Anket KACINCI DENEMEDE HAMİLE KALDINIZ?HAZIRLIK AŞAMASINDA NELER YAPTINIZ?

Kaçıncı denemede hamile kaldınız

• 1

OY: 5 35,7%
  • 2

OY: 1 7,1%
  • 3 ve daha fazla

OY: 8 57,1%

• Ankete Katılan
    14

JUMRAL26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
929
581
36
MERHABA KIZLAR 3 HAFTA SONRA 2 Cİ DENEME OLACAK İNSALLAH.İLKİ TUTMADI.NELER YAPTINIZ,NE YEDİNİZ İÇTİNİZ?BU ARADA BENİM AMH DUAUK YAŞ 30 AMH 1.34 .TAVSİYELERİNİZE COK İHTİYACİM VAR BU ARADA BİZDE SORUN AZOSPERM

Merhabalar ben 25 yasindaym ilk denememizde şükür oldu umarm sagliklada alırım kucagima tedaviden bı sene once çikolata kistimi aldrdm yumurta rezervim çok çok iyi değildi bu kistler malesefm azaltiyor kısa protokol uygulandi herşey o kadar hızlı olduki hooopp ignelere basladm opu da 10 yumurta toplandi 3 orta kalite embriyo vardi dondurulma olamadi maalesef trasnfer de bı tanesi tuttu şükür dikkat ettim yediğime ictigime esktra bisey yapmarmy herkes ne yapiyorsa trasnferden sonra onlari yaptm tedaviye basladgm andan itibaren 3 koldan Meryem suresi okuduk sonuca kadar her okuyusumdada herkeslere dua ettim dilerim rabbimden bu denemende güzel haberi alir sonundada kucagina alırsn

oy cnm allah sag salim.kucagina almayi nasip etsin.suan bendede cikolata kisti var ama ameliyat etmiyolar.4 sm benimki.senin kacdiki ameliyat ettiler?

benim de iki hafta önce ilk denemem negatif oldu. Bir ay içinde yeniden baslanacak. sorunumuz sperm sayısı azligiydi. tedavi sürecinde benim de yumurta rezervimin pek iyi olmadığını öğrendik. yaş 30, amh 1.58. sadece beş yumurta toplandı benden. Bir tane besinci gün embriyosu oldu tutmadi maalesef. doktor ikinci denemeden önce histereskopi yapacağını ve bu sefer uzun protokol uygulayacagini soyledi. durumlar boyle. denemeden once akupunktur uygulatma gibi bir dusuncem var. yumurta sayisini artirabiliyormus. sizin kac yumurta toplandi, dondurulmusunuz var mi?

yasına gore cok dusdusuk degil cnm benim de yas 30 ve amh 1.34 benden 7 yumurta toplanmisti ama bir tanesi transfer edildi olmadi.yumurta kalitem iyi degilmis.bana biosteron verdi ilac onu kullaniyorum bide ari ssutu bal polen cok fayda ediyomus onu kullaniyorum suan.allah gonlumuze ggore versin cok zor cok

oy cnm allah sag salim.kucagina almayi nasip etsin.suan bendede cikolata kisti var ama ameliyat etmiyolar.4 sm benimki.senin kacdiki ameliyat ettiler?
Gecmis olsun canım benim 8 cm den sonra kistim karın bosluguna sızmaya basladi ve hemen alndi bidaha nuksetmedi şükür inşalallahda gelmesin bidaha çok cektirdi bana

arı sütü poleni denedim ben de canım, iyi geldi. sigara kullanıyor musun yada kullandin mi daha önce?

merhaba benim de 3 başarısız denemem oldu. rahimde yapışıklık var, amh 0.54. diyarbakır bahçecide zeki akkumla 4. denememizi yapacaz. ben de dikkat ettim ama olmayınca olmuyor maalesef. yapışıklık fazla olduğu için önce yumurta toplanıp embriyo oluşturulacak daha histereskopi ve sonrasında da transfer olacak insallahh

yapisiklilik giderilebilirdi ama.neden oyle transfer oluyosun ki?

Eşimde sperm azlığı hareketsizliği bende pcosum 2 denememiz oldu hamile kalıyorum ama maalesef devam etmiyor.3.ye inşaallah olacak kendimi motive ediyorum

Eşimde sperm azlığı hareketsizliği bende pcosum 2 denememiz oldu hamile kalıyorum ama maalesef devam etmiyor.3.ye inşaallah olacak kendimi motive ediyorum
bir kere hamile kaldiysan yine hamile kakirsin cnm.bu sefer kendini cok iyi hazirla,esine bitkisel seyelr sedir mesela keci boynuzu özü,incir kurusu.çakşır kökü.i sallah bu sefer bebegin senle sona kadar mucadele eder ve hooop kucusuna gelir

Ayyy inşallah kardeşim ne güzel konuşuyosun ne iyi geldi şu son sözlerin bilsen. Allah senden razı olsun hepimize nasip etsin inşaallah en yakın zamanda

Ayyy inşallah kardeşim ne güzel konuşuyosun ne iyi geldi şu son sözlerin bilsen. Allah senden razı olsun hepimize nasip etsin inşaallah en yakın zamanda
amin cnm bnbnm,seni cok iyi anliyorum.ama unutma annelligi allah bosa tattirmadi ssana,devami gelicek emin ol.

baska bi sorsorunun varmi peki?
Yapisiklik amh düşüklüğü ilacsiz adet olamiyorum. Benim rahim sıkıntılı yani. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alabiliriz. Süreç bizi çok yıpratıyor. 6 yıllık evliyim hiç hamile kalmadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…