- 7 Temmuz 2008
- 4.939
- 12.108
- 733
33 yaşında evlendim. Denememizin 1.senesinde denedik öyle oldu. 2.cocuk ise ilk aydan oldu.Evet ben beklemeden muayene oldum bi sorun yok 25 yaşındayım
Hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
33 yaşında evlendim. Denememizin 1.senesinde denedik öyle oldu. 2.cocuk ise ilk aydan oldu.Evet ben beklemeden muayene oldum bi sorun yok 25 yaşındayım
Hayırlı olsun![]()
Ne demek rica ederimÇok teşekkür ederim faydayını görürsem yazıcam![]()
Takma ve duaya devam et demkkı şuan doğru zaman değil Rabbım en güzelini nasip etsin insallah4 ay korunduk ama eşim korundu ben hap kullanmaya korkmuştum o yüzden kullanmadım
Doktorum da vitamin verdi bide kafanı rahatlat dedi ama o biraz zor işte çok takıyorum
Peki muayene olmuşmuydunuz?33 yaşında evlendim. Denememizin 1.senesinde denedik öyle oldu. 2.cocuk ise ilk aydan oldu.
AminTakma ve duaya devam et demkkı şuan doğru zaman değil Rabbım en güzelini nasip etsin insallah
eAminçok sağolun
Evet öyle düşünüyorum ama bazen çevre etkiliyo![]()
Evet. Herşey normal çıkınca rahim filmi de cekilmistim. Çekildikten sonraki 2.ayda hamile kalmıştım.Peki muayene olmuşmuydunuz?
Rahim filminin de faydası oldığunu duydumEvet. Herşey normal çıkınca rahim filmi de cekilmistim. Çekildikten sonraki 2.ayda hamile kalmıştım.
Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinSizde bu kardeşinize dua. Edin bende psikolojik olarak hazır degilim korkularım. Var
e
4aymi?ben yeni yılda anca elde ettik onuda kaybettim.8sene oldu ellerim hala boş4 aydırlar deniyoruz olmuyo
Aslında daha adet günüm gelmedi ama kendi kendime belirtilerden sıkıldım bu ay da olucağını sanmıyorum
Doğal yoldan kaçıncı ayda kaldınız normal mi bu süreç?
Peki bi sorun var mı yoksa herşey normal mi?4aymi?ben yeni yılda anca elde ettik onuda kaybettim.8sene oldu ellerim hala boş
Mahrem konular biraz siz Bizede dua edinRabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinneden korkuların var
4 ay daha çok kısa bir süre benle eşim 2 buçuk yıldır deniyoruz herseyimizs baktırdık hiçbir şeyimiz yok sebepsiz infertilite dediler . Bekleyin olur diyorlar benle eşimde 26 yaşındayız . Geçen ay sadece pozitifi gördük yıllar sonra onda da dış gebelik geçirdim . Sağlıklı olmama rağmen başıma böyle bişey bile geldi . Gerçekten şans işi nasip kısmet . Sabırla beklemek ve doğru zamanı beklemek lazım .4 aydırlar deniyoruz olmuyo
Aslında daha adet günüm gelmedi ama kendi kendime belirtilerden sıkıldım bu ay da olucağını sanmıyorum
Doğal yoldan kaçıncı ayda kaldınız normal mi bu süreç?
Hayırlı olsun2.ayda kaldim 4 gun once ogrendim kan testiyle belirtide oyle aman aman yoktu yani gece bazen mide yanmasi oldu goguslerde hafif sizi 10 gun onceye kadar karin agrim oldu 1-2 gun ve grip gibi oldum burnum tikaliydi gunlerce suan gecti
Preesed jel google’da aratınca çıkmıyor siz nereden temin etmiştiniz acaba? Cevaplarsanız sevinirimAdetin 2. Günü başlanıyor.
Toplam 10 gün yeniyor. Sabah 1 akşam 1 tatlı kaşığı kadar yeniyor.
Çörek Otu, Bal, Tarçın Kürü Tarifi
12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Çörekotunu ister toz halinde çektirin ister çektirmeyin. Benimki çekilmemişti. Suyla birlikte yiyip yutuyorsunuz.
Yumurtaların kalitesini arttırıyor düşüğü engelliyor Allah'ın izniyle.2 güne 1 ilişki olması gerek.
Eğer sperm azlığı ya da hareketsizliği varsa eşinizde, preesed jeli öneririm. Onu da kullandıksu bazlı zararsız jel. Kadınlar kendilerine aktarıyor jeli 2 dk sonra ilişki gerçekleşiyor.
Birde bu kürü yedikten sonra ağrılar başlayabiliyor yumurta büyüdüğü için.![]()
Ben konuyu bulamadım da ekler misiniz buraya rica etsem bu ay denemek istiyorumMerhabalar. 7 seneye yakın çocuğumuz olmadı. Tüp bebeklik hatta tüp bebekle de zor dedi doktorlar, eş faktörü nedeniyle. Ayrıntılı şekilde konu açmıştım 2019 da.
Bana yumurtalar da sıkıntı yok demelerine rağmen, belki her ay kaliteli yumurta üretmiyordur bedenim düşüncesiyle çörekotu bal tarçın kürü yaptım (açtığım konuda bu da var)
Yediğim ay gebe kaldım2019 doğumlu kızım var şuan hamdolsun.
Tükenmiş malesef. Şuanda gynoseed jel gözüküyorPreesed jel google’da aratınca çıkmıyor siz nereden temin etmiştiniz acaba? Cevaplarsanız sevinirim![]()
Peki bu jeller kayganlaştırıcı şeklinde mi yoksa su gibi bir kıvamı mı varTükenmiş malesef. Şuanda gynoseed jel gözüküyor