KAÇIRMA ! 15 TL Ayakkabılar ! 5 TL BLUZLAR ! İNDİRİM VAR !

Selam canm benim de ayagim 36 eger koyacagin ayakkabi varsa ve fiyati uygunsa dusunebilirim

Eğer ayakkabı alırsan yanında hiç giyilmemiş babetide 5 tl ye veririm sana kırmızı kareli spor tarzda bir babet..
Hiç giyilmedi..
Kutuda duruyor ..
Almak istersen akşam resim koyacağım..

Selam canm benim de ayagim 36 eger koyacagin ayakkabi varsa ve fiyati uygunsa dusunebilirim

Eğer ayakkabı alırsan yanında hiç giyilmemiş babetide 5 tl ye veririm sana kırmızı kareli spor tarzda bir babet..
Hiç giyilmedi..
Kutuda duruyor ..
Almak istersen akşam resim koyacağım..

Geldi kankam ürünler çok güzelmiş çok teşekkür ederim
senin pembe adidas eşofman altınıda bu hafta içi kargolıycam bir siyahıda gösteririm bakarsın akşam resim koyarım canım..

sağol canım kitap atmayı düşünüyorum ben sana önümzdeki hafta
okur musun ?

evet canım ingilizce öğretmenliği okuyorum

ben ingilizce kursuna gittim 2 kur 2 kur daha devam edıcem eylulden sonra şu an bıraz ara verdım muhendısım ıngılızcemı gelıstırmek ıcın hıkaye kıtabı dızı falan ne onerırsın bana?

ben ingilizce kursuna gittim 2 kur 2 kur daha devam edıcem eylulden sonra şu an bıraz ara verdım muhendısım ıngılızcemı gelıstırmek ıcın hıkaye kıtabı dızı falan ne onerırsın bana?

iki lafın belini kıralıma gel bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…