• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kaçıncı deneme? 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

glitterpowder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2022
1.535
2.829
63
Çift olarak herhangi bir problemi olmadan gebelik planlayanlar, denemeden sonra kaçıncı ayda hamile oldunuz, kısacası kaçıncı denemede🤷🏻‍♀️

Merhaba ben 1 yıldır evliyim hiç bir sorunumuz yok ilk ay düşük yaptım ve bir yıldır hamile kalamıyorum bu ay femera çatlatma ignesi ve Progestan kullandım 4 gün kaldı regl inşallah olmuştur geçen ay klomen çatlatma ignesi tutmamıştı

2.yılın sonunda tüp bebekle hamile kaldım
Tek sorun yumurta tembelliğiydi

Merhaba ben 1 yıldır evliyim hiç bir sorunumuz yok ilk ay düşük yaptım ve bir yıldır hamile kalamıyorum bu ay femera çatlatma ignesi ve Progestan kullandım 4 gün kaldı regl inşallah olmuştur geçen ay klomen çatlatma ignesi tutmamıştı
merhaba, ilk bebekte düşük biraz yaygın maalesef hep duyuyorum, inşallah hamilesinizdir, güzel haberlerinizi alalım😌

İnşallah sizde istedipin vakit hemen hamile kalırsınız günümüz sorunu beklemek çok zor Allah herkese nasip etsin inşallah
teşekkür ederim sen daha çok yeni düşünmeye başladım, amin Rabbim isteyen herkese versin tabi, plansızlık kötü ama o şekilde hamile kalanlar daha az stresli oluyor vallahi

Back