Haziran 2013 te oğlum 42. Haftada sezeryanla dünyaya geldi.Doktorum her defasında ben sana sezeryan öneriyorum bebeğin iri demesine rağmen normal doğumu çok istediğim için ve muayenelerde normal Doğuma müsait olduğum söylendiği için ısrarla normali bekledim.Doktorum bebeğime iri diyordu ama 3,500 görünüyordu ultrasonda.Bende bu kiloda bir bebeği normal Doğumla dünyaya getirebileceğime inanıyordum.Ama artık 42. Haftaya gelip hala sancı açılma vs olmayınca Doktorum daha fazla bekleyemeyeceğimizi söyledi ve suni sancı verilmeye başlandı.Ama aradan 3 saat geçmesine rağmen açılma yalnızca 1cm artmıştı ve bebeğim karnımda kaskatı kesilmişti.Suni sancılara devam edildi fakat açılma artmadı hiçbir şekilde.Ve serum bittiğinde sancımda kesiliyordu.Bebeğimin kalp atışları yavaşlamaya başlamıştı.Daha fazla bekleyemeyeceğimizi söylediler ve acil sezeryana alındık.Ve oğlum 5 kg 55 cm olarak dünyaya geldi.Ameliyathanede ben dahil herkes şaşkınlık içinde bakakaldık.İyiki normal Doğuma zorlamamışız Allah'ın sevdiği kuluymuşsun dediler

Ağlayarak girdiğim sezeryandan gülerek çıktım.Şükürler ederek.Sezeryan her zaman istenmeyen bir Doğum şekli olarak görünse de kimi zaman da böyle hayat kurtarıcı oluyor.