bende 37+4
de normal doğumla doğurmuştum yavrumu
muayene için gittiğim gün doktorum doğumun başlamış dedi ertesi gün için gel yatışını yaparız dedi
gittim 11 saat suni sancıdan sonra artık şuurumu kaybetmek üzereyken girdim doğuma doğumumda bir o kadar zor geçti
doğumdan sonra doktorum 2 doğumluk vakit ve malzeme harcadık sana dedi
kontrollerde hemşireler beni görünce ne doğumda yaa diyorlardı
normal doğum yapmak isteyenleri korkutmasın bu yazdıklarım benim yapım normal doğuma pek müsait değildi
ama ben çok istediğim için ve doğum başladığı için normal oldum ama herşey geçti 2 haftaya yine olsa
yine normal yapardım
Allah doğum yapacakların yardımcısı olsun inşallah[/B]
ahhh evet,bende kendimi kus gibi hissetmeyi ozledim hayirlisi ile gelsinlerde teeekk onemli olan o...
Benim ilk dogumum normaldi ve cok guzel bir dogum yasamistim acilmamin gec olmasinin disindaacilmam cok yavas ilerledi bebisim 2 hafta gec gelmesine ragmen
bu dogumumda normal olacak Allahin izni ile,gec acilma disindainshallah hersey ilk oglusumda ilerledigi gibi ilerler....
wawww 42 haa:)) baya beklemis..sat la ugs arasinda 2 hafta olmasi cok degilmi? gerci bu konu hakkinda bilgim yok.ama benim mesela ben su an SAT a göre
35+2 yim ama UGS ye göre 35+5 im:)) 3 gun fark var ..
evet canım çok,zaten çok sorun yaşadık bu dönemde,ya bebek acil dogmalıydı son günlerimde yada daha vakti vardı( sitresli günlerdi ama elhamdulillah günü geçmiş dogmuyor diyerek sezeryana almaya kalkışan doktora inat Rabbim kapılarını açtı ve elhamdulillah normal dogdu ... tarih sıkıntımızda sona ermişti...
Rabbim size kolay bir dogum nasip etsinnn
selammm kızlar bende 40.haftamda sabah 8 de hastaneye yatıp akşam 20:30 da suni sancı ile tamamen normal doğum yaptım..ne epidural ne başka bişey doğumu dahada geciktirir diye yapmadılar..suni sancı feci bişey herkesin bünyesi farklı tepkiler verir benim berbattı çok yalvardım sezaryana alın beni diye ama almadılar ertesi gün taburcu oldum...doğumdan 1 saat sonra bebeğimi emzirdim normal hayatıma döndüm avantajları tabiki fazla ama bebeğim 45 günlük oldu halen doğumun etkisindeyim..ama anne olmak müthiş bir duygu...Allah tüm anne adaylarına k
olay doğumlar nasip etsin inşallah ben hamile gördüğüm zaman dayanamıyorum...hepiniz sağlıcakla kalın...
35+5 de bebeğim sıkıştığı suyumun azaldığı plesantamında yaşlandığı için + açılmamda başlamış hafif kanamamda oldu mecburi sezeryan oldum
yani başıma herşeyin geldiği için erken doğum yaptım..
canim yaa..bebegin nasil sIkIsmis anlamadim ama sanirim su an hersey yolunda dimi??? Allahim korusun hepimizi bebeklerimizi..
34+5 günlükken suyum geldi ve sezeryanla doğum yaptım herşey yolunda cok şükür
2600 grm 50 cm oğlusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?