Kaçıncı haftada mide bulantılarınız başladı 😟 ( Bende bir sorun mu var)

Mükemmelsiniz ya. Tam olarak bencede bu sebeple öyle şeyler kulaktan kulaga yayılmış

Hay Allah razı olsun.
İçim Rahatladı ya. 😇💃💃💃😆😂
Ne mutlu bana sizi biraz da olsa rahatlatabildiysem. :KK68:

Bana da hep soruyorlardı bulantı başladı mı yok bebeğin sağlıklı olmasına işaret diye.
Ilk hamileliğim bir kimyasalım var ister istemez korkyordum bende ama doktora her gittigimde herşey cok güzel diyordu. Sonra kulaklarimi tıkadım olumsuz yorumlara ve doktoruma inanıp güveniyorum başka kim ne demiş pek de umrumda olmuyor açıkçası, hamilelik yeterince stresli bir de kendini bilmez insanlarla daha da strese sokamam kendimi. :KK12:
Sen de kötü yorumlari, düşünceleri at kafandan bacım güzel olacak Allahin izni ile insallah herşey.

6+3 günlük hamileyim
Pazartesi kalbini duymaya gidecegiz.
Ama hiç bir belirti yaşamıyorum.
bundan önceki bebeklerimi kaybettim buda onlar gibi giderse diye çok tedirginim.

Mİde bulantısı bir nevi bebegin saglıklı oldugunun habercisi diyorlar.

Sizin mideniz ne zaman bulanmaya başladı ???

Herkes bulantıdan şikayetçi oysa ben
öyle çok istiyorum ki benimde bulantılarım beni uykumdan uyandırsın.
Bende Bulantıma ne iyi gelir onları araştırayım.
Ve hamile oldugumu hissedeyim.

😟😞😔
Merhaba solami. Bende 10.haftanın içindeyim. En baştan beri gögüs hassasiyeti hariç hic bir belirti şikayet olmadı. Kendimi hic hamile gibi hissetmedim. Benimde ilk bebegim 6.haftada kalp atisini duyamadan dustu. Doktora sordum belirti olmamasi sorun mu diye? Doktor da bulantı denilen şey troidlerin fazla çalismasindan kaynaklaniyormuş ve matah birsey degilmis. Hamilelik vir hastalik sureci degil sonucta degil mi. Herseyin normali makbul. Bu nedenle soylenenlere inanma.
Benim anneminde bir arkadasiminda hic bulantisi yoktu ama evlatlari sapasaglam. Bende de bir iki kez koku hassasiyeti oldu o kadar. Arada kpamplar giriyor. Doktor rahim buyuyor normal dedi. Ama bir arkadasima sordum onda hic kramp olmamis.
Kendini dinleme, yasadigin herseyi bebeginde hissediyor. Kaygi, uzuntu, mutluluk.
Bence hobin olsun, sinemaya git, yuruyus yap, çimlere yat. Sevdimlerinle gorus. Hep kendini mutlu edecek aeyler yap ki bebisin de mutlu hissetsin ve saglikli buyusun. Herseyim basi stres.

Ben hiç mide bulantisi yaşamadım.O yüzden çok düşünme canını sıkma.

Ne mutlu bana sizi biraz da olsa rahatlatabildiysem. :KK68:

Bana da hep soruyorlardı bulantı başladı mı yok bebeğin sağlıklı olmasına işaret diye.
Ilk hamileliğim bir kimyasalım var ister istemez korkyordum bende ama doktora her gittigimde herşey cok güzel diyordu. Sonra kulaklarimi tıkadım olumsuz yorumlara ve doktoruma inanıp güveniyorum başka kim ne demiş pek de umrumda olmuyor açıkçası, hamilelik yeterince stresli bir de kendini bilmez insanlarla daha da strese sokamam kendimi. :KK12:
Sen de kötü yorumlari, düşünceleri at kafandan bacım güzel olacak Allahin izni ile insallah herşey.
Kesinlikle yaa.
Henüz kimseye söylemedik bi annem biliyor.
Ama işte insanlar gerçekten çok acımasız
Ak olsa neden kara değil kara olsa neden ak değil

Hayat felsefeleri bu.
İnanırmısın düşük yaptığımı bile bile hala bebek yokmu diye saçma şakalar laf çakmalar.
Bebeksizlik zor vs demeler.
Kendilerinin daha ilk günden nası hamile kaldıklatını anlatmalar.
Hamile kalmayı kendi marifetleri sanmalar.

Bende hamileyim ama söylemiyorum.
Beni üzen hiç kimsyede söylemeyecegim iyice büyüyene kadar.

Şimdi insanlar konuşuyor ama iyi haberi versem tebrik bile etmezler.

Merhaba solami. Bende 10.haftanın içindeyim. En baştan beri gögüs hassasiyeti hariç hic bir belirti şikayet olmadı. Kendimi hic hamile gibi hissetmedim. Benimde ilk bebegim 6.haftada kalp atisini duyamadan dustu. Doktora sordum belirti olmamasi sorun mu diye? Doktor da bulantı denilen şey troidlerin fazla çalismasindan kaynaklaniyormuş ve matah birsey degilmis. Hamilelik vir hastalik sureci degil sonucta degil mi. Herseyin normali makbul. Bu nedenle soylenenlere inanma.
Benim anneminde bir arkadasiminda hic bulantisi yoktu ama evlatlari sapasaglam. Bende de bir iki kez koku hassasiyeti oldu o kadar. Arada kpamplar giriyor. Doktor rahim buyuyor normal dedi. Ama bir arkadasima sordum onda hic kramp olmamis.
Kendini dinleme, yasadigin herseyi bebeginde hissediyor. Kaygi, uzuntu, mutluluk.
Bence hobin olsun, sinemaya git, yuruyus yap, çimlere yat. Sevdimlerinle gorus. Hep kendini mutlu edecek aeyler yap ki bebisin de mutlu hissetsin ve saglikli buyusun. Herseyim basi stres.

Değil mi yaa...
Gerçekten ben neden böyle stres doldum ki.
Tamamdır ya şu andan itibaren bebegi unutacagım sadece dua edip sevdigim şeyleri yapacagım mutlu olacagım.💃💃👰💕
İyi bir yorumdu gerçekten 👍.
Çok teşekkür ederim. 😇👀🙈🙋

Değil mi yaa...
Gerçekten ben neden böyle stres doldum ki.
Tamamdır ya şu andan itibaren bebegi unutacagım sadece dua edip sevdigim şeyleri yapacagım mutlu olacagım.💃💃👰💕
İyi bir yorumdu gerçekten 👍.
Çok teşekkür ederim. 😇👀🙈🙋
Ne demek. Insan kayıp yaşayınca daha hassas oluyor. Bende sen gibiydim. Dustu mu. Inanir misin gecen hafta bi lekelenme yasadim. 2 ayri doktora gittim saglikli mi bebegim diye. Sonra dedim yoncagul kafayi yemek uzeresin hatta psikolojik yardim almayi bile dusundum. Hep gun ve saat sayiyordum. Su gun gecsin su kdr olacak, bu hafta gecsin soyle olacak. Sonra baktim gunler gecmiyor. Biraktim takibi. Bebisi unutamazsin tabiki, buyudukce kendini unutturmaz ama belirtilere hic takilma arkadasim. Keyifli zamanlarin olur insallah.

Ne demek. Insan kayıp yaşayınca daha hassas oluyor. Bende sen gibiydim. Dustu mu. Inanir misin gecen hafta bi lekelenme yasadim. 2 ayri doktora gittim saglikli mi bebegim diye. Sonra dedim yoncagul kafayi yemek uzeresin hatta psikolojik yardim almayi bile dusundum. Hep gun ve saat sayiyordum. Su gun gecsin su kdr olacak, bu hafta gecsin soyle olacak. Sonra baktim gunler gecmiyor. Biraktim takibi. Bebisi unutamazsin tabiki, buyudukce kendini unutturmaz ama belirtilere hic takilma arkadasim. Keyifli zamanlarin olur insallah.

Amin sagolasın canım kosa vadede tek istegim kalbinin pıt pıtını duymak.

İnşaAllah bende bu sevincimi sonuna kadar yaşamak istiyrum

Kesinlikle yaa.
Henüz kimseye söylemedik bi annem biliyor.
Ama işte insanlar gerçekten çok acımasız
Ak olsa neden kara değil kara olsa neden ak değil

Hayat felsefeleri bu.
İnanırmısın düşük yaptığımı bile bile hala bebek yokmu diye saçma şakalar laf çakmalar.
Bebeksizlik zor vs demeler.
Kendilerinin daha ilk günden nası hamile kaldıklatını anlatmalar.
Hamile kalmayı kendi marifetleri sanmalar.

Bende hamileyim ama söylemiyorum.
Beni üzen hiç kimsyede söylemeyecegim iyice büyüyene kadar.

Şimdi insanlar konuşuyor ama iyi haberi versem tebrik bile etmezler.

Allah uzak etsin böyle insanlari cevremizden insallah.
Gerçekten he0 bir kulp bulmalar oluyor.

Bende cok sıkıntı yaşadım 4.senem de nasip etti Mevlam evladı. O süre de neler duydum neler.
Hamile kalmak Allah'ın lütfü bir kadına, Allah ol derse olur yoksa biz ne kadar paralarsak paralayalim kendimizi olmayınca olmuyor azcik inançlarını sorgulasalar, dinlerini bilseler sormazlar ama o merak yok mu insani acitacagini bile bile soruyorlar maalesef.

Bende kalp atışını duyana kadar demedim kendi ailem ve eşimin ailesinden başka kimseye. Kalp atışını duyduktan da epey sonra söyledim insanlara sussunlar diye.

6+3 günlük hamileyim
bundan önceki bebeklerimi kaybettim buda onlar gibi giderse diye çok tedirginim.

😟😞😔
Ya görümcem hiç bulantı yaşamadı, oğlu 15 aylık şimdi.
Benim adet tarihim gelmeden, hamile olduğumu bilmeden bulantım baş dönmem oldu. Sanırım kişiye göre değişir
Üstelik kişinin hamileliklerine göre de değişir...

Allah uzak etsin böyle insanlari cevremizden insallah.
Gerçekten he0 bir kulp bulmalar oluyor.

Bende cok sıkıntı yaşadım 4.senem de nasip etti Mevlam evladı. O süre de neler duydum neler.
Hamile kalmak Allah'ın lütfü bir kadına, Allah ol derse olur yoksa biz ne kadar paralarsak paralayalim kendimizi olmayınca olmuyor azcik inançlarını sorgulasalar, dinlerini bilseler sormazlar ama o merak yok mu insani acitacagini bile bile soruyorlar maalesef.

Bende kalp atışını duyana kadar demedim kendi ailem ve eşimin ailesinden başka kimseye. Kalp atışını duyduktan da epey sonra söyledim insanlara sussunlar diye.
Zor işler bunlar ya.
Kesinlikle büyük bir imtihan kişinin evladıyla sınanması.
Bu süreçte sinirlerimizde altüst oluyor psikolojilerimiz bozuluyor.
İstenmeyen kelimeler çıkarmasın Rabbim ağızlarımızdan .bize kimseleri kırmadan bu imtihandan başarıyla çıkmayı nasip etsin

Benim hiç bulantim olmadı tek yaşadığım belirti karnimda oynaması oldu bebeğin o kadar bebeğin sağlığıyla bulantının hiç akası yok bünyeyle alakalı

6+3 günlük hamileyim

😟😞😔
İnşallah hiç yaşamazsınız 🙏🏻 ayrıca mide bulantısı kesinlikle bebeğin Sağlıklı olduğunu falan göstermiyor. Benim sekiz buçuk haftalık olduğunda mide bulantım vs kalmadı ama tam olarak na zaman başladi emin değilim adetten beş gün önce mide yanmalarindan uyuyamadigim için test yapmıştım o kadar erken başladı mide hassasiyetim ama bende ülser var onu tetiklemis. Ayrıca inanın belirti hissetmek düşündüğünüz gibi olmuyor hayatı zindan ediyor. İnşallah tek belirtiniz adet olmamak olur huzurlu mutlu rahat sağlıklı sıhhatli bir gebelik gecirirsiniz. Anneler gününüz kutlu mutlu olsun 🙏🏻

6+3 günlük hamileyim

😟😞😔
bendede hic belirti yok bulantı yok senden 1 hafta ilerideyim üstelik 😊 sabah kalkiyorum acaba midem.mi bulaniyo diye dusunuyorum ,bak kesin bulancak bugun diyorum, bazen oksuruyorum aha kusacam diyorum 😂😂 ama yokk doktor bir sıkıntı görmedi o yüzden bende dert etmiyorum artik ne yapayim. hem korkutuyo bazi bulantilar gecmeyen turden oluyormus insaalah yasamam 😊 sizinkide sagliklidir telas etmeyin bakalimm❣

Benimde ikinci gebeliğim. İlkinde karnım şişmese hamileyim demezdim herhalde. Bi kere insanın bişeyden midesi bulamaz mı. Ama şimdi de geceleri mide bulantısı ile kalkıyorum. Her gebelik farklı. Sıkıntılı bişey yok keyfini çıkar :dondurma:

6+6 haftalık hamileyim sürekli bulantı baş dönmesi ve sersemlik var doruklarda yaşıyorum hamileliği çok zor inanın acaba bunları yaşamak normal mi ne zaman geçer özellikle bu sersemlik baş dönmesi

Back
X