Kaçıncı ayda hamile kaldınız?

4 ay korunduk ama eşim korundu ben hap kullanmaya korkmuştum o yüzden kullanmadım
Doktorum da vitamin verdi bide kafanı rahatlat dedi ama o biraz zor işte çok takıyorum
Takma ve duaya devam et demkkı şuan doğru zaman değil Rabbım en güzelini nasip etsin insallah

4 aydırlar deniyoruz olmuyo
Aslında daha adet günüm gelmedi ama kendi kendime belirtilerden sıkıldım bu ay da olucağını sanmıyorum
Doğal yoldan kaçıncı ayda kaldınız normal mi bu süreç?
4aymi?ben yeni yılda anca elde ettik onuda kaybettim.8sene oldu ellerim hala boş

4aymi?ben yeni yılda anca elde ettik onuda kaybettim.8sene oldu ellerim hala boş
Peki bi sorun var mı yoksa herşey normal mi?
4 ayda olsa o his başlıyo ya😒
İnşallah sağlıklı hamileliğiniz olur 🙏
Bende uzun zaman kalamamaktan korktuğum için endişe ediyorum belkide hiç olmıycak diye

4 aydırlar deniyoruz olmuyo
Aslında daha adet günüm gelmedi ama kendi kendime belirtilerden sıkıldım bu ay da olucağını sanmıyorum
Doğal yoldan kaçıncı ayda kaldınız normal mi bu süreç?
4 ay daha çok kısa bir süre benle eşim 2 buçuk yıldır deniyoruz herseyimizs baktırdık hiçbir şeyimiz yok sebepsiz infertilite dediler . Bekleyin olur diyorlar benle eşimde 26 yaşındayız . Geçen ay sadece pozitifi gördük yıllar sonra onda da dış gebelik geçirdim . Sağlıklı olmama rağmen başıma böyle bişey bile geldi . Gerçekten şans işi nasip kısmet . Sabırla beklemek ve doğru zamanı beklemek lazım .

2.ayda kaldim 4 gun once ogrendim kan testiyle belirtide oyle aman aman yoktu yani gece bazen mide yanmasi oldu goguslerde hafif sizi 10 gun onceye kadar karin agrim oldu 1-2 gun ve grip gibi oldum burnum tikaliydi gunlerce suan gecti

2.ayda kaldim 4 gun once ogrendim kan testiyle belirtide oyle aman aman yoktu yani gece bazen mide yanmasi oldu goguslerde hafif sizi 10 gun onceye kadar karin agrim oldu 1-2 gun ve grip gibi oldum burnum tikaliydi gunlerce suan gecti
Hayırlı olsun🌸

Adetin 2. Günü başlanıyor. ❤️
Toplam 10 gün yeniyor. Sabah 1 akşam 1 tatlı kaşığı kadar yeniyor.

Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Çörekotunu ister toz halinde çektirin ister çektirmeyin. Benimki çekilmemişti. Suyla birlikte yiyip yutuyorsunuz.

Yumurtaların kalitesini arttırıyor düşüğü engelliyor Allah'ın izniyle. ❤️ 2 güne 1 ilişki olması gerek.

Eğer sperm azlığı ya da hareketsizliği varsa eşinizde, preesed jeli öneririm. Onu da kullandık❤️ su bazlı zararsız jel. Kadınlar kendilerine aktarıyor jeli 2 dk sonra ilişki gerçekleşiyor.

Birde bu kürü yedikten sonra ağrılar başlayabiliyor yumurta büyüdüğü için. ❤️
Preesed jel google’da aratınca çıkmıyor siz nereden temin etmiştiniz acaba? Cevaplarsanız sevinirim 😁

Merhabalar. 7 seneye yakın çocuğumuz olmadı. Tüp bebeklik hatta tüp bebekle de zor dedi doktorlar, eş faktörü nedeniyle. Ayrıntılı şekilde konu açmıştım 2019 da.

Bana yumurtalar da sıkıntı yok demelerine rağmen, belki her ay kaliteli yumurta üretmiyordur bedenim düşüncesiyle çörekotu bal tarçın kürü yaptım (açtığım konuda bu da var)
Yediğim ay gebe kaldım😊 2019 doğumlu kızım var şuan hamdolsun.
Ben konuyu bulamadım da ekler misiniz buraya rica etsem bu ay denemek istiyorum

Back