Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalya ivf mi. 19 gün transfer olmuşsunuz o zaman14 Kasım sat
2 Aralık transfer
Neresi olduğu farketmiyor donmuş embriyo ise 19 günlük bir süreç oluyorAntalya ivf mi. 19 gün transfer olmuşsunuz o zaman
Neresi olduğu farketmıyor genel süreç bu sekılde ilerliyorAntalya ivf mi. 19 gün transfer olmuşsunuz o zaman
Ben hesapladığımda 23 günlük bir süreç olacakNeresi olduğu farketmiyor donmuş embriyo ise 19 günlük bir süreç oluyor
7 aralık sat
26 aralık transfer olmuştum
28-30 güne bir adet olurum. İlk transferim 19. Gundu şimdi bu çok geç geldi şaşırdımBen adetin 25.günü olmustum kisiden kisiye degisiyor bu durum
Adetimin 3. Günü kontrole gittim doğal siklus yapacaz bu ay dedi doktorum 5 gün femara kullandım 5 gün bekledim muayene gittim yumurtam çok güzel büyümüştü kan aldılar çatlatma iğnesi yaptım2 gün sonra fitile başladım muayeneden 5 gün sonra transfer olduMerhaba Antalya ivf tüp bebek merkezinde adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ko
Ben 31 32 günde adet oluyorum döngünün uzunluguna göre degisiyor sanirim28-30 güne bir adet olurum. İlk transferim 19. Gundu şimdi bu çok geç geldi şaşırdım
Yani şöyle dusundum 24. Güne geliyor transfer. Endişelendim . Çünkü diğer adetim geliyor. Neyse vardır bir bildikleriAdetimin tam 20.gununde transfer oldum ben de![]()
Cuma test gunum, sonuc bekliyorumYani şöyle dusundum 24. Güne geliyor transfer. Endişelendim . Çünkü diğer adetim geliyor. Neyse vardır bir bildikleribu arada pozitif almissinizdir umarim
Anladim. Siz ilaç falan mullanmadiniZ o zamanCuma test gunum, sonuc bekliyorumben dogal siklus transferi oldugum icin belki 20.gunume denk gelmistir
Hic kullanmayani da var sanirim, ben progestan igne ve kan sulandirici kullaniyorum. Ama fitil estrofem ne oncesinde ne su an yok orneginAnladim. Siz ilaç falan mullanmadiniZ o zaman
Kızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorumMerhaba Antalya ivf tüp bebek merkezinde adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ko