- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ayakkabılar çok güzel jaggo, 36 no olanlar kaçırmasın bence
36 numara giyen birine daha denk gelemedim şu sitede..
Gelirsem direk al git diyeceğim o derece yani
Koca ayağız biz
Benim ayaklarım şirin ayağından daha mı küçük küOf artık alan çıksın şunları
Beyaz buluze bayıldm bendee
instagram kullanıyorsan oraya da koy canım
canım benim istediğim öyle değil..normal başka üstün içine giymek için istemiştim36 numara giyen birine daha denk gelemedim şu sitede..
Gelirsem direk al git diyeceğim o derece yani
maşayı almak istiyorum arkadaşım kargo içinde 10 tl değil mi?
canım benim istediğim öyle değil..normal başka üstün içine giymek için istemiştim
bu arada benim ayak numaram 36
anladım tabiki nasılını istersen öyle olur canım ..5 dk engelinden ötürü hemen yazamıyorum ama benim topiğim de bu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=18Takasa da açığım ama çok beğenen olursa fiyatı yüksek bulursa indirim yaparak ta verebilirim..
anladım tabiki nasılını istersen öyle olur canım ..5 dk engelinden ötürü hemen yazamıyorum ama benim topiğim de bu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=692711&page=18
duruyor canım ..çok giymedim 2 -3 kez giymişimdirBunu çok giydin mi ? yada birine sattın mı
Eki Görüntüle 1014271
bu arada ayakkabının önde nve ayakta duruşunu görmem mümkün müBunu çok giydin mi ? yada birine sattın mı
bu arada ayakkabının önde nve ayakta duruşunu görmem mümkün mü
tamam olur bende önündeki dikişli rozetleri çekerim sanaEvet mümküm ama yarın koysam resmi ? Şimdi resim çekmek için müsait değilim de gösteririm sana içini dışını falan..
Aslında beğendim ama önünde bir şey var ya one anlamadım ?
tamam olur bende önündeki dikişli rozetleri çekerim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?