kacıncı haftada ogrendınız bebıslerınızın cınsıyetını :))))))))

KIBOS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
90
2
:emir_bebek:bebıslerın cınseyetını kacıncı haftada ogrendınız ben su an 16+3 gunluk hamıleyım dr 3 bucuk aylıkken sordugumda erkek dıyebılırız dedı ılerde ve dun muaynanesıne gıttım kız dedı ve bende ılk erkek demıstınız dedım sımdı kız sonra emın olmak ıstıyorsan bu ayın 31 de gel tekrar bakalım dedı sızce degısırmı?bu durumu yasayan varmı?:emir_bebek:

banada 13 haftada filan erkege benziyor demişlerdi 17 haftada yani senle aynı zamanlardı kız dediler .ama bu haftadan sonra ne degişebilirki .. sen erkek istiyodun galiba

bana iki ayri doktor kiz dedi , ikiside yanilabiliyor olamaz herhalde :) 4cu ayin sonunda ogrendim kiz oldugunu ilk doktordan ikincisi de bir ay sonra ayni seyi soyledi , yesil ve turuncu almaya baslamistim , pembeyle devam :)

ben 16 haftalik hamileyim,haftaya kontrolum var ve ogrenicem iyisallah,,,

hepimizin evlatlarina RABBIM saglik versin:Saruboceq:

doktrorlara kızıyorum aslında yahu tam emin değilsen söyleme benim öğretmen arkadaşada 13 haftalıkken erkek gibi dedi 17 .hafta da yüzde 90 kız dedi ve kız doğdu bebeği yani kesin sonuç ama doğana kadar yok şuram şöyle erkek mi acaba yok böyle erkek benim ki dedi durdu bence erken dönemde söylenen ne değil en son söylenene inan sen yineşakkıdı

12 haftalıkken gittim daha erken bidahaki gelişinde söylerim dedi yani 16. haftada öğrenicez inşallah

ben kesin emin olmadan söylemeyin dedim doktoruma
o da bana 18. haftada kesin söyledi yüzde 99 eminim dedi

banada 13 haftada filan erkege benziyor demişlerdi 17 haftada yani senle aynı zamanlardı kız dediler .ama bu haftadan sonra ne degişebilirki .. sen erkek istiyodun galiba

hayır benım ıcın kız veya erkek onemlı degıl evlat olsun elı ayagı duzgun saglıklı olsun yeter ınsan emın olamıyor bebısıme kıyafet alcam pembemı mavımı bu cok kotu bısey bunu anlatmak ıstedım sadece canım allah hepımızın bebıslerımıze uzun omur versın

doktor bana 16. haftada öğrenirsin demişti ama ben 18 haftamda gidebildim vee öğrendim erkek :)

17.haftamda gittim göstermedi hiç yüz üstü yattığı için annesi gb çok seviyor herhalde :) ama gözüken azda olsa kız dedi eğer bacaklarının arasına saklamadıysa pipişi dedi 21.haftada detaylı ultrason çektir kontrole gel dedi önmüzdeki hafta hem bebişimi net göreceğim detaylı yüzünü heryerini allahım izin verirse nasip ederse hemde cinsiyetini net öğreneceğim eşim kızda istyor erkkde ama erkek gönlünde yatan ben kız istediğim için pekde üzülürüm diye bişeyde çaktrmıyor ama yolda erkek çocuklara bakışından sevişinden anlıyorum ki gönlünde en çok yatan erkek çocuk hakkımızdan hayırlısı tek sağlıklı olsun bebeişlerimizde hiç önemli değil

ben 12 haftalıkken kıza benziyo emin degilim dedi.15+2 de gittik.kesin erke dediler

X