Kaçıncı gün transfer oldunuz

Kızlar 2 transferimde de kasikta batmalar ve kramplar yaşadım, ikisinde de gebelik oldu tuttu yani tutundu ama kimyasala döndü.bu ay kendimiz denedik ovulasyon testi yunurtlama günü çatlama günü vs çok dikkat ettim.adetime 3 gün var.ve 4-5 gündür kasikta adet benzeri ağrı, batmalar özellikle solda,zaten sadece solda yumurtam oluyor.derin derin ağrılar kramplar oluyor bel ağrım var çok. Sizce belirti olabilir mi

Merhaba Antalya ivf tüp bebek merkezinde adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ko
Adetimin 3. Günü kontrole gittim doğal siklus yapacaz bu ay dedi doktorum 5 gün femara kullandım 5 gün bekledim muayene gittim yumurtam çok güzel büyümüştü kan aldılar çatlatma iğnesi yaptım2 gün sonra fitile başladım muayeneden 5 gün sonra transfer oldu 😊

Yani şöyle dusundum 24. Güne geliyor transfer. Endişelendim . Çünkü diğer adetim geliyor. Neyse vardır bir bildikleri 😄 bu arada pozitif almissinizdir umarim
Cuma test gunum, sonuc bekliyorum☺️ ben dogal siklus transferi oldugum icin belki 20.gunume denk gelmistir

Merhaba Antalya ivf tüp bebek merkezinde adetin kaçıncı günü transfer oldunuz ko
Kızlar tüp bebekte transfer zamanı nasıl oluyo hiç tecrübem yok merak ediyorum , adet sonrası mı yapılıyor adet öncesi mi ? Tüp bebek yapanlar birbirni negüzel anlıyor ben öyle baka kalıyorum hiç bişey bilmiyorum🤭

Back
X