How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

KAÇIRMA ! 15 TL Ayakkabılar ! 5 TL BLUZLAR ! İNDİRİM VAR !

Elifim özel mesaj attım ama görmedin sanırım..
Aldığın ürünü birine hediye edeceksin herhalde..
Ama ben ürünü öncelikle size yollamak istiyorum.Hani yolladığımda ettiğimde bu kim kimden gelmiş acaba diye sorunlar yaşamamak adına bunu istiyorum..
Kendi adını soyadını ve adresini yazarsan sevinirim..
Bekliyorum..

arkadaşım biliyor kk dan alacağımı ve göndereceğimi. direk bana yollarsanız 13 tl kargo ödemek zorunda kalacağım. 10 liralık mala 13 lira kargo ödemek istemiyorum. kendisinin haberi var sadece kk ya üye değil. benden rica etti. bende ben alırım sana yollatırım dedim. kargoyu nereye yollayacağınızın ne önemi var. Haberi var zaten merak etmeyin.

arkadaşım biliyor kk dan alacağımı ve göndereceğimi. direk bana yollarsanız 13 tl kargo ödemek zorunda kalacağım. 10 liralık mala 13 lira kargo ödemek istemiyorum. kendisinin haberi var sadece kk ya üye değil. benden rica etti. bende ben alırım sana yollatırım dedim. kargoyu nereye yollayacağınızın ne önemi var. Haberi var zaten merak etmeyin.

Haberi olmadığını düşündüm o yüzden tamamdır..
Pazartesi en geç salıya kargolanmış olur..

Evet onun rengi çok hoş özelliklede beyaz tenli olanlar düşünsün çok yakışıyor cicili bicili..
Ayakkabılarda indirim yapmayı düşünüyorum alan olsun diye..

kaça vereceksin
ayakkabılarda çok güzel işte ama numarası çok küçük

hayırlı satışlar jagim :6:
benim ayak 36 ama denemedim alamıyorum hiçbir şeyi. en iyisi satış sloganlarıya topiği canlandıralım :52:

Gri renk bolera 5 tl
$Fotoðraf0148.jpg

Canım bu duruyormu bunu çok beğendim yeleğin yanına benden bir ürün daha beğensen bununla takas yapsak olurmu bunun bedeni nedir?

Bu pantolon bana oluyor be genelde 28-29 giyiyorum
Bir parmak kadar boşluk oluyor bende..
Ama etiket kısmında 35 yazıyor . Beden numaraları farklıdır..
Ürünlerine bakayım canım..

Canım bu duruyormu bunu çok beğendim yeleğin yanına benden bir ürün daha beğensen bununla takas yapsak olurmu bunun bedeni nedir?

Şöyle yapsak olur mu..
Yeleği çok beğendim ben , bendeki beyaz bluz ile takas ediyoruz dimi..
Eğer pantolon sana uygunsa sana indirimli fiyattan vereyim olur mu ?

Şöyle yapsak olur mu..
Yeleği çok beğendim ben , bendeki beyaz bluz ile takas ediyoruz dimi..
Eğer pantolon sana uygunsa sana indirimli fiyattan vereyim olur mu ?

Pantalonun bedeni nedir takas için onu düşünüyrdum ben yeleği çok beğendiniz diye illaki bir ürün bulayım dedim ama beyazda kararsızdım bu pembe pantalonu çok beğendim bedeni uyarsa tişörtü istemiyorum bununla yapalm takası :16:
Ben yeleğin yanına birde hediye ürün koyarım olurmu?
Bu arada yeleğin düğmeleri sorunsuz fotoda görünmememiş yelek sevenhıll için üretilmş bir numunedir yani tek başka kimsede aynından yok sayılı giyildi

Pantalonun bedeni nedir takas için onu düşünüyrdum ben yeleği çok beğendiniz diye illaki bir ürün bulayım dedim ama beyazda kararsızdım bu pembe pantalonu çok beğendim bedeni uyarsa tişörtü istemiyorum bununla yapalm takası :16:
Ben yeleğin yanına birde hediye ürün koyarım olurmu?
Bu arada yeleğin düğmeleri sorunsuz fotoda görünmememiş yelek sevenhıll için üretilmş bir numunedir yani tek başka kimsede aynından yok sayılı giyildi

Söyledim ya canım bedende 35 yazıyor fakat ben 28-29 giyiyorum bana tam oluyor
Etiketin beden numaralandırılması farklı..
Ben bunu hiç giymedim canım.
yelek dışında giyebileceğim bi ürün olsa inan takas ederdim fakat sıfır pantolon..
Rengi çok tatlı..
Yelek ile bluzu takas edersek sana bu kotu 15 liraya bırakırım..
Öbür türlü beğendiğim bir şeyin olsa kotla direk takas ederim fakat yok yelek var bir tek..

Back