Kaçıncı haftada mide bulantılarınız başladı 😟 ( Bende bir sorun mu var)

S a l o m i

💕
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
701
1.079
113
6+3 günlük hamileyim
Pazartesi kalbini duymaya gidecegiz.
Ama hiç bir belirti yaşamıyorum.
bundan önceki bebeklerimi kaybettim buda onlar gibi giderse diye çok tedirginim.

Mİde bulantısı bir nevi bebegin saglıklı oldugunun habercisi diyorlar.

Sizin mideniz ne zaman bulanmaya başladı ???

Herkes bulantıdan şikayetçi oysa ben
öyle çok istiyorum ki benimde bulantılarım beni uykumdan uyandırsın.
Bende Bulantıma ne iyi gelir onları araştırayım.
Ve hamile oldugumu hissedeyim.

😟😞😔

Bende 2 düşük yaptım ilkinde 7.haftada başladı bulantılar 12.haftada kaybettik ikincisinde 6 haftalık kaybettik onda hiç belirtim olmadı bu doktorlar aynı kitapları aynı eğitimi almıyorlarmı hiç anlam veremiyorum doktoruma belirtim yok dediğimde ne güzel rahat bi gebelik geçirirsin demişti kanama olunca başka bi doktora gittim oda bana bebeğin düşüyor dedi onada hiç bi belirtim yok olmadıda dediğimde zaten düşecekmiş belirti olmaması sana sinyal vermiş dedi aylarca araştırdım kimi doktor belirti olur olmazsa şüpheli durum dedi kime inanacağımı şaşırdım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbim çok ta dinleme kendini kişiden kişiyede değişebilir arkadaşım hamile 10.haftada bsşladı

Bende 2 düşük yaptım ilkinde 7.haftada başladı bulantılar 12.haftada kaybettik ikincisinde 6 haftalık kaybettik onda hiç belirtim olmadı bu doktorlar aynı kitapları aynı eğitimi almıyorlarmı hiç anlam veremiyorum doktoruma belirtim yok dediğimde ne güzel rahat bi gebelik geçirirsin demişti kanama olunca başka bi doktora gittim oda bana bebeğin düşüyor dedi onada hiç bi belirtim yok olmadıda dediğimde zaten düşecekmiş belirti olmaması sana sinyal vermiş dedi aylarca araştırdım kimi doktor belirti olur olmazsa şüpheli durum dedi kime inanacağımı şaşırdım inşallah kucağına almayı nasip eder Rabbim çok ta dinleme kendini kişiden kişiyede değişebilir arkadaşım hamile 10.haftada bsşladı

İnşâallah ya.
Benim doktorda 2. Bebegimi kaybederken bulantın fialn varmı demişti.
Yok dedim.
Tamam ozaman bu kötüye işaret demişti.
Hala onu hatırlıyorum.

Bunda gögüslerim aşırı sertleşti ve agrıyor.

İnşaAllah bu tek başına yeterli bir sebeptir..

Sizin bebekleriniz içinde üzgünüm gerçekten anlaya biliriz birbirimizi.
Rabbim en yakın zamanda ve en hayırlı şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. 😟

6+3 günlük hamileyim
bundan önceki bebeklerimi kaybettim buda onlar gibi giderse diye çok tedirginim.

😟😞😔
Kizim haline sukret. Herkeste mide bulantisi olmaz. Kimisinde az olur kimisende cok olur. Hatta kimisi azi cok diye abartir. Benim hic mide bulantim olmadi ama tam 12. Haftamda lavabodan tiksindim ve kustum. Ogure oğure icim disima cikti.
Birkere de 16. Haftamda kustum. Su an 21. Haftamdayim. Ve bebk hareket ettikce hamile oldugumu hissettiriyor. ilk hamileligimde basim hic donmemisti ama bu 2.de ilk belitim baş donmesiymis tabi sonrafan anladim basimin donmesinin gebelikten oldugunu. Herkeste belirtiler farkli. Her gebekikte de farkli.
Azicik sabret buyudukce gobegin de cikar. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Kizim haline sukret. Herkeste mide bulantisi olmaz. Kimisinde az olur kimisende cok olur. Hatta kimisi azi cok diye abartir. Benim hic mide bulantim olmadi ama tam 12. Haftamda lavabodan tiksindim ve kustum. Ogure oğure icim disima cikti.
Birkere de 16. Haftamda kustum. Su an 21. Haftamdayim. Ve bebk hareket ettikce hamile oldugumu hissettiriyor. ilk hamileligimde basim hic donmemisti ama bu 2.de ilk belitim baş donmesiymis tabi sonrafan anladim basimin donmesinin gebelikten oldugunu. Herkeste belirtiler farkli. Her gebekikte de farkli.
Azicik sabret buyudukce gobegin de cikar. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
İnşâAşlah yaa inşaAllah.
Çok iyi geldi mesajınız.
Bu arada evet bir hafya kadar başım hep dönüyordu yeni yeni geçti
bulantıda çok az oluyor ve progestan mı yapıyor diye düşünüyorum.

Onu bile bebege yoramıyorum.
Öyle korkmuşum ki.
Kaybetmek korkusu ne zormuş yaaa.

Siz bebeginizle bu haftaya kadar nası geldimiz maşallah size ya.
her anı korku dolu 😟

İnşâallah ya.
Benim doktorda 2. Bebegimi kaybederken bulantın fialn varmı demişti.
Yok dedim.
Tamam ozaman bu kötüye işaret demişti.
Hala onu hatırlıyorum.

Bunda gögüslerim aşırı sertleşti ve agrıyor.

İnşaAllah bu tek başına yeterli bir sebeptir..

Sizin bebekleriniz içinde üzgünüm gerçekten anlaya biliriz birbirimizi.
Rabbim en yakın zamanda ve en hayırlı şekilde bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin. 😟
Canim bu mesajini yeni okudum. Saglikli bebek ne yaparsan yap doguyor. Sagliksiz bebek de ne yaparsan yap olmuyor tutunamiyor. Insallah sagliklidir sana tutunur. Belirtiler cok degisken. Kisiden kisiye degisigini gectim ayni kadinin 2 gebeligi bile farkli olabiliyor. Sen icini ferah tut. Fazla bulanti da iyi degil.

İnşâAşlah yaa inşaAllah.
Çok iyi geldi mesajınız.
Bu arada evet bir hafya kadar başım hep dönüyordu yeni yeni geçti
bulantıda çok az oluyor ve progestan mı yapıyor diye düşünüyorum.

Onu bile bebege yoramıyorum.
Öyle korkmuşum ki.
Kaybetmek korkusu ne zormuş yaaa.

Siz bebeginizle bu haftaya kadar nası geldimiz maşallah size ya.
her anı korku dolu 😟
Ben 2. Bebek icin 3 yil ugrastim hap ve igne tedavileri ile olmayinca tup bebek denedim 2 defa ve 1.sinde hamile kaldim ama sagliksiz dusecek dediler dustu. 2. Tup bebek tedavisi negatifti. Her turlu cok uzuldum yiprandim. Nasil ols 1 cocugumuz var 3. Defa tup bebek denemeyelim dedik. Nasil olsa olmuyor dedik. Normal yilla gebe kalmam da zordu hormonlarim dusuk diye.
Tup bebekle vile olmayan kendiliginden olunca ben hic kafaya takmamaya karar verdim. Yoksa kolay degil beklemek. Zamani ileri saramiyoruz.
Sen saglikli beslen gerisini birak.

Mide bulantısının sağlıklı gebelikle alakası yok maalesef ..
İlk gebeliğimde de 5+4 de başladı bulantılarım .
6+6 da bebeğin kalp atışları durdugu halde 8. Haftaya kadar bulantılatım devam etti .
Kürtaj gününe kadar hep kustum . Kürtajdan 1 gün geçti öyle geçti bulantılarım..

2. Gebeliğimde de aynı zamanda 5+4 te başladı .
12. Haftaya kadar devam etti ..
Şuan 14+6 yız çok hafif kldı .

Bulantısız geçiyorsa çok şanslısın . İnana hayat kaliten düşüyor .
Ben kustugum halde ultrasonda görmeden hep bişey oldu sanıyodum .

Mide bulantısının sağlıklı gebelikle alakası yok maalesef ..
İlk gebeliğimde de 5+4 de başladı bulantılarım .
6+6 da bebeğin kalp atışları durdugu halde 8. Haftaya kadar bulantılatım devam etti .
Kürtaj gününe kadar hep kustum . Kürtajdan 1 gün geçti öyle geçti bulantılarım..

2. Gebeliğimde de aynı zamanda 5+4 te başladı .
12. Haftaya kadar devam etti ..
Şuan 14+6 yız çok hafif kldı .

Bulantısız geçiyorsa çok şanslısın . İnana hayat kaliten düşüyor .
Ben kustugum halde ultrasonda görmeden hep bişey oldu sanıyodum .
Haklısınız ama işte sanırım hep bilinçsiz doktorlarla karşılaştım.
Şimdi ilk lez doltorum iyi ama ilk doktorların dedikleri hala beynimi meşgul ediyor.
Vesvese işte ya.
İnşâallah bende sizin haftaları görürüm 😊 rabnim kavuştırsun hepimizi bebeklerimize

Ben 2. Bebek icin 3 yil ugrastim hap ve igne tedavileri ile olmayinca tup bebek denedim 2 defa ve 1.sinde hamile kaldim ama sagliksiz dusecek dediler dustu. 2. Tup bebek tedavisi negatifti. Her turlu cok uzuldum yiprandim. Nasil ols 1 cocugumuz var 3. Defa tup bebek denemeyelim dedik. Nasil olsa olmuyor dedik. Normal yilla gebe kalmam da zordu hormonlarim dusuk diye.
Tup bebekle vile olmayan kendiliginden olunca ben hic kafaya takmamaya karar verdim. Yoksa kolay degil beklemek. Zamani ileri saramiyoruz.
Sen saglikli beslen gerisini birak.

ALLAHI takdiri işte ya.
Öyle haklısınız ki.
Nasipse illaki oluyor birşekilde.
Bende bunları başkasına teselli olarak yapıyorum ama kendime söz geçiremiyorum. 😊 zormuş bu işler ya😥

Haklısınız ama işte sanırım hep bilinçsiz doktorlarla karşılaştım.
Şimdi ilk lez doltorum iyi ama ilk doktorların dedikleri hala beynimi meşgul ediyor.
Vesvese işte ya.
İnşâallah bende sizin haftaları görürüm 😊 rabnim kavuştırsun hepimizi bebeklerimize
Hiççç stres olma diyemicem çünkü inan kim ne derse desin aklın hep kötü şeyler düşünüyor.
Ben hep dua ettim.

Rabbım ne derse o 🤲🏻
İnşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız ♥️

6+3 günlük hamileyim

😟😞😔
Şu mübarek günler güzel düşünmeye çalış sen canım.
Bende 7 ve 8. Haftalarda hafif koku hassasiyeti oldu. Hiç kusmadım. Allaha şükür. Annemde böyleymiş. Boş gebeliğimde de böyleydi. Doktor bünyen öyledir alakası yok dedi.

Sadece hafta ilerledikce bebegin gelişimine göre sende de değişiklikler olacak. Şuan erken daha. Bazı hafta baş ağrısı bazı hafta göğüs hassasiyeti. Yani sen bol dua et bekle. İnşl sıkıntı yoktur.

Alakası yok benim ilk oğlumda hiç bulantı olmadı sadece kokulardan rahatsız oldum 12 haftaya kadar. ikincide de bulantı yok diye seviniyordum 10 haftalıkken başladı o nasıl korkunç birşey Allah düşmanıma vermesin :(

19 haftalik hamileyim hic bulanti yaşamayan şanslı insanlardanım.
Ara ara tiksinmem olmuştu 7. Haftadan sonra galiba o bile yetmişti bana ve gerçekten devamlı istifra/bulantı yaşayanlara hep dua ettim bi an önce geçsin şikayetleri diye.

Bulantinin bebeğinin sağlığı ile alakalı olduğunu söyleyenler devamlı şikayetleri olanlara teselli olsun diye uydurulmuş bir yalan olduğunu düşünüyorum.

Kalbini gönlünü ferah tut arkadaşım, güzel düşün güzel olsun herşey.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.

QUOTE="KaSe18, post: 59773788, member: 899132"]

Bulantinin bebeğinin sağlığı ile alakalı olduğunu söyleyenler devamlı şikayetleri olanlara teselli olsun diye uydurulmuş bir yalan olduğunu düşünüyorum.

[/QUOTE]

Mükemmelsiniz ya. Tam olarak bencede bu sebeple öyle şeyler kulaktan kulaga yayılmış

Hay Allah razı olsun.
İçim Rahatladı ya. 😇💃💃💃😆😂

19 haftalik hamileyim hic bulanti yaşamayan şanslı insanlardanım.
Ara ara tiksinmem olmuştu 7. Haftadan sonra galiba o bile yetmişti bana ve gerçekten devamlı istifra/bulantı yaşayanlara hep dua ettim bi an önce geçsin şikayetleri diye.

Kalbini gönlünü ferah tut arkadaşım, güzel düşün güzel olsun herşey.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.

Mükemmelsiniz ya. Tam olarak bencede bu sebeple öyle şeyler kulaktan kulaga yayılmış

Hay Allah razı olsun.
İçim Rahatladı ya. 😇💃💃💃😆😂

Back
X