• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçıncı gün embriyosu

• Konu Sahibi Konu Sahibi akbs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

akbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
1
Merhaba kaçıncı gün embriyosuyla pozitif gördünüz acaba 3.gün mü şans daha yüksek yoksa 5.gün mü yardımcı olursanız sevinirim mart ayında transfer olacak

Bunun bi önemi yok 3-5 farketmıyor kaliteli embrıyo önemli olan .kaliteli embrıyo da %100 die kesin konuşulmuyor zaten

2 tane 3. Gun embrıyosu transferi yapıldı . İkiside tuttu

Bunun bi önemi yok 3-5 farketmıyor kaliteli embrıyo önemli olan .kaliteli embrıyo da %100 die kesin konuşulmuyor zaten

Maşallah ikiz harika 🌸 Sizin taze miydi bana da o şekilde taze yapıldı ama tutmadı

Sürekli okuyorum negatif sonuçları görünce karamsarlığa dönüşüyor. Sağlıcakla gelsinler inş. Benim içinde zaman geçmek bilmiyor sanki ilaç kullanmaktan yoruldum artık

Maşallah ikiz harika 🌸 Sizin taze miydi bana da o şekilde taze yapıldı ama tutmadı
Taze ile dondurulmuş neye göre değişiyor benim doktorum 2 adet geçtikten sonra transfer edeceğini söyledi şuan 2.adet bekliyorum

Sürekli okuyorum negatif sonuçları görünce karamsarlığa dönüşüyor. Sağlıcakla gelsinler inş. Benim içinde zaman geçmek bilmiyor sanki ilaç kullanmaktan yoruldum artık
Siz pozitifleri okuyun modunuzu yüksek tutun . Opu oldunuz mu ? Transfer ıcın mı bekliyorsunuz mart ayını ?

Back