Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır beş haftalık kadın son adet tarihini yazmış siz sony baz alıyorsnz basladıhı günü baz alıp ordan da bi hafta ekleyin muhtemelen ocak sonu adet olmuş
Hayır beş haftalık kadın son adet tarihini yazmış siz sony baz alıyorsnz basladıhı günü baz alıp ordan da bi hafta ekleyin muhtemelen ocak sonu adet olmuş
4 haftalik canim bu siteye girip hesaplayabilirsin bende adetin ilk gununu baz aliyorum ustelik subat ayı 29 cekti yani subatta adetin 1. Gunden sayarsan 25 gun gecirmis. Bugun ayın 3ü 28. Gun bugun anlatabilmisimdir insaAllah. Hesaplama cok basit aslinda 5. Haftaya 1 hafta sonra gircek
Aslinda matematik hesabiyla attim uygulamadan fotoda attim ama sanirim 28. Gun kac hafta ediyo hesaplayamadiniz . Olsun caniniz saolsun. Adet bitimini yazmamis adet baslangici 4 subat demis