
Ön barı Çıkarmadan sadece açarak bebeğinizi rahatlıkla alabilirsiniz

temsili resmidir ...fiyat 240 tl şimdiden alana hayırlı olsun arkadaşlar

Türkiyenin en güvenilir ve en uygun sitesi gitti gidiyor benim bildiğim ordaki fiyatı 366 tl ayrıca bu arabanın kırmızı ve siyahı diğer renklerine göre daha pahalı...bu arada bildiğim kadarıyla stok durumu da az, bazı siteler fiyatı düşürüp var gibi gösteriyo hatta bir sitede sormuştuk stoklarında yoktu.. gerçekten almak isteyene yine de yardımcı olmaya çalışırım

Türkiyenin en güvenilir ve en uygun sitesi gitti gidiyor benim bildiğim ordaki fiyatı 366 tl ayrıca bu arabanın kırmızı ve siyahı diğer renklerine göre daha pahalı...bu arada bildiğim kadarıyla stok durumu da az, bazı siteler fiyatı düşürüp var gibi gösteriyo hatta bir sitede sormuştuk stoklarında yoktu.. gerçekten almak isteyene yine de yardımcı olmaya çalışırım

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/pierre-cardin-ps-102-tam-yatarli-luks-puset-bebe-108841115 burdaki linkten de inceleyebilirsiniz arkadaşlar

200 oldu arkadaşlar..bebeğinizin çok seveceği bi araba kaçırmayın ayrıca diğer bastonlara göre içi geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…