kacinci haftanizda dogum yaptinizzz??

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
16
0
- Yurtdışı
merhaba dogum yapan hanimlarr

kacinci haftanizda ve nasil dogum yaptiniz?? bebeginiz kac kilo dogdu? saglik sorunu oldumu bebeginizde yada sizde? deneyimlerinizi dinlemek cok isterim..paylasirsaniz sevinirim:)

o zaman ilk ben yazayım
ilk bebeğim 40+5 te doğdu 3.120gr 50 cm hiçbir sağlık sorunu olmadı çok şükür sadece yenidoğan sarılığından bir gece küvözde kaldı oğlum
ikinci bebeğim de 36+1 de doğdu 2.680gr 45 cm onun da hiçbir sağlık sorunu olmadı küvöze de girmedi

Son düzenleme:

Saglikla büyütün insallah :)
36+1 de dogan bebeginiz icin erken dogum falan demedileri degilmi normal zamanli dogum?? nasil oldu o yani dogum kendisimi basladi?

Ben 39.haftamda doğum yaptım. Epidural sezeryanla oldu doğumum. Gayet de memnunum. İğneden dolayı olan baş ağrısı hariç. O feci bişi bebeğimde de bende de herhangi bi sağlık sorunu olmadı çok şükür. İlk doğduğunda sağ kulağı duymuyor dediler ilk başta çok korktuk. Ama 15 gün sonraki muayenede açılmıştı kulağı. Anne karnındayken sıvı dolarmış kulağına bebeğin ondan duymazmış..Çok şükür iyi herşeyi 6 aylık olacak bebeğim. Rabbim sağlıklı doğumlar versin

37+3 de doğum yaptım.. spinal anesteziyle sezaryen oldu, ama doğum kendiliğinden başlamıştı aslında(kese açılmıştı)..
3100 gr doğdu oğlum ,herşey yolundaydı çok şükür..

39. haftada epudral sezeryanle 3800kg ...53 cm doğurdum kızımı hiç bir problem yaşamadım.............

39. haftada epudral sezeryanle 3800kg ...53 cm doğurdum kızımı hiç bir problem yaşamadım.............

Saglikla büyüsün insallah :) Allahim banada nasip etsin:)))

Saglikla büyütün insallah :)
36+1 de dogan bebeginiz icin erken dogum falan demedileri degilmi normal zamanli dogum?? nasil oldu o yani dogum kendisimi basladi?

yok canım benim düşük tehlikem vardı 20. haftaya kadar ilaç falan kullandım
sonra iyiydi ama yine de dikkat etmem gerekiyodu
34.haftada suyum gelmeye başladı dr yat en azından 37.haftaya kadar durdurabilelim dedi
ama 36.haftada suyum bittiği için bebeği almak zorunda kaldılar canım böyle işte
ama doğumdan önce bebekte solunum sıkıntısı falan olmasın diye akciğer geliştirici
iğne falan oldum o yüzden bi sıkıntımız olmadı doğumdan sonra
haa bu arada ilk doğum normaldi ikinci de mecburen sezaryen oldu
spinal anesteziyle istedim öyle oldu ama herşey yolundaysa
ben kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim
normal doğum gibisi yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…