Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ilk ben yazayım
ilk bebeğim 40+5 te doğdu 3.120gr 50 cm hiçbir sağlık sorunu olmadı çok şükür sadece yenidoğan sarılığından bir gece küvözde kaldı oğlum
ikinci bebeğim de 36+1 de doğdu 2.680gr 45 cm onun da hiçbir sağlık sorunu olmadı küvöze de girmedi
37+3 de doğum yaptım.. spinal anesteziyle sezaryen oldu, ama doğum kendiliğinden başlamıştı aslında(kese açılmıştı)..
3100 gr doğdu oğlum ,herşey yolundaydı çok şükür..
39. haftada epudral sezeryanle 3800kg ...53 cm doğurdum kızımı hiç bir problem yaşamadım.............
Ben 39.haftamda doğum yaptım. Epidural sezeryanla oldu doğumum. Gayet de memnunum. İğneden dolayı olan baş ağrısı hariç. O feci bişi bebeğimde de bende de herhangi bi sağlık sorunu olmadı çok şükür. İlk doğduğunda sağ kulağı duymuyor dediler ilk başta çok korktuk. Ama 15 gün sonraki muayenede açılmıştı kulağı. Anne karnındayken sıvı dolarmış kulağına bebeğin ondan duymazmış..Çok şükür iyi herşeyi 6 aylık olacak bebeğim. Rabbim sağlıklı doğumlar versin
Saglikla büyütün insallah :)
36+1 de dogan bebeginiz icin erken dogum falan demedileri degilmi normal zamanli dogum?? nasil oldu o yani dogum kendisimi basladi?
SAT'a göre 42 - USG'ye göre 40.haftamda dogum yaptım elhamdulillah...
42.haftada:)Oglusum yerini cok sevmistibakalim ikinci bebisim nezaman dogucak
masallah yerini gercekten sevmis.Allah bagislasin...
Amin,cok tesekur ederim...
Far ettim de 1 hafta var aramizda, bakalim kim once dogurucak...