- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Elifim özel mesaj attım ama görmedin sanırım..
Aldığın ürünü birine hediye edeceksin herhalde..
Ama ben ürünü öncelikle size yollamak istiyorum.Hani yolladığımda ettiğimde bu kim kimden gelmiş acaba diye sorunlar yaşamamak adına bunu istiyorum..
Kendi adını soyadını ve adresini yazarsan sevinirim..
Bekliyorum..
arkadaşım biliyor kk dan alacağımı ve göndereceğimi. direk bana yollarsanız 13 tl kargo ödemek zorunda kalacağım. 10 liralık mala 13 lira kargo ödemek istemiyorum. kendisinin haberi var sadece kk ya üye değil. benden rica etti. bende ben alırım sana yollatırım dedim. kargoyu nereye yollayacağınızın ne önemi var. Haberi var zaten merak etmeyin.
Çok güzeller iyi satışlar canımmm
pembe atlet süpermiş
bedeni olan kaçırmasın bence
Evet onun rengi çok hoş özelliklede beyaz tenli olanlar düşünsün çok yakışıyor cicili bicili..
Ayakkabılarda indirim yapmayı düşünüyorum alan olsun diye..
kaça vereceksin
ayakkabılarda çok güzel işte ama numarası çok küçük
hayırlı satışlar jagim
benim ayak 36 ama denemedim alamıyorum hiçbir şeyi. en iyisi satış sloganlarıya topiği canlandıralım
Tatlı bir rengi var pembe renk sıfır kollu 10 tl
Eki Görüntüle 1014487
20 tl hiç giyilmemiştir.Tatlı pembe renk kot , paçaları fazla dar değil bilginiz olsun..
Işıktan biraz parlamış
Eki Görüntüle 1014500
Eki Görüntüle 1014501
Satıldı mı? Bir de markası falan var mı? Penye mi ?:26:
Canım bu duruyormu bunu çok beğendim yeleğin yanına benden bir ürün daha beğensen bununla takas yapsak olurmu bunun bedeni nedir?
Canım bu duruyormu bunu çok beğendim yeleğin yanına benden bir ürün daha beğensen bununla takas yapsak olurmu bunun bedeni nedir?
Şöyle yapsak olur mu..
Yeleği çok beğendim ben , bendeki beyaz bluz ile takas ediyoruz dimi..
Eğer pantolon sana uygunsa sana indirimli fiyattan vereyim olur mu ?
Pantalonun bedeni nedir takas için onu düşünüyrdum ben yeleği çok beğendiniz diye illaki bir ürün bulayım dedim ama beyazda kararsızdım bu pembe pantalonu çok beğendim bedeni uyarsa tişörtü istemiyorum bununla yapalm takası
Ben yeleğin yanına birde hediye ürün koyarım olurmu?
Bu arada yeleğin düğmeleri sorunsuz fotoda görünmememiş yelek sevenhıll için üretilmş bir numunedir yani tek başka kimsede aynından yok sayılı giyildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?